Nokia 6125 ARM9 222 Interpreter bu ne demek? iyi mi kötü mü? normal bir cihazın var
:::burak::: Üye Konu Sahibi özkan2001' Alıntı: Nokia 6125 ARM9 222 Interpreter bu ne demek? iyi mi kötü mü? Genişletmek için tıkla ... normal bir cihazın var
özkan2001' Alıntı: Nokia 6125 ARM9 222 Interpreter bu ne demek? iyi mi kötü mü? Genişletmek için tıkla ... normal bir cihazın var
MR.BERK Üye Benım telefonum N 81 , SpMark for symbian os v9 programına gore 192 MHZ gosterıyo, halbukı daha yenı nesıl bır telefon, oldukca dusukmus hızı
Benım telefonum N 81 , SpMark for symbian os v9 programına gore 192 MHZ gosterıyo, halbukı daha yenı nesıl bır telefon, oldukca dusukmus hızı
e_memet88 Üye usta teşekkürler bende uzun zamandır merak ettiğim bi konuydu yeni farkettim forumda ellerine sağlık
mert32 Üye yARDIM EDİN BANA CEP TEMALARINI PC'EM DE GÖRMEMİ SAĞLAYACAK BİR PROGRAM LAZIM ACİL.. --------------- Ekleme --------------- bulursanız sevinirim
yARDIM EDİN BANA CEP TEMALARINI PC'EM DE GÖRMEMİ SAĞLAYACAK BİR PROGRAM LAZIM ACİL.. --------------- Ekleme --------------- bulursanız sevinirim
:::burak::: Üye Konu Sahibi serkantasci' Alıntı: ya bu şeyi nerden indirebiliriz yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... neyi
serkantasci' Alıntı: ya bu şeyi nerden indirebiliriz yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... neyi