dediklerini yaptım ama aynı hatayı gene veriyor.. bi anormallik var ama çözemedim hadi diyelim phoneix te hata veriyor ama noika software updater ' da yazılım zaten gücel diyor ve güncellemiyor. acaba nokia bu telefona güncelleme kilidi falan mı koydu yavv.. bu telefona format atılıyormu varmı bir yolu!!
telefonunuz symbian ise
soft format *#7370# yazınca güvenlik kodu ister 12345 girince telefon fabrika ayarlarına döner ve her sey silinir.
Hard format :
telefon kapalı iken * 3 yesil tus(yani yes tusu) ve kapama tusuna sırası ile basın ve basılı tutun telefon acılıp nokia elsıkma ekranı gelir ve ülke isimleri çıkınca bırakabilirsiniz .telefona hard format atılmış demektir.
--------------- Ekleme ---------------
çok güzel bi pro teşekkürler
sagolun...
--------------- Ekleme ---------------
abi benim telefona yüklerken kapbo da temeassızlık oldu ben takmaya çalıştım program devam etmedi cancel dedim çıktım. şimdi tel. açılmıyo ne yapmalıyım????. tel. modeli '' N73 ''
telefona kapalı iken hard format çekin üstte anlattığım gibi.
olmazsa
Phoenix ile ölü flash atmayı deneyin
bu resimli anlatım 16 sayfaya kadar normal gerisi dead flash atılım seklini anlatır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefon kapalı iken usb kablosunu bağlayı phoenix programını çalıştırın. manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.Şimdi open product kısmına tıklayın ve
N73 yazılımının
N73 RM-133_EMEA_4.0839.42.0.1_v22.0
RM 133 seçin ve ok deyin.,
şimdi Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın.product kode satırının sagındaki ... kutucuguna basın ve turçe dil kodunu secin.
NOKIA N73 RM-133
0529603 TURKEY Deep Plum
0529793 TURKEY Met Red
0547565 TURKEY Mocha Brown
0515805 TURKEY Pale Pink/FW
0515562 TURKEY Storm Blue/PG
0554420 TURKEY Cool White
0515240 TURKEY Light Sand/FW
sonra dead phone USB flashing kutucugunu işaretleyin ve REFURBİSH tusuna basın .
Birazdan güç tusuna basmanızı istersen power tusuna kısa süreli basıp bırakın yüklemeye devam edecektir.
Probleminiz bu şekilde çözülür inşaallah.
açılırsa tamam acılmazsa telefonun servislik ,20-25 tl ver yazılım attır.