aa-tolga
Üye
ERROR: Failed to set phone to flashmode şimdie bu hatayı veriyor ne zor işmiş be
o zaman phoenix pc suit vs hepsini kaldırıp tekrar kurun...
ERROR: Failed to set phone to flashmode şimdie bu hatayı veriyor ne zor işmiş be
o zaman phoenix pc suit vs hepsini kaldırıp tekrar kurun...

dostum eline saglik emeklerin icin tesk. ederim. benim sorunum
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware updating failed. Error 0x8401F151 - Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.
diye hata veriyor bunun sebebi ne olabilir
yöntemleri basindan sonuna kadar harfiyen uyguladim
kullandigim tel. 5230 dil almanca ben viyanada yasiyorum bunu tr yapan birisini bulamadim yani türkiyeye gelene kadar ya almanca kullanacam yada kendim sizin yardiminizla cözecem bu olayi
almanca tam anlamayinca tel. özelliklerini net olarak kullanamiyorum
simdiden tesk.
dostlarım sa.
foruma ilkkez katılıyorum öncelikle hepinize mrblar...selam ve sevgiler...
arabistanda yaşıyorum buradan n 97 aldım. versiyonunda RM 505 v21.0.102 yazzıyor. buna nasıl türkçe yükleyeceğim bi türlü bulamadım. bana detaylı açıklayan olursa sevinirim. bir de sorum var buna türkçe yüklediğimde arapçası siliniyor mu? deli olacam
nolurrr yardım edinnn
benim telefn 6500 slide rm-240. versiyonum 10,30 du. bu konu yardımıyla flash atıyordum. 8,30 versiyonunu yüklerken hata verdi. şimdi tlfn açılmıyornolur yardım edin. nasıl düzelticem
![]()
yardım için teşekkürler cevabı buldum usb kablosu uyumlu değilmiş ben CA_101D kablo kullanıodum ama CA-101 lazımmış yardım için teşekkürler phoenix telefonu görmüyor ise sizde kablonun uyumluluğuna bakın
--------------- Ekleme ---------------
kabloyu kontrol et 5230 için CA-101 olmalı yoksa phoenix görmez
ewet bendeki kabloda CA-101D degistirip deneyeyim kardes sagolasin.