6710 telefonuma yükseltme yaptım ingilizce oldu türkçeleştireyim derken kitlendi hiç açılmıyor arkasındaki kod 0575862 telefonu kurtarmak için ne yapmalıyım
YA BIRAZ INSAFLI OLUN bukadarda olmaz millete trojen yollayinca neolcak PHONIXDE TROJEN VAR bu kadar da olmaz kufur etcem olmicak sie
selam.
dediğin gibi versiyonu 11.105 miş.
acaba ne zaman Türkçe si çıkar?
iyi günler.

n95 8gb'a yeni versiyon yüklemiştim yüklemez olaydım.bundan sonra böyle bi hataya düşmem 3 gündür tlfnu türkçe yapıcam diye göbeğim çatladı.ALLAH razı olsun çok yardımcı oldun kardeşim tekrar sağol tlf artık türkçe çok güzel anlatmışsın bir defada oldu.Arkadaşlar benden size tawsiye yazılım güncellemesi falan yapmayın çok uğraşırsınız.bidaha tövbe..........
nokia e63 kırmızı format attım inglizce oldu türkçe yapmak için phoenix i yükledim sona nokia pc suiti ama phoenix telefonu görüyor alttaki kuuda nokia e63 rm 437 yazıyor ama sonra telefonla ilgili hiçbirşey göstermiyor produc code duda göstrmiyor bomboş ne yapmam lazım acil yardım plsss
Arkadaşlar herşeyi yükledim tamam ama bi sorunum var acil pls,,phoenix le açılıyor telefonu görüyor ama ürün codeleri çıkmıyor takıldım kaldım burda ne yapmam lazım
arkadaşlar benm pc benim telefonu görüyor ama pc suite telefonu görmüyor yardım edebilecek var mı
YA BIRAZ INSAFLI OLUN bukadarda olmaz millete trojen yollayinca neolcak PHONIXDE TROJEN VAR bu kadar da olmaz kufur etcem olmicak sie
1.sayfada anlattıklarımı tam yaptınız mı?
--------------- Ekleme ---------------
telefona ait yazılım dosyalarını yüklememişsinizdir...
yazılımları derken 3 tane part indirdim E63 ilk sayfadaki linklerden, ama winarar dosyasından çıkartamıyorum şuan bilgisayarda RM-437 3tane part var winarar'da ama çıkartamıyorum nereye yüklüceğimide bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinicem
eywallah usta saolasın
arkadaşlar benim telefon kırmızı E63 code' u 572514 ama phoenix te birsürü code lu ruby telefon var napıcam yükleme yarıda kalıyor hata veriyor lütfen yardımcı olun acil
flash eski diyor hata veriyor çıldırıcam bilgisi olan yok mu?
sağolun...
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
rm-437 ctr euro f-ruby 0569906 telefonunuza ait
cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 410.21.010
navifirmden indirebilirsiniz...
Veya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunların indirip olusan exe dosyasını kurabilirsiniz.
0569906 dil kodunu secerek kurun.kolay gelsin.
hata bu abi bana yardım et
eski yazılımın n oldugunuda hatırlamıyorum inanki
peki bunları indiriyorum ilk ana sayfadaki indirdiğim 3 part sonu 13 lü olanları napıcam?
tolga bendeki çıkan hatada buydu işte?
ayrıca part3 dede hata veriyor %98 e geliyor duruyor 2 defa indirdim ne şanssızım
part2 de bozuk off