El~PisToLeRo
Üye
Sebepsiz yere telefon kötülenmez kardesim.O telefonun orjinal fiyatı 800 liraya yakındı biraz taktir edin bazı seyleri.Kimin fan oldugu belli herkes de biliyor forumun vantilatörlerini
buna verecegime 600 lira gider galaxy fit veya ace alırım daha iyi işlemciside symbian mı yoksa yine
vallaha ne dıyım soyut bılgılerın dısında elle tutulur bırsey yazmamışsın.hangı bırısıne cevap vereyım dıye dusunuyorum.ace ıle arasındakı farklar ufak bır ekran boyutu farkı 0,3inç,bu onemlı olmasada ekranın gorıllaglass olması ve kamerası 5mp olması farkları.zaten nokıada boyle yapmıyormu bırkac megapixel yukseltıp tasarımınıda bıraz değiştirince yenı telefon olarak daha dogrusu daha ıyı telefon olarak piyasaya suruyor ve kapış kapış gidiyor.800mhz lık performansı nasıl alamadın anlamıyorum sorun senın algılamanda olabılır fakat sımdıye kadar nova,pes,nfs shift,draw slash gibi oyunlarda ne takılma oluyor nede donma,menu geçişleri komutları algılama hızıda kusursuz.bır kullanıcı deneyımı olarak yazıyorum bunları.ace ıle gıo arasındakı fıyat farkından bahsetmişsin tabıkı arada malzeme kalıtesı olabılır.ace kullanmadıgım ıcın bılemıyecegım sadece teknosa da ınceleme fırsatı bulmustum hak verırsınkı 5 6 dakıkalık bır ınceleme de malzeme kalıtesını dayanıklılıgını fark etmek güç.ama en azından ekranın gorıllaglass olması yeter sanrım.birde tasarımı var ace nın tasarımı gıo dan daha iyi bence.birde fan lıgı neden kotu algılıyorsunuzkı,kaldıkı bende yıllarca nokıa kullandım memnun kaldıgım telefonlarıda oldu fakat n73 canımdan bezdırmışti beni yavaşlıgıyla takılmalarıyla.bır tema yuklerdım telefona kasım kasım kasılırdı.şimdiki sanbyanlarda bukadar mı bılemem kullanmadıgım ıcın fakat app. konusunda ios ve android kadar ıyı olmadıgı bir gerçekBu piyasada ettiginden daha fazla özellikle daha az paraya satılan bir cihaz yok.Samsung enayi o zaman sizin dediginize göre.
Ben çok inceledim Gioları fitleri inanın islemcinin çalısma sistemi önemli hızı degil.800 mhz gionun 600'ünü bile yansıtamıyor uygulamalara android daha neyin çabası bu dilimizde tüg bitti iki üç arkadas bunu anlata anlata.Ace 800 gio 800 ramler aynı gpular hemen hemen esit ama arada 300 liraya yakın fiyat var.Biraz düsünün kalitenin bunda payı var mı yok mu.Yakın çevremde 4 gio var ve çogunu bu elemanlara ben tavsiye ettim.Forumda bile tavsiye ettigim konular var.500 liraya iyi telefon C5-03 alacaklarına bunları alsınlar dedim fanlık yaptıgım falan yok yani.Symbian da oyun uygulama sıkıntısı var diyen çocuk acaba optimusundaki uygulama ve oyunların listesini yazarmısın bize ???
Semih kardesim sana bisey demiyorum kullandıgın inceldigin cihazları öneriyorsun takip ediyorum seni.N73 öyleydi rami ve islemcisinden kaynaklı simdiki symbianlarda diye bisey yok o telefonla alakalı çünkü.Ama bazı arkadaslar var neyin ne oldugunu bilmeden ki yaslarından emin bile degilim resmen kullanmadan atıp tutuyor ve öneri bekleyen arkadaslarda bunları göz önünde bulundurup ona göre davranıyor.Karalamaktan baska bisey degil bunların yaptıkları.Adam 1000 lira telefon yapmıs satıyor Gio ile kıysalayanlar var biliyomusun N8'i.Neymis islemci yüksekmis rami yüksekmis.Senin açtıgın uygulama 10 mb ram yerken symbian 2 mb yiyor senin grafiklerin islemciye bile saldırırken symbianda böyle bisey yok ve elindeki islemcinin %25'i nereye gidiyor diye düsündünmü hiç.C7'de uygulamlara 600 küsür islemci kullanımı kalıyor.Ace 800 olmasına ragmen 600'e zor yaklasıyor.GPU kaliteli olmasa isi hepten batak.Aynı sekilde Gio.Gpu biraz zorlansa islemciden tırmalıyor.
Ya bırak allah askına bilgisayar da o kadar oyun olmaz nabıyosun sen.Oyunlar zaten kaliteli güzel bisey olsa hafıza yetmez onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?