Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

sertacgny

Üye
5230'um var. baştaki sayfada 5230xm var sadece onu yükleyeceğim. teşekkürler...

bora_16

Üye
arkadaşım bi yardım edermisin bende 5230 var bi türlü yazılımı güncelleyemiyorum hata mesajı veriyo

bojan43

Üye
..???

fsane750i

Üye
genchler flash atarken phoneix in 2010 sürümünü kullanın..2009 da yüklenmedi hata veriyor..

bojan43

Üye
:naughty:

skocbrayt

Üye
Yahu merhaba arkadaşlar Benim şöle bi problemim var telefon açılıyor ama kapkara ekran çıkıyor yani açılmıyor aslında hiç bi belirti yok sadece 1 kere titriyor ekran yanıyor ama siyah yanıyor. sonra kapanıyor kendiliğinden Yaızlımda sorun vardır diye yazılım atmaya çalışıyorum ama en sonda aborting diye hata veriyor birileri bana yardımcı olabilirmi acaba [email protected] minnetar kalırım şimdiden

zippotricks

Üye
5800 RM-356 51.0.006 v14 EMEA

linkteki dosya bozuk diyor (bi kaç farklı yöntemle indirdim denedim)..navi ile indireyim diyorum ama variant kısmından hangisini seçeceğimi bilemedim :S
tlf nokia 5800 XM red RM-356, yüklü olan V50. küsür..
51.0.006 v14 EMEA yı nasıl veya nereden indirebileceğim konusunda yardım edermisiniz..teşekkür ederim

emrebuyuk

Üye
benim 6220c var ve phonex ile ile güncelledim 6.101 yaptım türkçede yaptım fakat önceki sürümle bi farkı yok
ne tür bi özelliği var bu phonexin biri anlatabilirmi acaba

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
benim 6220c var ve phonex ile ile güncelledim 6.101 yaptım türkçede yaptım fakat önceki sürümle bi farkı yok
ne tür bi özelliği var bu phonexin biri anlatabilirmi acaba

sürüm farkının phoenix ile alakası yok phoenix sadece yazılım yükleme programıdır.

--------------- Ekleme ---------------

5800 RM-356 51.0.006 v14 EMEA

linkteki dosya bozuk diyor (bi kaç farklı yöntemle indirdim denedim)..navi ile indireyim diyorum ama variant kısmından hangisini seçeceğimi bilemedim :S
tlf nokia 5800 XM red RM-356, yüklü olan V50. küsür..
51.0.006 v14 EMEA yı nasıl veya nereden indirebileceğim konusunda yardım edermisiniz..teşekkür ederim

ben bizzat indiripkurdum bir problem yok...sizin internetinizde porblem olabilir...

bad_1992

Üye
slm. kardeş ben bişe soracam?? bende çin malı nokia x6 var bu telfna senin verdiqin yazılımların hanqini atıcım yada atılır mı ??

mtnersn1

Üye
6260 slade güncellerken çöktü yardım ederseniz sevinirim

bora65

Üye
Ellerine Sağlık Klavyen Dert Görmesin

murat_11300

Üye
peki arkadşlar 1112 cep telefonuna ben bunu uygulucam da nasıl bir usb kablosu kullanıcaz ..

ahmetg26

Üye
arkadaşım çok teşekkür ederim.

asiprens73

Üye
slm hocam kolay gelsin benim bir sorunum var phoenixle tüm telefonları türkçeleştiriyorum ama tek nokia c5 olmuyor pcsuite girmiyor nasıl yaparım lütfen yardım ettt şimdiden tşk

vanhelsingson

Üye
eline saglık n96 tr oldu.

realteam

Üye
Nasıl bi dertten kurtuldum anlatamam şarj bitiyordu 6300 ın küt tema ayarlar gitmiş turkcell olmus herşey ohh be dünya varmış eyw kardeşim yaa emeğinin hakkı ödenmez güzel çalışma güzel başarı olmuş :oke:

ayayavuz

Üye
servise götürdüm yapamıyolar lanet olsun hepinizi sizin yüzünüzden cöktü tel servis bile yapamaz oldu allah belanızı versn

kingertuz

Üye
kardeş ellerin dert görmesin bu bilgileri aktardığın için denedim sorunsuz olarak işimi gördüm.sağolun

Üst Alt