Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

speedyx1

speedyx1

Üye
YA BIRAZ INSAFLI OLUN bukadarda olmaz millete trojen yollayinca neolcak PHONIXDE TROJEN VAR bu kadar da olmaz kufur etcem olmicak sie

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
6710 telefonuma yükseltme yaptım ingilizce oldu türkçeleştireyim derken kitlendi hiç açılmıyor arkasındaki kod 0575862 telefonu kurtarmak için ne yapmalıyım

hard format atın...

--------------- Ekleme ---------------

YA BIRAZ INSAFLI OLUN bukadarda olmaz millete trojen yollayinca neolcak PHONIXDE TROJEN VAR bu kadar da olmaz kufur etcem olmicak sie

yüklemek zorunda değilsiniz ,bu arada trojan yok sizin virus programınız öyle gösteriyor...

selam.
dediğin gibi versiyonu 11.105 miş.
acaba ne zaman Türkçe si çıkar?
iyi günler.

evet bende bekliyorum elimde 1 tane var...:hmmm
allah bilir...

n95 8gb'a yeni versiyon yüklemiştim yüklemez olaydım.bundan sonra böyle bi hataya düşmem 3 gündür tlfnu türkçe yapıcam diye göbeğim çatladı.ALLAH razı olsun çok yardımcı oldun kardeşim tekrar sağol tlf artık türkçe çok güzel anlatmışsın bir defada oldu.Arkadaşlar benden size tawsiye yazılım güncellemesi falan yapmayın çok uğraşırsınız.bidaha tövbe..........

artık nsu ile güncellesen yine türkçe güncellenir korkma cünkü artık dil kodu türkçe oldu...

speedyx1

speedyx1

Üye
phonix baska yerden buldum dun 4 saat ugrasma sonunda telefonu turkce yaptim emegine tesekkurler phonix antivir trojen hatasi veriyo o ayri .4 ssat pc basinda olunca sinirleri yipraniyo insanin gece 3 de yattim ozur tolga ama trojen onu solim

nokia 6700s turkce dil paketini koyabilirmiisin rica etsek

berat34

Üye
Sonra Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın. Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. Eğer telefonunuz Türkiye ürün koduna sahip değilse ürün kodu satırının yanındaki Gözat kutusuna basın ve Türkiye ürün kodunu seçin ve OK'e basın BURDA TAKILDIM KALDIM HİÇBİR DOSYA BULMADI VE BOMBOŞ ACABA BAŞKA İNDİRMEM GEREKEN ŞEYLER Mİ VAR? BEN ÖNCE PHOENİX İ YÜKLEDİM SONRA PC SUİTİ BU KADAR,BAŞKA İNDİRMEM GEREKEN BİŞEY Mİ VAR?

mardok

mardok

Üye
arkadaşlar benm pc benim telefonu görüyor ama pc suite telefonu görmüyor yardım edebilecek var mı

speedyx1

speedyx1

Üye
bir kac kere dene ole gorur bazen ole problemler yaratiyo birde format at

berat34

Üye
Arkadaşlar herşeyi yükledim tamam ama bi sorunum var acil pls,,phoenix le açılıyor telefonu görüyor ama ürün codeleri çıkmıyor takıldım kaldım burda ne yapmam lazım

speedyx1

speedyx1

Üye
nokia 6700 slide turkce dil paketi lazim yardim olursaniz sevinirim

berat34

Üye
nokia e63 kırmızı format attım inglizce oldu türkçe yapmak için phoenix i yükledim sona nokia pc suiti ama phoenix telefonu görüyor alttaki kuuda nokia e63 rm 437 yazıyor ama sonra telefonla ilgili hiçbirşey göstermiyor produc code duda göstrmiyor bomboş ne yapmam lazım acil yardım plsss

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
nokia e63 kırmızı format attım inglizce oldu türkçe yapmak için phoenix i yükledim sona nokia pc suiti ama phoenix telefonu görüyor alttaki kuuda nokia e63 rm 437 yazıyor ama sonra telefonla ilgili hiçbirşey göstermiyor produc code duda göstrmiyor bomboş ne yapmam lazım acil yardım plsss

1.sayfada anlattıklarımı tam yaptınız mı?

