Nokia temsilcisi ile görüştüm anna ile ilgili (mümkünse konu kilitlenmesin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia temsilcisi ile görüştüm anna ile ilgili (mümkünse konu kilitlenmesin)
Günaydın arkadaşlar 20.08.2011 de yazmış olduğum e-posta ile alakalı olarak bugun nokia destek servisinden bir telefon geldi.5 6 dakika kadar süren konuşma sonunda sizlerle paylaşmak istedim durumu,biliyorum konular kilitleniyor ama bari bu konu kilitlenmesinde millet artık anlasın birşeyleri.
Arkadaşlar adamın dediği bir gün yok,34.hafta içinde Türkiyede dağıtıma başlanacağını söyledi aslında geç kaldığını bununda sebebinin Türkiyedeki gsm operatörleriyle ilgili olduğunu açıkladı,konustugumuz beyfendi gayet kibar ve nazik olduğundan diğer sorularımıda sordum.
Arkadaşlar onlarda bir gün bilmiyor,sebebi bunun nokia genel merkezi olduğunu söyledi.
Ayrıca 34.hafta bu hafta oluyor resmi miladi takvime göre.ama günü saati belli değil dediği tek şey ara sıra güncelleme denetimi yapmanız :)
Nokia facebook sayfasındaki geri sayımı sordum,reklam ve tanıtım ahlakına aykırı olduğu için açıklayamadığını söyledi.Beklemeliyiz onun içinde :)
ve güncelleme gece yarısından sonra gelir diye birşey yok :) yani 00.01 de bakalım yeni gün geldi güncelleme çıktımı demeyin dedi çünki serverlar ne zaman hazır olursa o esnada yüklemeye hazır duruma getirilecektir dedi :)
bugun saat 10.03 esnasında aradılar ayrıca.umarım konu silinmez hatta sabitlenirde millette kafasından tarih uydurup milleti germez.

Hayırlı günler.saygılar...

• Beğen
Tepkiler: ErcanSenn, veliahht, iatis ve 3 diğerleri

kaanka0

kaanka0

Üye
Her ne kadar kilitlenmemesini istesen de...

Gerçekler acıdır.

Konu kilit :ehe

-omer-

-omer-

Üye
evet kilitlenicek cnkü maxicepte tarafszlgnı kaybetti

• Beğen
Tepkiler: cgrylmz7
karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
güncelleme gelince telfona bildirim gelirse iyi olur :)

• Beğen
Tepkiler: Gurkan911

amtcn

Üye
Aynı konuşmayı benlede yaptılar bu gün :)

alparslan46

Üye
Günaydın arkadaşlar 20.08.2011 de yazmış olduğum e-posta ile alakalı olarak bugun nokia destek servisinden bir telefon geldi.5 6 dakika kadar süren konuşma sonunda sizlerle paylaşmak istedim durumu,biliyorum konular kilitleniyor ama bari bu konu kilitlenmesinde millet artık anlasın birşeyleri.
Arkadaşlar adamın dediği bir gün yok,34.hafta içinde Türkiyede dağıtıma başlanacağını söyledi aslında geç kaldığını bununda sebebinin Türkiyedeki gsm operatörleriyle ilgili olduğunu açıkladı,konustugumuz beyfendi gayet kibar ve nazik olduğundan diğer sorularımıda sordum.
Arkadaşlar onlarda bir gün bilmiyor,sebebi bunun nokia genel merkezi olduğunu söyledi.
Ayrıca 34.hafta bu hafta oluyor resmi miladi takvime göre.ama günü saati belli değil dediği tek şey ara sıra güncelleme denetimi yapmanız :)
Nokia facebook sayfasındaki geri sayımı sordum,reklam ve tanıtım ahlakına aykırı olduğu için açıklayamadığını söyledi.Beklemeliyiz onun içinde :)
ve güncelleme gece yarısından sonra gelir diye birşey yok :) yani 00.01 de bakalım yeni gün geldi güncelleme çıktımı demeyin dedi çünki serverlar ne zaman hazır olursa o esnada yüklemeye hazır duruma getirilecektir dedi :)
bugun saat 10.03 esnasında aradılar ayrıca.umarım konu silinmez hatta sabitlenirde millette kafasından tarih uydurup milleti germez.

