Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

boldboy

Üye
dostum eline saglik emeklerin icin tesk. ederim. benim sorunum

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware updating failed. Error 0x8401F151 - Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.

diye hata veriyor bunun sebebi ne olabilir
yöntemleri basindan sonuna kadar harfiyen uyguladim
kullandigim tel. 5230 dil almanca ben viyanada yasiyorum bunu tr yapan birisini bulamadim yani türkiyeye gelene kadar ya almanca kullanacam yada kendim sizin yardiminizla cözecem bu olayi
almanca tam anlamayinca tel. özelliklerini net olarak kullanamiyorum
simdiden tesk.

mardok

mardok

Üye
o zaman phoenix pc suit vs hepsini kaldırıp tekrar kurun...

yardım için teşekkürler cevabı buldum usb kablosu uyumlu değilmiş ben CA_101D kablo kullanıodum ama CA-101 lazımmış yardım için teşekkürler phoenix telefonu görmüyor ise sizde kablonun uyumluluğuna bakın :oke:

--------------- Ekleme ---------------

dostum eline saglik emeklerin icin tesk. ederim. benim sorunum

Firmware updating failed. Error 0x8401F151 - Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.

diye hata veriyor bunun sebebi ne olabilir
yöntemleri basindan sonuna kadar harfiyen uyguladim
kullandigim tel. 5230 dil almanca ben viyanada yasiyorum bunu tr yapan birisini bulamadim yani türkiyeye gelene kadar ya almanca kullanacam yada kendim sizin yardiminizla cözecem bu olayi
almanca tam anlamayinca tel. özelliklerini net olarak kullanamiyorum
simdiden tesk.

kabloyu kontrol et 5230 için CA-101 olmalı yoksa phoenix görmez

alpha 06

Üye
dostlarım sa.
foruma ilkkez katılıyorum öncelikle hepinize mrblar...selam ve sevgiler...
arabistanda yaşıyorum buradan n 97 aldım. versiyonunda RM 505 v21.0.102 yazzıyor. buna nasıl türkçe yükleyeceğim bi türlü bulamadım. bana detaylı açıklayan olursa sevinirim. bir de sorum var buna türkçe yüklediğimde arapçası siliniyor mu? deli olacam

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
dostlarım sa.
foruma ilkkez katılıyorum öncelikle hepinize mrblar...selam ve sevgiler...
arabistanda yaşıyorum buradan n 97 aldım. versiyonunda RM 505 v21.0.102 yazzıyor. buna nasıl türkçe yükleyeceğim bi türlü bulamadım. bana detaylı açıklayan olursa sevinirim. bir de sorum var buna türkçe yüklediğimde arapçası siliniyor mu? deli olacam

evet türkçe dil paketinde arapcası yok.1.sayfada ayrıntılı anlattım.lütfen tamamını okuyun...

ismail40

ismail40

Üye
Mrb. arkadaslar ben Belcikada yasiyorum n97 mini aldim turkcesi yoktu turkceye cevirddirdim...
belcikada AAAA kilavye kullandiklari icin ve Turkce ise A kilavye yok ve simdi kilavyeyi kullanamiyorum lutfen yardim edin arkadaslar yada bana aciklamaki dil paketlerini gosterin lutfen simdiden cok tesekurler.....

morya

Üye

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.
sa ben fransa da orange fr den n97 mini aldim yazilim versiyonu orjinalde 11.0.102 ben turkce 11.0.45 yuklemeyi denedim olmuyo ne yapmaliyim bu hatayi duzelmek icin birde windows 7 kullaniyorum flashlarken 2 tane driveri yukleyemiyo bundan yapabilirmi?

cuneyt643

Üye
sağol arkadaş

kpln04

kpln04

Üye
6300 yazılım yüklemesinden sonra oluşan sonuçlar
1-tema kalıcı olmuyor tel kapanıp açıldıktan sonra tema varsayılana dönüyor
2-bir uygulama birkaç kez açılıp kapandıktan sonra hiçbir uygulama tel kapanıp açılmadıktan sonra açılmıyor
bunlar daha çok kendimde olan sorunlar tema geçiyorum ama şu uygulama sorununa çözüm varsa lütfen yardım edin

slave58

Üye
nolurrr yardım edinnn :(

benim telefn 6500 slide rm-240. versiyonum 10,30 du. bu konu yardımıyla flash atıyordum. 8,30 versiyonunu yüklerken hata verdi. şimdi tlfn açılmıyor :( nolur yardım edin. nasıl düzelticem :(

jeki01

jeki01

Üye
nolurrr yardım edinnn :(

benim telefn 6500 slide rm-240. versiyonum 10,30 du. bu konu yardımıyla flash atıyordum. 8,30 versiyonunu yüklerken hata verdi. şimdi tlfn açılmıyor :( nolur yardım edin. nasıl düzelticem :(

selam.
10.30 versiyonu bildiğim kadarıyla eski versiyon 8.30 yüklenemez.
Eski versiyon yüklersen bozulur diye yazılmıştı daha önceden.
servis yolu gözüktü anladığım kadarıyla.

slave58

Üye
telefoncuya verdim. denedi birşeyler. box denilen cihazla versiyon atmayı denedi olmadı. ime çökmüş fln diyo. 50-60 lirayı bulur diyo. bunu daha uygun şekilde çözme imkanı var mı?? :(

mardok

mardok

Üye
yok kardeş sanmam eski version atmayı deneme onları sadece telefoncular yapar geçmiş olsun

jeki01

jeki01

Üye
selam.
servise versen bence daha iyi, garantisi varsa tabii.
iyi akşamlar.

slave58

Üye
garantisi yok. ama yine de servise verebilirim. sağlam olsun. sizce ne kadara maal olur?

jeki01

jeki01

Üye
selam.
fiyat konusunda bilgim yok.
kusura bakma.
iyi akşamlar.

slave58

Üye
teşekkür ederim ilginize ve yardımlarınıza. sağolun arkadaşlar. bakıcam artık çaresine.. :/

jeki01

jeki01

Üye
selam.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
paylaşalım olarak çok iyi bir site.
iyi akşamlar.

boldboy

Üye
yardım için teşekkürler cevabı buldum usb kablosu uyumlu değilmiş ben CA_101D kablo kullanıodum ama CA-101 lazımmış yardım için teşekkürler phoenix telefonu görmüyor ise sizde kablonun uyumluluğuna bakın :oke:

--------------- Ekleme ---------------

kabloyu kontrol et 5230 için CA-101 olmalı yoksa phoenix görmez

ewet bendeki kabloda CA-101D degistirip deneyeyim kardes sagolasin.

Üst Alt