ecel54
Üye
1. Bu benim konum
2. x plore ilede mesajlara geliyor. Buna bir çözüm yok.
Ama benim bulduğum bir yöntem var.
gödereceğin dosyanın uzantısını .mp3 yapıp gönder sonra gönderdiğin telden mesajı açar açmaz hata vermeden kaydet.dosyayı hafıza kartı music klasörüne kaydedecektir (müziklerin nerdeyse)
dosya uzantısını orjinal uzantısı ile değiştir.
(.sis i .mp3 yaptıysan yine .sis yap)
/bu yöntem %100 bana aittir.\
Merhaba arkadaşlar benim 5800 ım var ve birde ıpod alacağım biliyorsunuz bu cihazlar internetsiz bir halta yaramaz bende 5800 ımdaki interneti ıpoda vermeyi planlıyordum bunun için bir program buldum JoukiSpot ama heralde bu wifi yi sadece bilgisayarlar algılıyor mesela arkadaşımın ıpodu algılamadı yada akrabamın galaxy ace si
Nasıl yapabilirim başka bir şekilde yapabilirsem de söylerseniz sevinirim
Şimdiden çok teşekkür ederim
yok.
O programı ben kullanıyorum Pc algılamada sorun olmuyordo ağ olarak farklı bir bağlantı kullanıyo oyüzden başka cihazlar algılayanıyor benim Görüşüm budur
Furkan Cevapladım Diye Kızmadın Dimi
Bulaşma aybin adam ergen galiba bi kırmızı kızgın surat resmi bulmuş o da olmasa...
pc studio değil pc suite ayrıca yeni ve güncel sürümü ovi suite. Www.nokia.com.tr adresinden yükleyebilirsın
beyler 5800 da youtube den falan sadece 240p video izleniyor galiba 360p veya 480p izleyemiyor muyuz ?
kardeş joikuspot ile paylaştığım internetî android telefonlar görmüyor nasıl yapabilirim
kardeş joikuspot ile paylaştığım internetî android telefonlar görmüyor nasıl yapabilirim
Kolay gelsin..
Nokia C5-o3 marka telefon kullanıyorum..Dokunmatiğinde büyük sorunlar yaşıyorum. Zor basıyor ve hiç hassa değil. Acaba telefonda mı bi sorun var yoksa telefonun standardımı böyle..?
Bi ikinci sorum sürekli telefon hafızası dolu uyarısı veriyor. İnternette gezinemiyorum Navigasyonu tam olarak kullanamıyorum. Sürekli kendi kendine atıyor...
Bir de acaba sitedeki programlar yardımıyla telefonumu hacklesem garanti acısından bi problem yaşarmıyım..?
Çok teşekkür ederim şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?