[Nokia] / Telefonuyla İlgili Sorunu Olan Bana Sorabilir / 7 Gün 24 Saat Online /

Sponsorlu Bağlantılar

beyzanurali

Üye
ben c7 telefona flaşladım şuan simkart red edildi hatası alıyorum simi görmüyor neyapmalıyım teşekkürler

fatteeh

Üye
bazı uygulamaları ındırınce ıcınde metaınf gıbı bır suru dosyalar var nasıl kurcam yardım telefon: Nokia x6

hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
s.a ,arkadaşım,benim n97 telefonuma yanlış müzik çalar programı yükledim,telefonla uyumlu değil dediği halde devam ettim müzik çalar hiç açılmıyor.(şarkı sözlerini gösteren şu 1,51 sürümüydü galiba)...acaba orijinal müzik çaları geri yüklemek için nereden bulabilirim..orijinal sürüm için bir link yada indirme ...çok rica ediyorum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bazı uygulamaları ındırınce ıcınde metaınf gıbı bır suru dosyalar var nasıl kurcam yardım telefon: Nokia x6

indirdiğin oyun yada uygulama jar uzantılıdır ve sen o dosyayı x-plore veya winrar ile açıp kurmaya çalışıyorsundur, eğer x-plore ile kuracaksan seçeneklerden sistemle aç ı seç...

- - - Eklendi - - -

s.a ,arkadaşım,benim n97 telefonuma yanlış müzik çalar programı yükledim,telefonla uyumlu değil dediği halde devam ettim müzik çalar hiç açılmıyor.(şarkı sözlerini gösteren şu 1,51 sürümüydü galiba)...acaba orijinal müzik çaları geri yüklemek için nereden bulabilirim..orijinal sürüm için bir link yada indirme ...çok rica ediyorum

Orjinal müzik çalar silinmez ki, sen kurduğun o uygulamayı kaldır ve telefonu yeniden başlat, müzik çalar tekrar devreye girer...

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Buradan veya baska bir yerden bir sey
indiriyorum telefonla. Kurdugum sis veya sisx
dosyasi tikliyorum tamam devam diyorum
sonra bir sey olmuyor kurma ekrani vs.
gelmiyor hata falanda gelmiyor yardimci olur
musun?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Buradan veya baska bir yerden bir sey
indiriyorum telefonla. Kurdugum sis veya sisx
dosyasi tikliyorum tamam devam diyorum
sonra bir sey olmuyor kurma ekrani vs.
gelmiyor hata falanda gelmiyor yardimci olur
musun?

Klasik bir cevap olacak ama, bilgilerini yedekleyip *#7370# ile bir soft format at, muhtemelen düzelir...

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Tamam sag ol. Bir sorum olacak. Soft format ile hard format arasindaki fark nedir?
Bir de duzelmezse ne yapacagim?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Tamam sag ol. Bir sorum olacak. Soft format ile hard format arasindaki fark nedir?
Bir de duzelmezse ne yapacagim?

Arasında pek bir fark yok, hard format telefonun açılmadığı durumlarda atılır...

Büyük ihtimalle düzelir, düzelmezse son yazılımı tekrar flashlarsın..

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok

bahoz47erdal

Üye
Slm benim nokla c6 telefon var viber varmı benim telefon için bir zahmet

kahraman154

Üye
Telefonum n5250. Bir gün pips 1.7 buldum
yüklemek istedim ama güncelleştirme hatası
verdi ve kaldırıp denedim bu kez daha kötü: hiç
bir pips yükleyemiyorum. Bakmadığım konu
kalmadı. Herkes ovimaps le olur demiş ama
5250 de öyle birşey yok. Tele hard formatta attm aynı sonuç. Kıssaca Allah belamı vermiş.
Yardım edebilecek varmı? Burayada yazıym dedim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonum n5250. Bir gün pips 1.7 buldum
yüklemek istedim ama güncelleştirme hatası
verdi ve kaldırıp denedim bu kez daha kötü: hiç
bir pips yükleyemiyorum. Bakmadığım konu
kalmadı. Herkes ovimaps le olur demiş ama
5250 de öyle birşey yok. Tele hard formatta attm aynı sonuç. Kıssaca Allah belamı vermiş.
Yardım edebilecek varmı? Burayada yazıym dedim.

Telefonu hackle uygulamayı yeniden kurun.

- - - Eklendi - - -

Slm benim nokla c6 telefon var viber varmı benim telefon için bir zahmet

Viberin resmi sitesine göz atın. Orada symbian için varsa yükleyin...

kahraman154

Üye
Zaten hackli. Öyle denedim ve her sürümü denedim.

safolduk

Üye
Benim X6 sertçe yere düştükten sonra şöyle bir hata alıyorum;"Telefon Açılması Hatalı. Satıcınızla görüşün" tel. açılmıyor bi yardımcı olabilirseniz,şimdiden eyvallah.

Abstract_Loco

Üye
merhaba ağırlık olarak mesajlaşmak için ikinci bir telefon almayı düşünüyorum ve c5 00 almaya niyetim var . Ama mesaj yedekleme olayı çok önemli bir ayrıntı benim için. S60v5 ve s3 cihazlarda mesaj yedeklemesi şeklinde seçenek var c5te yok. Oviden tek olarak mesajları seçme şansım olur mu ve eğer olursa bu dosyaya messages.arc şeklinde ulaşıp başka telefonlara aktarabilir miyim ?

omer_ol65

Üye
ya ben n97 kullanıyorum bu ara yüklediğim programlar yüklenmiyor yükleme hatası veriyor ne yapabilirim çok acıl yardım

kahraman154

Üye
Konuyu açan nirde? Benim bu büyük sorunuma yanıt bekliyorum.

eceaydin

Üye
Konuyu açan nirde? Benim bu büyük sorunuma yanıt bekliyorum.

tele formatlar ve h.kartını bicimlendir ve sonrada teli tekrar heckle o sekilde yukle. Bir sekilde eski yuklemeye calıstığın uygulama kalıntı bir veri kalmis olabilir. Onun icin foratla yazdim. Benzer baska bir uygulama yukle belki sendeki uygulama da bozuk olabilir.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya ben n97 kullanıyorum bu ara yüklediğim programlar yüklenmiyor yükleme hatası veriyor ne yapabilirim çok acıl yardım
Yükleme hatası derken, sertifika hatası ise telefonu hacklemen veya hacklı ofw veya cfw yüklemen gerekir..

ebubekirtrkr.

Üye
bişey soracam. Bu 5800 da şifreler filan hangi dosyalarda kayıt oluyo

Akıncı

Akıncı

Üye
hangi şifreler:hmmm

Üst Alt