Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

yivbu

Üye
6220c yüklüyemiyorum . phonix de bi türlü yazılımını görmüyor napmam gerek biri yardımcı olsun

serkanoloji

serkanoloji

Üye
usta n95 8 gb tı tr yapamadım sorun ise phoneix in scan dan sonra Flashing menüsünde Firmware Update'e bastığım anda boş bir sayfa çıkıyor.N95-8GB RM-320_EURO_35.0.001_v7.0
bunudaa indirdim kurdum.sorun ne olabilir.ayrıca bağlantıdada problm yok.sadece telefonumu güncelledim güncelleme sonrası ingilizce oldu.hard format düzeltmez sanırım.mesajını bekliyorum.teşekkürler.

ByBrütüs

Üye
Slm Tolga kardeş Bende 5800 mavi var bunu reset problemi vardı phonixle güncelleme yaptım hersey yolundaydı son ana kadar yükleme bitti tlfn kapandı usbden cıkardım telefonu titremeye basladı ama görüntü gelmedi bataryayı cıkardım geri taktım power tusuna basınca bi kere titriyo görüntü falan gelmiyo pc de görmüyo usb den telefonu allah rızası için yardım et kafayı yicem ya

techno_esh

techno_esh

Üye
Waiting for Update Server to boot de takılıyor telefon jaf programında da aynı yerde kalıyor lütfen yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca tel 5130 c

Ferzan

Ferzan

Üye
birşey merak ettim kardeş N97 RM-505 22.0.110 v8 bununla navifirmden indirdiğimiz arasında fark varmı ? v8 olayından bahsediyorum

emrullahcaglar

emrullahcaglar

Üye
tolga kardes 6220-c 6.101 den daha güncel sürümü varmı acil

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tolga kardes 6220-c 6.101 den daha güncel sürümü varmı acil

hayır yok

--------------- Ekleme ---------------

Slm Tolga kardeş Bende 5800 mavi var bunu reset problemi vardı phonixle güncelleme yaptım hersey yolundaydı son ana kadar yükleme bitti tlfn kapandı usbden cıkardım telefonu titremeye basladı ama görüntü gelmedi bataryayı cıkardım geri taktım power tusuna basınca bi kere titriyo görüntü falan gelmiyo pc de görmüyo usb den telefonu allah rızası için yardım et kafayı yicem ya

hard format atın...

silver_cover

silver_cover

Üye
.. .

minic17

minic17

Üye
teşekkürler hocam

PanZLife

Üye
n97 rm 555 (Garnet) var bende ama türkçe dil paketini yukleyemedim hatta verıyo yardım edermısınız :S

gececi28

Üye
s.a.
sayın üstadlar bende e65 var yurtdışı girişli pasaportla imei kaydını türkcell den yaptırdım 3 gü n önce ama hala vodafone hattımı takınca sim kart reddedildi yazıyor muhtemelen sim kilit vardır şimdi bo pheneix yada başka programla bu sim kilidi kaldırma yolu varmıdır

jeki01

jeki01

Üye
iyi günler.
E51 telefonada Türkçe menü yüklendi.
6 telefon oldu ve hepside sorunsuz çalışıyor.
teşekkürler.

tazga

Üye
link kırık arkadaş

nejdet can

nejdet can

Üye
çok güzel tebrikler...

omen632

omen632

Üye
kardeş 5700 xm tr versiyonu ve dil kodu ne