Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

agorafabia

Üye
Konunun ilk yazısın birkaç kere okudum.
Hatta 200 küsür sayfanın bir kısmını bile okudum. Ama bazı yerler o kadar uzun ki belli bi noktadan sonra kafam karıştı.
iyisi mi ben elimdekileri söyleyeyim.

Nokia n97 version 21.0.045
Phoenix ve pc suite programı pc'e kurulu.
telefonumun modeline uygun flash'ı da download ettim. Rar'dan çıkarıp bekletiyorum şu anda.

Bundan sonrasında telefona türkçe menü yüklemek için ne gibi bir işleme başlamam gerekiyor

Bu konuda beni yönlendirebilecek biri varsa sevinirim.

Silinen Üye 337222

Kapalı Hesap
benimde bütün temalara bozuk diyodu telefon bi yükliyim belki düzelir dedim nokia 5300 phoenix i indirdim yazılımını da indirdim.phoennix girişte şu hatayı veriodu HRESULT 0x80040154 (-2147221164) bnde bişi olmaz belki yükler dedim nese başladı yüklemeye yükledi yükledi sonra hata verdi ve yükleme yarıda kesildi şimdi telefonu açıyorum nokia yazısı geliyo ve tekrar kapanıyo napmam lazım ayrıca garanti kapsamına girermi girerse garantisi devam ediyo hala?

devilstar911

Üye
merhaba bana nokia 2700 ün RM 561 flashı lazım nerden bulabilirim.

--------------- Ekleme ---------------

kendim buldum belki ihtiyacı olan olur upload ettim.

Nokia 2700 RM-561

kadersiz_ask

Üye
sonunda oldu türkçe yaptım telefonu rm -428 den rm 356 ya getirdim

ama bu seferde restart yapıyor kendiliğinden

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Arkadaşlar Artık Eski Versiyonlara Dönmek Kadar Kolay Bir Şey Yok Yemin Ediyorum Kendim Yaptım O Kadar Kolayki Servise Bile Gerek Yok Çok Yakında Anlatıyorum Telefona Zararı Filanda Yoktur Hemen Anlatımı Hazırlıyorum....

kadersiz_ask

Üye
hard restte olmuyor nasıl yapabilirim arkadaşlar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
hard restte olmuyor nasıl yapabilirim arkadaşlar

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-tum-symbian-modellerde-hard-format-241532.html
olmazsa normal sekilde RM 356 yazılımını tekrar yükleyin...

Arkadaşlar Artık Eski Versiyonlara Dönmek Kadar Kolay Bir Şey Yok Yemin Ediyorum Kendim Yaptım O Kadar Kolayki Servise Bile Gerek Yok Çok Yakında Anlatıyorum Telefona Zararı Filanda Yoktur Hemen Anlatımı Hazırlıyorum....

tamam linki burayada ekleyelim...

kendim buldum belki ihtiyacı olan olur upload ettim.

Nokia 2700 RM-561

evet navifirm ilede indirebilirsiniz...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
tolga kardeş bu kez N85 in eski versiyonu döndükten sonra telefonu açınca herhangi bir uygulamaya girdikten sonra telefon kapanıyor vede sim kartı red ediyor önceden böyle değildi yazılım yazılımı tekrar etmeye çalışıyorum ama telefon kendiliğinden kapanıyor ne yapmam lazım...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tolga kardeş bu kez N85 in eski versiyonu döndükten sonra telefonu açınca herhangi bir uygulamaya girdikten sonra telefon kapanıyor vede sim kartı red ediyor önceden böyle değildi yazılım yazılımı tekrar etmeye çalışıyorum ama telefon kendiliğinden kapanıyor ne yapmam lazım...

hard format atıp .yüklü yazılımı normal olarak tekrar yükleyin...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
tolga kardeş diyorum ya hard formatta attım ama bi uygulama girince ne olursa olsun bir müddet sonra kapanıyor yükleme yarıda kalıyor telefon ölse yine geri getiririm ama kapanıyor kvk ya gitmek istemiyorum çünkü kendim yapacağıma inanıyorum

hep aynı hata

Using 007.016.022
Elf2flash 08.37.001
CMT RAW loader...
Sending RAW Loader...
...Error booting phone...

markagsm

Üye
ya arkadaslar bu link nerede ben göremedim daha dogrusu bulamadım nasıl yapıcaz

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar bu link nerede ben göremedim daha dogrusu bulamadım nasıl yapıcaz

ilk sayfaya bakacaksınız...

tolga kardeş diyorum ya hard formatta attım ama bi uygulama girince ne olursa olsun bir müddet sonra kapanıyor yükleme yarıda kalıyor telefon ölse yine geri getiririm ama kapanıyor kvk ya gitmek istemiyorum çünkü kendim yapacağıma inanıyorum

hep aynı hata

Using 007.016.022
Elf2flash 08.37.001
CMT RAW loader...
Sending RAW Loader...
...Error booting phone...

phoenix programıyla düşürdüğünüz yazılımı normal sekilde tekrar yüklemeyi deneyin...

3215

Üye
paylaşım için teşekkür ediyorum N73 RM telefona N73 ME RM formatı atsam bi sorun olurmu onun güncellemesi daha yuksek

meryemle

Üye
sdgffg

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
tolga Kardeş bak tam anlamadın sen hard format attım boş sim kartı takıyorum red ediyor hangi uygulamaya girerse girsin fark etmez ama 5 dk içinde hemen kapanıyor yazılım atacam pc suite moduna bağlandı diye 5 dk sonra kapanıyor ayrıca 5320 de eski versiyona döndüm N85 te ise jaf programı ile eski versiyona geçtim

pastelzar

Üye
ya çok teşekkür ederim,telin ana ekranını kullanamıyordum zaten virus filan girdi diye şüpheleniyordum,firmware ını sayende guncelledim simdi herhangibir sorun kalmadı ustune ustluk yazılımım da guncellenmiş oldu:d
cok cok tesekkur ederim kafayı yemıstım teli nası düzelticem diye:D

Üst Alt