Arkadaşlar herşeyi yükledim tamam ama bi sorunum var acil pls,,phoenix le açılıyor telefonu görüyor ama ürün codeleri çıkmıyor takıldım kaldım burda ne yapmam lazım

telefona ait yazılım dosyalarını yüklememişsinizdir...

arkadaşlar benm pc benim telefonu görüyor ama pc suite telefonu görmüyor yardım edebilecek var mı

kaldırıp son versiyonu yeniden kurun...

jeki01

jeki01

Üye

selam.
burdan gerekli programları indirdim
Nokia 6730c telefonumu Türkçe dil yaptım.
trojenmiş vürismüş sorun çıkmadı. Eset Nod 32 kullanıyorum.
Çok güzel paylaşım bir N97 Mini son versiyonu Türkçe çıksa tamamdır herşey.

speedyx1

speedyx1

Üye
valla bilmiyorum ben antivir kullaniyorum trojen deyip duruyo ama emege saygi ona lafim yok

berat34

Üye
1.sayfada anlattıklarımı tam yaptınız mı?

telefona ait yazılım dosyalarını yüklememişsinizdir...

yazılımları derken 3 tane part indirdim E63 ilk sayfadaki linklerden, ama winarar dosyasından çıkartamıyorum şuan bilgisayarda RM-437 3tane part var winarar'da ama çıkartamıyorum nereye yüklüceğimide bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinicem

cedric2323

cedric2323

Üye
eywallah usta saolasın

berat34

Üye
arkadaşlar benim telefon kırmızı E63 code' u 572514 ama phoenix te birsürü code lu ruby telefon var napıcam yükleme yarıda kalıyor hata veriyor lütfen yardımcı olun acil

flash eski diyor hata veriyor çıldırıcam bilgisi olan yok mu?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
eywallah usta saolasın

sağolun...

arkadaşlar benim telefon kırmızı E63 code' u 572514 ama phoenix te birsürü code lu ruby telefon var napıcam yükleme yarıda kalıyor hata veriyor lütfen yardımcı olun acil

flash eski diyor hata veriyor çıldırıcam bilgisi olan yok mu?

RM-437 CTR EURO F-RUBY 0569906 telefonunuza ait
Cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 410.21.010
navifirmden indirebilirsiniz...
veya

bunların indirip olusan exe dosyasını kurabilirsiniz.
0569906 dil kodunu secerek kurun.kolay gelsin.

berat34

Üye
sağolun...

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

rm-437 ctr euro f-ruby 0569906 telefonunuza ait
cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 410.21.010
navifirmden indirebilirsiniz...
Veya

bunların indirip olusan exe dosyasını kurabilirsiniz.
0569906 dil kodunu secerek kurun.kolay gelsin.

peki bunları indiriyorum ilk ana sayfadaki indirdiğim 3 part sonu 13 lü olanları napıcam?

hata bu abi bana yardım et
eski yazılımın n oldugunuda hatırlamıyorum inanki

tolga bendeki çıkan hatada buydu işte?

ayrıca part3 dede hata veriyor %98 e geliyor duruyor 2 defa indirdim ne şanssızım

part2 de bozuk off

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
peki bunları indiriyorum ilk ana sayfadaki indirdiğim 3 part sonu 13 lü olanları napıcam?

tolga bendeki çıkan hatada buydu işte?

ayrıca part3 dede hata veriyor %98 e geliyor duruyor 2 defa indirdim ne şanssızım

part2 de bozuk off

o zaman navifirm ile dil koduna yani ruby e ait yazılımı indirin...

http://www.maxicep.com/symbian-dest...a-bb5-yazilimlarini-direk-indirme-297044.html

berat34

Üye
ben navifirm kullanmasını bilmiyorum ki ayrıca nasıl anlıcam part2 part3 bozuk olmayanı yok mu :(

ayrıca indirdim işlem yapılamadı tamam a basın diyor kapanıyor navifim

ahmettt024

ahmettt024

Üye
kardeş tekarar hersey için çok tşk ler de şimdiben ta dün akşam saat 22:00 den beri uğraşıyorum nemesis yazmışlar denedim pro telefonu görmüyo sonra aşağı çektim buraya yönlendirdi burada mesala sen vermişssin kodları ama ben bunları nere yazacam nemesis teli görmüyo error diyip duruyo sonra bu navıfırm ı yükledim o dediğin yere indirdim 6630 a uygun dosyayı yine olan biten bişe yani bi açıklama yaparsan çok sevinirim şimdiden tşk ederim

Üst Alt