Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

dex_ter_06

Üye
5800 dil seçeneklerinin linkleri kırık yenilermisin ??

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
5800 dil seçeneklerinin linkleri kırık yenilermisin ??

internet önbelleğinizi temizleyin ve modeminizi açıp kapatıp tekrar deneyin.

buradanda bakabilirsiniz.

Forumsal.Net

Üye
selamlar arkadaşlar Phoenix programın son versiyonu indirdim ve kurdum. ama programın kısayolunu bulamıyorum başlatmak için.. birkaç kez denedim sorun çözülmedi.. windows 7 kullanıyorum..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
format icin *3 ve yes tusu (yesil tus)ile acma kapama tusuna ayni anda bastim.ayni sekilde *3 ok tusu ve kapataip acma tusuna ayni anda bastim. *3 yes ve sonra acma kapama tusuna pastim. uc sekildede 5 dakika bekledim. basili sure zarfinda isin yanik oluyor birakinca sonuyor. ve dedgin gibi el isaret gelmedi. [email protected] adresine eklermisin beni direk konusmak isterim arkadasim.yurt disindayim kimsede buna turkce yukleyemz burada yaridminiz ihtiyacim var. yardimin icin simdien tesk ederim.

N81 yazılımını tekrar kurun ve bilgisayarınızı kapatıp açın.

yazılım atarken problem olmuş demekki orada yazılım atan varsa farketmez hangi dili istersen atar çünkü yazılım atarken zaten tüerçe dili EMEA paketinde olduğu için onu secerek atabilir.

Phoenix ile ölü flash atmayı deneyin

bu resimli anlatım 16 sayfaya kadar normal gerisi dead flash atılım seklini anlatır.

telefon kapalı iken usb kablosunu bağlayı phoenix programını çalıştırın. manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.Şimdi open product kısmına tıklayın ve
N81 yazılımının
N81-1 8GB RM-179 21.0.010 v7 EURO

RM 179 seçin ve ok deyin.,
şimdi Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın.product kode satırının sagındaki ... kutucuguna basın ve turçe dil kodunu secin.

NOKIA N81-8GB RM-179
0545849 Turkey
0557893 Turkey

sonra dead phone USB flashing kutucugunu işaretleyin ve REFURBİSH tusuna basın .
Birazdan güç tusuna basmanızı istersen power tusuna kısa süreli basıp bırakın yüklemeye devam edecektir.

Probleminiz bu şekilde çözülür inşaallah.

--------------- Ekleme ---------------

selamlar arkadaşlar Phoenix programın son versiyonu indirdim ve kurdum. ama programın kısayolunu bulamıyorum başlatmak için.. birkaç kez denedim sorun çözülmedi.. windows 7 kullanıyorum..

başlat programlar kısmı yok mu?ben hiç win 7 kullanmadım :)
bilemiyorum.farklı ise...

Forumsal.Net

Üye
program kurdugumuzda normalde masaüstüne yada program files klasorundeki dosyasına exe'sini atar ya programı calıstırabilmemiz için.. işte onu bir turlu atmadı. sadece uninstal.exe ve uninstal.dat dosyalarını atıyor..

galeona

Üye
Çok teşekkürler:)

elitel7979

Üye
once bu hata cikti
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f153 (-2080247469)
Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!

retry dedim sonra su cikti
HRESULT 0x8401226e (-2080300434)
Flash: Object or pointer creation failed. Check installation.

sumdi ne yapmam gerek

tolga arkadasim. yukari yadigim hata olustu. ulser oldum bole. taksit taksit..rica ediyorum.mail adresini verde bitirelim bu sikintiyi.rica ediyorim..valla ulser oldum.yanlis birsen yapcagim..tel geride donmicek [email protected]
adresidne gorsuelim.yoksa bu is olmayacak.bana zaman ayiramicaksan sole basimin caresine bakim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
once bu hata cikti
HRESULT 0x8401f153 (-2080247469)
Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!

retry dedim sonra su cikti
HRESULT 0x8401226e (-2080300434)
Flash: Object or pointer creation failed. Check installation.

sumdi ne yapmam gerek

tolga arkadasim. yukari yadigim hata olustu. ulser oldum bole. taksit taksit..rica ediyorum.mail adresini verde bitirelim bu sikintiyi.rica ediyorim..valla ulser oldum.yanlis birsen yapcagim..tel geride donmicek [email protected]
adresidne gorsuelim.yoksa bu is olmayacak.bana zaman ayiramicaksan sole basimin caresine bakim.

msn kullanmıyorum buradan elimden geldiğince yardım ederim.1.sayfada anlattığım gibi your uninstaller programıyla nokia ile ilgili yazılım driver ne varsa kaldırıp tekrar kuracaksın.ardından pc suit 7.1.40 yükle ve telefonu pc suit modunda bagla tüm driverları tanımasını bekle ,ardından depolama modunda bagla ve driverları yüklemesini bekle.ardından phoenix ve telefon yazılımını yükle .telefonu pc suit modunda bagla yardım menusunden guncellemesini yapıp telefondaki yönergeleri tamamla.ardından bilgisayarı kapatıp aç ve telefonu pc suit modunda bağla .phoenix programını çalıştır ve yeniden yükleme işlemini yapın.

Kolay gelsin.

alacahan

Üye
abi benim telefona yüklerken kapbo da temeassızlık oldu ben takmaya çalıştım program devam etmedi cancel dedim çıktım. şimdi tel. açılmıyo ne yapmalıyım????. tel. modeli '' N73 ''

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
çok güzel bi pro teşekkürler

APES

APES

Üye
telefon modelinize ait flash dosyasını yeniden yükleyin.
bilgisayarı açıp kapatın ve tekrar Pc suit modunda bağlayın ve ardından phoenix programını çalıştırın.

dediklerini yaptım ama aynı hatayı gene veriyor.. bi anormallik var ama çözemedim hadi diyelim phoneix te hata veriyor ama noika software updater ' da yazılım zaten gücel diyor ve güncellemiyor. acaba nokia bu telefona güncelleme kilidi falan mı koydu yavv.. bu telefona format atılıyormu varmı bir yolu!!

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
dediklerini yaptım ama aynı hatayı gene veriyor.. bi anormallik var ama çözemedim hadi diyelim phoneix te hata veriyor ama noika software updater ' da yazılım zaten gücel diyor ve güncellemiyor. acaba nokia bu telefona güncelleme kilidi falan mı koydu yavv.. bu telefona format atılıyormu varmı bir yolu!!

telefonunuz symbian ise
soft format *#7370# yazınca güvenlik kodu ister 12345 girince telefon fabrika ayarlarına döner ve her sey silinir.
Hard format :
telefon kapalı iken * 3 yesil tus(yani yes tusu) ve kapama tusuna sırası ile basın ve basılı tutun telefon acılıp nokia elsıkma ekranı gelir ve ülke isimleri çıkınca bırakabilirsiniz .telefona hard format atılmış demektir.

çok güzel bi pro teşekkürler

sagolun...

abi benim telefona yüklerken kapbo da temeassızlık oldu ben takmaya çalıştım program devam etmedi cancel dedim çıktım. şimdi tel. açılmıyo ne yapmalıyım????. tel. modeli '' N73 ''

telefona kapalı iken hard format çekin üstte anlattığım gibi.
olmazsa
Phoenix ile ölü flash atmayı deneyin

bu resimli anlatım 16 sayfaya kadar normal gerisi dead flash atılım seklini anlatır.

telefon kapalı iken usb kablosunu bağlayı phoenix programını çalıştırın. manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.Şimdi open product kısmına tıklayın ve
N73 yazılımının
N73 RM-133_EMEA_4.0839.42.0.1_v22.0

RM 133 seçin ve ok deyin.,
şimdi Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın.product kode satırının sagındaki ... kutucuguna basın ve turçe dil kodunu secin.

NOKIA N73 RM-133
0529603 TURKEY Deep Plum
0529793 TURKEY Met Red
0547565 TURKEY Mocha Brown
0515805 TURKEY Pale Pink/FW
0515562 TURKEY Storm Blue/PG
0554420 TURKEY Cool White
0515240 TURKEY Light Sand/FW

sonra dead phone USB flashing kutucugunu işaretleyin ve REFURBİSH tusuna basın .
Birazdan güç tusuna basmanızı istersen power tusuna kısa süreli basıp bırakın yüklemeye devam edecektir.

Probleminiz bu şekilde çözülür inşaallah.
açılırsa tamam acılmazsa telefonun servislik ,20-25 tl ver yazılım attır.

kilinc976

Üye
tlefona ait yazılımı tekrar yükleyin ve bilgisayarı kapatıp açın ve yeniden deneyin.

hayır olmaz .telefonunuzun hafıza kartına bilgisayarda format atın.ve telefonada bilgilerinizi yedekledikten sonra ilk önce *#7370# yazarak soft format atın.ardından telefonu kapatın ve
* 3 yes(cevap tusu) ve güç (açma tuşuna ) bı sıra ile basıp el sıkma ekranı ve ardından ülke isimleri gelene kadar bekleyin.şimdi format atılmış demektir.eğer aynı problem devam ederse demekki klasik kayar kapak problemi başlıyor demektir.

selam tolga kardes cevabin icin tesekkurler ben ozur dilerim telefonun markasini yazmayi unutmusum sitede n95 gorunuyor n95 de sorun yok guzel calisiyor ama benim sorunum nokia 5800 da onu nasil yapariz tesekkurler simdiden.

by_sensei

Üye
tamam güzel iyi hoş da """Phoenix """ programında hata veriyo İNDMİYO PROGRAM ! ! !:nono:
nokia 5530 um var flash'ını indirdim.
fakat Phoenix inmiyo bi türlü...hiç bi yerde bulamıyorum :off:
:megafon: SESİMİ DUYAN VAR MIIII ! ! !:destere:

Archivci

Üye
Herşeyi sitede yazdığı gibi uyguladım ancak
Refurbish dediğimde;
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Getting product info...
Scanning image files...
bir süre burda kalıyo ve ardından
HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)
Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.
bu mesajı alıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim

Tecniq

Üye
Kardeş Allah senden razı olsun.
Çok faideli bir paylaşım olmuş.
bende N97 mini var, ingilizce.
Bu tür çok yeni model telefonlar artık Nemesis programıyla güncellenemiyor, sürekli hata veriyor.
Forumda senin açtığın bu konuyu gördüm, zaten çok ayrıntılı yazmışsın, oturdum 1 saat kadar uğraştım ve sayende N97 mini telefonumu türkçe yaptım. Hiç sorun yaşamadım.
Çok teşekkürler...

karagoz19

Üye
Telefonuna urun kodu arayanlar buraya bir goz atsin hemen hemen butun Nokia telefonlarin bilgileri mevcut.
Link Burda:

kilinc976

Üye
tesekkurler tolga arkadasim sorun aynen devam ediyor sana tesekkurler benim sorunum telefondan olsa gerek gerekeni ben yaparim artik.

elitel7979

Üye
msn kullanmıyorum buradan elimden geldiğince yardım ederim.1.sayfada anlattığım gibi your uninstaller programıyla nokia ile ilgili yazılım driver ne varsa kaldırıp tekrar kuracaksın.ardından pc suit 7.1.40 yükle ve telefonu pc suit modunda bagla tüm driverları tanımasını bekle ,ardından depolama modunda bagla ve driverları yüklemesini bekle.ardından phoenix ve telefon yazılımını yükle .telefonu pc suit modunda bagla yardım menusunden guncellemesini yapıp telefondaki yönergeleri tamamla.ardından bilgisayarı kapatıp aç ve telefonu pc suit modunda bağla .phoenix programını çalıştır ve yeniden yükleme işlemini yapın.

Kolay gelsin.

tolga.telefon kapali pc suit moduna nasil baglanacam.depolama moduna nasil baglanacam.bunlarida anltirmisin.

guncellemeri yardimdan degil. web tan goruyoruz ve ovi suit varmis onumu yuklememmiz gerkiyor.

tolga kardes sitede imissin gozune guban. hasta olsum.cokta bilgim yok. +99 555 355 638 bi caldir bani arim snei su isi bitirelim.kac gundtir telefonsuzum. buraya yazim biray yazim deme. bole bir senden anca olur bu isi.

Üst Alt