Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

mistakey_87

Üye
bunun 2 nedeni vardır .telefona ait yazılımı bilgisayara kurmamıssınızdır .veyahutta o satırın sağındaki ... kutucuguna tıklayın ve otomatik sec kutucugundaki işareti kaldırın ve artık turkçe dil kodunu secerek devam edebilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

programı masaüstüne atıp ordan mı yüklemeye calıstınız .karsıdan yüklemeler klasörüne atın ve tekrar kurun ve yeniden deneyin.

tolga usta dediğin gibi yazılımı kuramamışım ben sonra kurdum tekrar işlemleri hallettim güncelledim saolasın.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tolga usta dediğin gibi yazılımı kuramamışım ben sonra kurdum tekrar işlemleri hallettim güncelledim saolasın.

güle güle kullan...

dediklerinizi yaptım farklı bğlantı şekilleri ile bağladım tüm driverları tanımasını bekledim tanıdı. gene hata veriyor ama bu defa hata verme şekli değişti..

telefon modelinize ait flash dosyasını yeniden yükleyin.
bilgisayarı açıp kapatın ve tekrar Pc suit modunda bağlayın ve ardından phoenix programını çalıştırın.

guneyaa

Üye
merhaba. sonunda programı yüklemeyi başardım. ancak phoenix programını açarken nokia dongle instal edip yeniden açın şeklinde bi uyarı veriyor. bu yüzden phoenix programı açılmıyor. yardımcı olabilir misiniz?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhaba. sonunda programı yüklemeyi başardım. ancak phoenix programını açarken nokia dongle instal edip yeniden açın şeklinde bi uyarı veriyor. bu yüzden phoenix programı açılmıyor. yardımcı olabilir misiniz?

bilgisayarı kapatıp yeniden açın.

guneyaa

Üye
tşk ederim tüm bu çalışmalar için. ben nokia 6280 telefonumun yazılımını bu şekilde güncelledim. harika oldu. phoenix programını kurabilmek için çok uğraştım. sorun çıkarıyordu. ama onu tamamlayınca yazılımı güncellemek 5 dk bile sürmedi.çok sağolun

kilinc976

Üye
selam tolgo kardes ben dediklerini yaptim ama bir sorun var benim telefonda galiba ekran bazen gidiyor acaba bu ozel yazilimdan olabilirmi diye dusundum senden ricam bu yazilimi eski haline getirebilirmiyiz yani orjinaline boyle bir cozum yada yolu varmi simdiden tesekkur eder basarilar dilerim hersey icin sagol sen 1 numarasin....

frkn_55

Üye

BENDE BU HATAYI WERİYOR KARDEŞİM NE YAPMAM LAZIM...??
İŞLETİM SİSTEMİM WİNDOWS 7

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

BENDE BU HATAYI WERİYOR KARDEŞİM NE YAPMAM LAZIM...??
İŞLETİM SİSTEMİM WİNDOWS 7

tlefona ait yazılımı tekrar yükleyin ve bilgisayarı kapatıp açın ve yeniden deneyin.

selam tolgo kardes ben dediklerini yaptim ama bir sorun var benim telefonda galiba ekran bazen gidiyor acaba bu ozel yazilimdan olabilirmi diye dusundum senden ricam bu yazilimi eski haline getirebilirmiyiz yani orjinaline boyle bir cozum yada yolu varmi simdiden tesekkur eder basarilar dilerim hersey icin sagol sen 1 numarasin....

hayır olmaz .telefonunuzun hafıza kartına bilgisayarda format atın.ve telefonada bilgilerinizi yedekledikten sonra ilk önce *#7370# yazarak soft format atın.ardından telefonu kapatın ve
* 3 yes(cevap tusu) ve güç (açma tuşuna ) bı sıra ile basıp el sıkma ekranı ve ardından ülke isimleri gelene kadar bekleyin.şimdi format atılmış demektir.eğer aynı problem devam ederse demekki klasik kayar kapak problemi başlıyor demektir.

tşk ederim tüm bu çalışmalar için. ben nokia 6280 telefonumun yazılımını bu şekilde güncelledim. harika oldu. phoenix programını kurabilmek için çok uğraştım. sorun çıkarıyordu. ama onu tamamlayınca yazılımı güncellemek 5 dk bile sürmedi.çok sağolun

Güle güle kullanın...

frkn_55

Üye
yok abi olmadı yha gene :