Hayırlı günler.saygılar...
arkadaşım öyle diyorsunda biz nerden bilelim seninde sallamadığını ha:eheya dedikleri süre içinde gelmezse ne yapacaksın.bizleride aramışlardı seni aradıkları gibi.ve hatta bana salı günü hazır da demişti o çok kibar beyefndi:sarıl:ama noldu salıdayız ama en ufak bir gelişme yok.ben yeniden mail gönderdim ve not düştüm önceki konuştuğum kişi arasın diye arasında ona göstereceğim anyayı konyayı.sende pek sevinme aradılar diye bizide böyle kandırmışlardı:P:

• Beğen
Tepkiler: -omer-
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş ben kendisine aynen ilettim,nokia artık kan kaybediyor falan muhabbetini o adama yaptım çünki görüşmeler kayıt altına alınıyor biliyorum :)
umarım onlarda bunca telefonun üstüne eşeklik etmezlerde gsm operatörlerine yükledikleri sucu halledip ortamı düzeltirler..ve dediğim şey eğer belle konusuda bu kadr uzayacaksa ben ailemdeki herkese nokia aldırmıştım ama artık zamanla samsunga falan kaymalar başlyacak dedim cünki satıs sonrası destek namına birşeyiniz pek yok dedim,adam haklısınız falan dedi gçiştrdi :D onlarda biliyor ne eziklikte olduklarını şuanda.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Symbian ^ 3 tabanlı cep telefonlarının tüm sahipleri için harika. Nokia, Symbian cihazlar için bugünden itibaren ücretsiz indirmek için Anna işletim sistemi sürümü yaptı. Nokia N8, C7, C6-01 ve E7 akıllı telefonlar sahibi, güncelleme alacaksınız.Symbian Anna bu telefonları kullanıcı deneyimini önemli ölçüde artıracaktır.

Şu anda Avrupa ve Asya'da 17'den fazla ülkede ilk güncelleme alacaksınız ve diğerleri daha sonra olacak . Bu ülkeler, Belçika, Çin, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Mısır, Finlandiya, Almanya , Hindistan , Endonezya, Kuveyt, Norveç, Polonya, Rusya, İsveç, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri ve Birleşik Krallık . Diğer ülkeler, önümüzdeki hafta içinde yeni bir yazılım güncelleştirmesi alırsınız .
Bu Yeni Symbian Anna OS nedir:
Yeni Symbian Anna güncelleme, yeni bir kullanıcı arayüzü, portre modunda sanal QWERTY tuş takımı, bölünmüş ekran mesajlaşma, gelişmiş Nokia Maps, daha iyi bir web tarama ve güçlü güvenlik getirecektir . Nokia, Hindistan, Başkan Yardımcısı Sn. Ilari Nurmi göre, "Symbian Anna deneyimi olan kullanıcılar için önemli bir güncelleme temsil eden ve önümüzdeki 12 ay içinde getirilen 10 daha fazla telefon kadar göreceksiniz Symbian, süregelen bağlılığını gösteriyorkullanıcı deneyimi ve en az 2016 yılına kadar yazılım desteği daha fazla güncellemeleri " Giriş Kolay: hızlı, tek elle yazarak bir portre QWERTY klavye var. Portre modunda şimdi de sanal QWERTY tuş takımı yazarken bölünmüş bir ekran ile dokunmatik ekran üzerinde yazarak daha kolay olacak, böylece mesaj konuları, web sayfaları, kişileri ya da e-posta görünümünde görebilirsiniz Tarayıcı Daha İyi Made güncelleştirme hızlı getirecek Nokia'ya göre, daha hızlı sayfa yükler ve insanlar hareket halindeyken en sevdikleri sitelere daha kolay bağlanmak için izin gelişmiş cihaz navigasyon teslim tarayıcı, kolay-kullanımlı : Geliştirilmiş Maps ve navigasyon Nokia Ovi Maps daha iyi bir arama ile geliştirilmiş olacak işlevsellik, yeni toplu taşıma rotaları ve check-in favori jeo-sosyal ağ siteleri, Facebook, oturaklı ve Twitter gibi yeteneği, şirket üstlendi .Toplu taşıma yolları da içerir. Ve sen, sosyal ağlara kontrol konum paylaşma e-posta ve SMS mesajları gönderebilirsiniz. Better Business: güvenlik için, Symbian Anna, Nokia akıllı telefonlar için geliştirilmiş veri şifreleme getiriyor . Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01 ya da Nokia E7 İş kullanıcıları artık kolayca ve güvenli IPSEC ve SSL VPN etkinleştiricilerle ile şirket intranet erişebilirsiniz Yakın Alan İletişimi (NFC): Symbian Anna da NFC donanım aktive , Nokia ve diğer NFC özellikli aksesuarları ile kolayca çifti; Nokia C7, bu nedenle insanlar artık sadece paylaşma, fotoğraf, video ve oyun oynamak için birlikte Nokia C7s dokunabilirsiniz ve check-in ve daha NFC etiketlerini okuyun . Geliştiriciler için Özellikler : Flashlite 4, Java Runtime 2.2, Qt Mobility 1.1, Qt4.7.

