Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

burak_k61

Üye
çok saol süpersin

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
arkadaşlar site içinde nasıl bir arama yapabiliriz 2700 a flash atmam lazım.

--------------- Ekleme ---------------

2700 a yazılım atmam lazım kardeş yardımcı olabilir misin acaba

Buyrun Kardeş Bunu Dene..Teşekkür Etmek Güzelliktir Kolay Gelsin Şimdiden.

gaddar_gaffur

Üye
çok teşşekürler kardeş ben bunla en az 20 tane telefon yapmışımdır ellerine sağlık

jeki01

jeki01

Üye
Selam
N73 telefonuda Türkçe Menü yaptım sıra 6300 da.
emeğine sağlık.

tans61

Üye
n73 e yazılım atarken hata oldu. proğram durdu. bende kabloyu çıkardım. şimdi telefon açılmıyor. unique soft ile yeni yazılım indirdim ve phoneix le yüklemek istedim fakat phoneix telefonu görmüyor. ne yapmam lazım yardım eder misiniz

nrll

Üye
vallaha da oldu.çok sağolun. nokia c5 e sorunsuz uyguladım. phoenix yazılımını bulmada sıkıntı çektim ama h33t.com de bakarsanız ***** li bi tane bulabilirsiniz.

saverne

Üye
cok tesekkur ederım ılk denememde 6303i telefonu turkceye cevırebıldım

mahmut-kys

mahmut-kys

Üye
Selam Arkadaşım.Telefonum 5130 XM versiyon yükleyim dedim hata çıktı

Zaten PC suitten ve phoneixten normal moddan bağlı.Telefon version 7.95 ama sorunlar var bu yüzden 7.91 yüklemem lazım.Ama eğer düzgün türkçe olan 7.95 versiyon linki bulursan sevinirim.
Bu versiyona yükseltikten sonra ekran ayarlarında ekran koruyucu şeçeneği yok:S
Birde tarayıca ve ekolayzere basıyom girmiyo.Radyoyada giriyom yeterli hafıza yok diyo kapatıyo.Hafiza Boşalttim gene ayni.Yardim edebilirmisin Allah rizasi için resimdeki hata için ve eğer düzgün bir türkçe 7.95 versiyon linki

ro_yal

Üye
arkadaslar 8800 arte var bende bırturlu dılını turkce yapamıyorum programlar tamam kablo tamam bılgısayar goruyor ama program gormuyor ha bırde aslı rm-233 olması gerekıyo galıba ama bende rm-164 bana yardımcı olursanız sevınırım tesekurler

_bonbaci_

Üye
herkeze selam arkadaslar paylasim icin tskr ederiz

--------------- Ekleme ---------------

cok tskr ederiz

parsreis

Üye
C5 yazılım linki kırık!

caca41

caca41

Üye
birader yapamadıms. bana RM-561 lazım ?

hilmi058

Üye
bende arkadaşlar nokıa ovi suite yükledim RM-356 51.0.006 v14 hiç ugraşmadan yazılım güncele dedim en son bunu buldu 40 ddakika sürüyor cok basit hiç ugraşmayın indirmeyle felan

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye

ahmed32

Üye
e66 bomba oldu teşekkür ederim

osmangac

Üye
sa. ağalar nokia 2690 telefona göre olan yazılım yokmu

kalkan3434

Üye
tşklr emeğine sağlık...