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yok abi olmadı yha gene :

telefonu yüklemeye başlamadan PC suit modunda bağlayın ve tüm driverları tanımasını bekleyin ve ardından depolama modunda bağlayın ve tekrar tanımasını bekleyin.

driver ayarlarınıda kontrol edin.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-kablo-driver-ayarlari-nasil-yapilir-287754.html

yazılım dosyasını tekrar kurun ve tüm işlemlerden sonra bilgisayarı kapatıp açın ve tekrar deneyin.

guneyaa

Üye
merhaba. daha önce yazmıştım. telefonumun yazılımı bu şekilde güncellemeyi başardım. ancak şimdi phoenix programını kaldırıp nokia pc suite yi yeniden kurmak istedim. ancak bir türlü olmuyor. sürekli hata veriyor. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

elitel7979

Üye
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

merhaba.bu haytai verdi yardimci olurmusun

selam kardesim.
sorunu yukarida yazdim.yuklemeyi baya yapti bitmeye yakin. yuzde 10 kala yukarida hatayi verdi.telefonu gormedi artik.tekrar tekrar retry yaptim olmadi.artik telimi gormuyor..gelip gelip gidiyor.telin anca tusuna basinca biglisyara goruyor.fakan yine gidiyor.sarji doldurmsutum.oyle isleme baslamisti,acma dumesin basinca bilgisayar gorduugu icin sarj bitmisitr diye sarj koydum.dil yuklerken sarjda olsa sorun olurmu..teli biglsyardna cikarimdim.bilgsyari yeniden actim kapatim.olmadi.ne yapabilririm bu telefo hayat bulurmu yeniden..sorun olurmu..yaridmlarin icin simdiden tesk ederim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

merhaba.bu haytai verdi yardimci olurmusun

selam kardesim.
sorunu yukarida yazdim.yuklemeyi baya yapti bitmeye yakin. yuzde 10 kala yukarida hatayi verdi.telefonu gormedi artik.tekrar tekrar retry yaptim olmadi.artik telimi gormuyor..gelip gelip gidiyor.telin anca tusuna basinca biglisyara goruyor.fakan yine gidiyor.sarji doldurmsutum.oyle isleme baslamisti,acma dumesin basinca bilgisayar gorduugu icin sarj bitmisitr diye sarj koydum.dil yuklerken sarjda olsa sorun olurmu..teli biglsyardna cikarimdim.bilgsyari yeniden actim kapatim.olmadi.ne yapabilririm bu telefo hayat bulurmu yeniden..sorun olurmu..yaridmlarin icin simdiden tesk ederim

telefona hard format atın.

elitel7979

Üye
onu nasil yaparim.cok bilgim yoktur kusura bakmayin..isteye baktim n 81 icin nasil format atilir bulamadim.yaridmic olurmusunuz..hart fortmattan sonra yendenmi yuklucem.allah razi olsun

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhaba. daha önce yazmıştım. telefonumun yazılımı bu şekilde güncellemeyi başardım. ancak şimdi phoenix programını kaldırıp nokia pc suite yi yeniden kurmak istedim. ancak bir türlü olmuyor. sürekli hata veriyor. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

kaldırma yamasını kurun birinci sayfadan

elitel7979

Üye
nokia n 81 g gb..hart format icin *3 yes (yesil tuslada yaptim uzeridne tuslada) ve acma kapama dugmesine basiyorum..isik yaniyor fakat birsey olmuyor..olmadi.tekrar yaridm edermisiniz.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
nokia n 81 g gb..hart format icin *3 yes (yesil tuslada yaptim uzeridne tuslada) ve acma kapama dugmesine basiyorum..isik yaniyor fakat birsey olmuyor..olmadi.tekrar yaridm edermisiniz.

* 3 yes ve power tuşuna bas ve el sıkma ekranı gelinceye kadar bekleyin.

elitel7979

Üye
format icin *3 ve yes tusu (yesil tus)ile acma kapama tusuna ayni anda bastim.ayni sekilde *3 ok tusu ve kapataip acma tusuna ayni anda bastim. *3 yes ve sonra acma kapama tusuna pastim. uc sekildede 5 dakika bekledim. basili sure zarfinda isin yanik oluyor birakinca sonuyor. ve dedgin gibi el isaret gelmedi. [email protected] adresine eklermisin beni direk konusmak isterim arkadasim.yurt disindayim kimsede buna turkce yukleyemz burada yaridminiz ihtiyacim var. yardimin icin simdien tesk ederim.

privatelion

Üye
teşekkürler

bu-rak

Üye
güzel bi paylaşım..

Üst Alt