Nokia Telefonu Olanlar Okusun önemli !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Telefonu Olanlar Okusun önemli !!!!!
BATARYANIZI KONTROL EDİN ARKADASLAR!!!!!!!!!!

Asagidaki mesaji okuyunca ben de Nokia sitesine girdim ve bana da degistirilmesi gerekir mesaji geldi. 2 hafta icinde de bataryayi adresime gonderdiler. Eski bataryamin ne gibi bir tehlike sactigini bilmiyorum ama kendileri boyle bir ise giristiklerine gore onemli birsey olsa gerek. Herkesin bilgisine

Nokia'nin BL-5C Serisi Bataryalarinda, Insan Hayatini Riske Sokabilecek Bir Hata Tespit Edilmis. Ayrintili Bilgiyi Zaten Size Yolladigim Linkte Bulabilirsiniz. Ben Sirket Telefonumun Bataryasini Kontrol Et tim Ve Degisim Mesaji Cikti. Kisisel Bilgilerimi Girdim ve Beklemeye Basladim. Tam 3 Hafta Sonra, Yani Dun Yeni Batarya Tamamen Ucretsiz Ve Ozur Mektubuyla Bana Geldi. Hem Kisisel Hem De Sirket Telefon Bataryalarinizi, Tamamen Turkce Olan Asagidaki Linkten Kontrol Etmenizi Oneririm..."

(bu linkten detayli bilgi alabilirsiniz)
------------------
arkadaslar baska bir sitede okuyunca buraya aktarmak istedim sizlerde kontrol edebilirsiniz...........

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
sen bugun bayağı aktifsn ....devamını dilerim...

teşekkürler..

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
tşk....değiştirmeme gerek yokmuş..

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Pardon Anlamadım Neyi Değiştirmene?

arkadaşım haberle ilgin yok herhalde...

Bataryanız, Matsushita firması tarafından Aralık 2005 &#8211; Kasım 2006 arasında
üretilmiş bataryalar arasında yer almamaktadır. Dolayısıyla, değiştirme
yapılmasına gerek yoktur.

Bataryanızı kontrol ettiğiniz için teşekkür ederiz.
kaynak: nokia.com

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
arkadaşım Haberle Ilgin Yok Herhalde...

Bataryanız, Matsushita Firması Tarafından Aralık 2005 &#8211; Kasım 2006 Arasında
üretilmiş Bataryalar Arasında Yer Almamaktadır. Dolayısıyla, değiştirme
Yapılmasına Gerek Yoktur.

Bataryanızı Kontrol Ettiğiniz Için Teşekkür Ederiz.
Kaynak: Nokia.com
Hayır Ben Konuyu Anladım Da benden başka yazan olmadığı için bana yazmış sandım...iş yerinde olduğum için dağınık kafam...yani Benim Yazdığımla Ilgisi Yok....

Benimde Değiştirmeme Gerek Yokmuş...baktım

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi
istersen izin al git arkadasım yorma kendini sende iyi takip ediyorsun beni saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...