Yeni Symbian Anna Nokia N8, C7, C6-01 ve E7 Nasıl Yükseltme:
yeni Symbian Anna yazılım güncelleştirme GB güncelleme uygulaması PC veya şebeke üzerinden (uzaktan) Ovi Suite ile cep telefonları itti. cep telefonu. Bu en son sürümü olan 3.1.1
uygulamasını Ayrıca Symbian Anna yakın ziyaret ederek indirebilirsiniz Nokia Care veyaNokia Öncelik Bayi . Sadece ücretsiz, kolay ve rahat bir yükseltme için en yakın Nokia Care Center ya da Nokia Öncelik Ortak yürüyün
. Ovi Suite coz Symbian Anna tam bir güncelleme ile 80 arasındaki 128 MB (telefonunuzun modeline bağlı olarak) üzerinden indirmek için daha iyi Eğer hala hava üzerinden güncelleme almak istiyorsa veya bir WiFi bağlantısı kullanarak. Burada talimatı okuyun: 1. PC'nizde Nokia Ovi Suite yazılımını kullanarak telefonunuzun yazılımını güncelleyin: PC, açık Nokia Ovi Suite telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. Nokia Ovi Suite, Araçlar> Yazılım güncellemelerimevcut güncellemeleri listeden seçin, yüklemek istiyorum.
2. Telefonunuzun Kullanımı Güncelleme: yazılım güncellemeleri başlatın. Menü> Ayarlar> Telefon> Telefon Güncellemeleri
yüklemek istediğiniz güncelleştirmeleri seçin. Karşıdan yüklemek için ekrandaki yönergeleri izleyin.
İpucu: yeni yazılım güncellemeleri kullanılabilir olduğunda sizi uyarmak için ayarlayabilirsiniz.
Menü> Uygulamalar> GB Güncellemeleri. Güncellemeleri için Seçenek> Ayarlar> Otomatik kontrol edin. Açık seçeneğini seçin ve Tamam.

Nokia N8.C7.C6-01 ve E7 Symbian Anna.... 20/08/2011 Nokiadan Resmi Açıklama......

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar buda ispatım.

Değerli müşterimiz,
Bugunki görüşmemiz sonrasında hizmet kaydınız kapatılmıştır. Farklı
sorularınız, yorumlarınız ve dilekleriniz için lütfen bizimle irtibata
geciniz.
Nokia Hizmet Hattı
Sertac
Teşekkürler

( ÖNEMLİ : Bu E-mail otomatik bir e-mail'dir lütfen bu e-mail üzerinden geri dönüş sağlamayınız. )

[THREAD ID:1-5FBH9Z3]

buda benim yazdığım diğer mesajım

[Salutations:Mr.]
[First name:Çağrı]
[Last name:Yılmaz]
[Country:Turkey]
[Language:Turkish]
[Gender:M]
[Contact topic:Nokia Hizmetleri ve Yazılımı]
[Contact subtopic:Ovi Suite]
[Message:nokianın pr 2.0 olarak tanıtılan ANNA kod adlı güncelleme yazılımı acaba ne zaman çıkacak resmi bir ağızdan bilgi almak istedim.forumlarda araştırdığım kadarıyla insanlar nisan ayından beri bekliyor,ama yetkili ağızdan bir laf çıkmadıkçada inanılmıyor tabiki,bende pazartesi günü tatile çıkacağım ve güncelleme imkanım pek olmayacak cünki anna gibi büyük bir güncellemeyi pc aracılıgıyla yapmamızı isteyecek..ben bu yüzden acaba ANNAnın çıkma tarhi bellimi belli ise acaba bana bu tarhi bildireilirmisinz çünki yakın bir tarihte çıkacak ise bende güncelleme yaptıktan sonra tatile çıkacağım :)]
[Phone model:Nokia Booklet 3G]

----------Eklendi @ 12:53:00 ---------- Yazıldı @ 12:52:36 ----------

buda bana nokia'nın karşılık olarak gönderdği e-postanın bir kısmı.buyrun inanın bir zahmet :))

----------Eklendi @ 13:24:49 ---------- Yazıldı @ 12:53:00 ----------

Aynı konuşmayı benlede yaptılar bu gün :)

aynı adam aramış olmasın :) sertac mı aradı senide :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Siz yanlış bilgi veriyor olmasanız bile müşteri temsilcilerinin üyelere verdiği tarihler hep yanlış çıktı ve bu durumda üyeler yalancı konumuna düştü. Bunun tekrar tekrar yaşanmaması için konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt