El~PisToLeRo
Üye
Evet tabutlanmadi , garanti diye bir sey varda gidip degistirebildi millet. N8 kapandi acilmiyor diye arat Google'daSimdi C6-01 i 599 liraya alanlar dandik 760 liradan alanlar kaliteli mi olmus olacak hayir.. Huawei pazara girmek icin f/p urunu yapti , bende sikayet eden gormedim hic
Cin mali cin mali diyorsunuz, kullandigimiz telefonlarin cogu cinde uretiliyor bilmem farkinda misiniz ?
Begenmediginiz huawei bile Nokia'dan daha iyi telefonlar yapmaya basladi. En basitinden Turkcell VINN , T10 ve T20 huawei urunu, Turkcell itibarini kalitesiz bir markayla calisarak riske eder mi ? Ayrica Nokia'dan kat kat kaliteli telefon ureten HTC'de cin markasiMarkaya degil, urettigine bakmalisiniz.
Ne yazık ki kullandığın telefon da Symbian ama
Alalaişte kullandığım bildiğim için sıkıcı geliyorya kullanmasam nerden bileceğim
Nokia artık satmak için fiyat mı düşürüyor geçsin android'e yenilesin kendini, rekabet lazım tüketiciyebence sırf anatipati kazandığı için bile satmaz
Alalaişte kullandığım bildiğim için sıkıcı geliyorya kullanmasam nerden bileceğim
Evet tabutlanmadi , garanti diye bir sey varda gidip degistirebildi millet. N8 kapandi acilmiyor diye arat Google'daSimdi C6-01 i 599 liraya alanlar dandik 760 liradan alanlar kaliteli mi olmus olacak hayir.. Huawei pazara girmek icin f/p urunu yapti , bende sikayet eden gormedim hic
Aslında Autofocus çok da önemli değil. İnternetten C6-01'in çektiği fotoğraflara bakabilirsin, gerçekten güzel. Bu telefonda autofocus olmasa da fixed focus var, tam ne olduğunu bilmiyorum ama mutlaka vardır bir numarası çünkü çekilen fotoğraflar iyi.ah be nokia. şu telefonun kamerasına autofocus özelliği neden eklemediniz ulan Allahsızlar!sırf bu yüzden almak istemiyorum. genel olarak fiyat/performans açısından harika.
ah be nokia. şu telefonun kamerasına autofocus özelliği neden eklemediniz ulan Allahsızlar!sırf bu yüzden almak istemiyorum. genel olarak fiyat/performans açısından harika.
ah be nokia. şu telefonun kamerasına autofocus özelliği neden eklemediniz ulan Allahsızlar!sırf bu yüzden almak istemiyorum. genel olarak fiyat/performans açısından harika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?