haahaa
Üye
bende yeni e63-2 aldım ama dili ingilizce ve dil paketi nasıl yükleyeceğimide bilmiyorum. ayrıca rm-449 koduna sahip.burdakilerle uyuşmuyor.. ve rm-449 diil paketi bulsam bile nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. resimli anlatım olursa daha ii olur.
birde telefonuma kolay kolay program yükleyemiyorum.. her programı kabul etmiyor.. örneğin bitane fexplorer kurmaya çalıştım bakmadığım site kalmadı, nerdeyse 50 tane prog indirip kurmusumdaur ama sertifikaya uyumsuz dio yüklemiyor..
birde son olarak telefonum bazı sitelerdeki videoları acıo bazılarındakini açmıo bunlarada yardımcı olmanızı istiyorum şimdiden tşkrrrr
birde telefonuma kolay kolay program yükleyemiyorum.. her programı kabul etmiyor.. örneğin bitane fexplorer kurmaya çalıştım bakmadığım site kalmadı, nerdeyse 50 tane prog indirip kurmusumdaur ama sertifikaya uyumsuz dio yüklemiyor..
birde son olarak telefonum bazı sitelerdeki videoları acıo bazılarındakini açmıo bunlarada yardımcı olmanızı istiyorum şimdiden tşkrrrr

6300`ı v7.21 e yükselttim v7.30`da tema sorunu var tel kapanıp açıldığında tema gidiyor