Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

63urfalı

63urfalı

Üye
tşk

elause93

Üye
bende Nokia X6 var.. bilgisayarım pc suite den bulmadı telefonu.. telefonun içinde pc suite ve ovi player da yüklü değil.. ne yapmam gerek bu dedıklerınızı denedım telefonun rm kodu çıkmadı :S

Gandalf_Sercan

Üye
iyi günler..

Burada yazılanları harfiyen uyguladım ancak yarıda hata verdi ve şu an telefonum hiç açılmıyor. Sadece nokia yazısı var ve hiç ışık yok. Lütfen yardımcı olun.

telefon: nokia n95
rm kodu : RM-159

şimdiden teşekkür ederim.

squ3ak

Üye
abiler kardeşler tam 3 gün ugrastım yapamadım 6220c problem var güncelliycem ama yapamdım bi yardım etseniz nolur ya

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
iyi günler..

Burada yazılanları harfiyen uyguladım ancak yarıda hata verdi ve şu an telefonum hiç açılmıyor. Sadece nokia yazısı var ve hiç ışık yok. Lütfen yardımcı olun.

telefon: nokia n95
rm kodu : RM-159

şimdiden teşekkür ederim.

hard format atın. ve tekrar deneyin diğer konularımda var.

--------------- Ekleme ---------------

abiler kardeşler tam 3 gün ugrastım yapamadım 6220c problem var güncelliycem ama yapamdım bi yardım etseniz nolur ya

ben 2 sene 6220 c kullandım 1. sayfada anlattıklarımın tamamını eksiksik lütfen okuyun biraz uzun gibi ancak çare yok kolay gelsin..

jeki01

jeki01

Üye
kardeşimin 5800 XM telefonunada son sürüm yaptım burdan.
emeğine sağlık.
5 telefon oldu hepside sorunsuz ve kolay oldu.

squ3ak

Üye
ya karışık anlamadım yapamıyorum resimi anlatsanız nolur ya çok karışık ne yapcam ne yüklüycem ka. gün ugrastım telefon güncellemm lazım

hacker_127

hacker_127

Üye
arkadaşlar site içinde nasıl bir arama yapabiliriz 2700 a flash atmam lazım.

2700 a yazılım atmam lazım kardeş yardımcı olabilir misin acaba

sethmy

sethmy

Üye
wallaha ne diyeyim, tek kelime ile harikasınız.. birsürü sitede araştırdım en sonunda burda çözdüm sorunu. bendeki problem n95 8 gb versiyon yükselttim ama önceden dil kodunu girmediğim için telefonun dili ingilizcede kalmıştı. bisürü ıvız zıvır sitede uğraştım durdum kaç gün. forum ve site dediğin burası gibi olur. helal olsun ve tebrik ederim..

paspartuuuu

Üye
ben de black steel E71 var.NSS ile güzelce kodu değiştirdim hatta bütün kodları denedim ama hiç bi etki yapmadı halæ ingilizce,yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
wallaha ne diyeyim, tek kelime ile harikasınız.. birsürü sitede araştırdım en sonunda burda çözdüm sorunu. bendeki problem n95 8 gb versiyon yükselttim ama önceden dil kodunu girmediğim için telefonun dili ingilizcede kalmıştı. bisürü ıvız zıvır sitede uğraştım durdum kaç gün. forum ve site dediğin burası gibi olur. helal olsun ve tebrik ederim..

sağolun.güle güle kullanın.

kardeşimin 5800 XM telefonunada son sürüm yaptım burdan.
emeğine sağlık.
5 telefon oldu hepside sorunsuz ve kolay oldu.

güle güle kullanın...

paspartuuuu

Üye
yardım lütfen...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ben de black steel E71 var.NSS ile güzelce kodu değiştirdim hatta bütün kodları denedim ama hiç bi etki yapmadı halæ ingilizce,yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler...

1.sayfada anlattıgım gibi phoenix ile türkçe dil kodu ecerek yazılım yükleyin ve dil ayarlarından türkçe dil seceneğini secerek turkce yapın.

enesfurkandemir

Üye
e 72 051.018_EUROPE indirdim fakat USE ını dediğimde telefonu göremiyorum:vur:vur:vur

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Phoneix ile denedim hata aldım.
JAF ile denedim nasıl yapılacağını bilmediğim için sadece programı açtım kapadım :)
Msnden yardım edebilir misin?
Nokia 6230 galeriye girmediği için yeni versiyon yüklemek istiyorum.

gececi4

Üye
arkadaşım allah senden razı olsun 6300 1 ay önce güncellemiştim onunla birlikte turkcell logosu geldi ve ne yaptıysam silememiştim sayende kurtuldum allah ne muradın varsa versin

aaa12

Üye
Allah razı olsun kardeş on numara ayrıca açılıştaki turkcel logosundan nefret ediordum ondanda kurtultum eline beynine sağlık çok sade herkzin anlaya bileceği dilde anlatım nokia e71 görev tamamlandı :))))

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun kardeş on numara ayrıca açılıştaki turkcel logosundan nefret ediordum ondanda kurtultum eline beynine sağlık çok sade herkzin anlaya bileceği dilde anlatım nokia e71 görev tamamlandı :))))

güle güle kullanın...

arkadaşım allah senden razı olsun 6300 1 ay önce güncellemiştim onunla birlikte turkcell logosu geldi ve ne yaptıysam silememiştim sayende kurtuldum allah ne muradın varsa versin

amin...

amin...

ŞŞT ALLO

Üye
C5 linki kırık acilen yeniler misiniz :box:box:off::aha:

Üst Alt