Tolga bakarmısın bi arkadaşlar sizde bakın bi Ben baştan anlatacam bilenler lütfen cevap yazsın.Yurtdışından tel aldm Burada Nemesisle Türkçe yaptım bu arada telefonum nokia 5130 express music versiyon 7.91 7.95 oldu Gayet güzel Türkçe olmuştu ama Telefonda Hafıza yoktu yani Müzik çalar acılmıyor yeterli hafıza yok 500kb felan var boş yer

tel boş olmasına ragmen 500 kb dolunca beyaz ekran felan uğraştırıyordu.Servise götürdüm phoenixle atarız düzelir dedi.bende Eve geldim Phoenixle yüklemeye başladm nafirmle 7.95 varolan versiyonu yüklemek istedim yüklerken son anda bi hata cıktı ve bende korkuya kapıldım

ölü yazılım kurtarmak için bayaaa uğraştım olmadı.jaff felan da işe yaramadı. telefon göçtü o kadar yazdım siteye ama yardımcı olan olmadı.Neyse Telefonu Nokia Servisine göötürdüm 100 liraya yakın bana girdi saolun tekrar

zaten tel sıfır 270 lira.Telefona yeni parça taktılar.Tel versiyon 7.96 oldu.Dili İngilizce Türkçe yapabilirmiyim arkadaşlar yardım edin bu arada 7.96 son cıkan versiyon nokia 5130 express music daha üst versiyonu yakın.Bi yardımcı olun ya.Umarım acıkca anlatmışımdır anlamadıgınz yer varsa sorun cekinmeyin

ama bi yardım edin gözünüzü seveyim.Hayırlı Ramazanlar
--------------- Ekleme ---------------
--------------- Ekleme ---------------