Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

amandyk

Üye
bende nokia e63 var.ben buna mesela turkce rusca ve ingilizce yani multilanguage yukleyebilir miyim?...
sadece dun turkce yukledim.ama telefonu russiyadan getirdigim icin tuslarin yerleri biraz degisti...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bende nokia e63 var.ben buna mesela turkce rusca ve ingilizce yani multilanguage yukleyebilir miyim?...
sadece dun turkce yukledim.ama telefonu russiyadan getirdigim icin tuslarin yerleri biraz degisti...

tus takımını değiştirin derim

hignydn

Üye
Slm aa-tolga ..
kardeş bana nokia 8800 sapphire arte nin flashı lazım
yardımcı olursan sevinirim

dEs_

dEs_

Üye
Şuan ki yeni Tr dil olan sürümler...

5800 RM-356 EMEA NAVI 31.0.101 v9.0
5800 RM-356 EMEA 31.0.101 v9.0
5800 RM-356 EMEA NAVI 31.0.008 v8.02
N97 RM-505 EMEA 12.0.026 v3.08

labaron01

labaron01

Üye
Tolga kardeşim merhabalar; E63 telefonum için indirdiğim 3 partı (2-3 defa indirmeme rağmen) rar dan çıkarmaya kalkınca %97 ye kadar açıyor sonrasında hata verip dosya arızalı diye hata mesajı veriyor.Yani dosyaları rar dan çıkaramıyorum Rapid linkini güncelleyebilirmisin veya başka bir adresten gönderirmisin şimdiden teşekürler...

under taker

Üye
kardeş patch dosysası hangisi_patch dosyasının ismini yazarsan sevinirim_

komasavata

Üye
saolun arkadaslar emegınıze saglık tesekurler sayenızde buyuk bır zahmatten kurtuldum

rafi1994

rafi1994

Üye
gerçekten büyük emek harcanmış emeğe asygı emeğe saygı teşekkürü hakketidon :coold:

yns_222

Üye
emeğine,eline sağlık süper anlatmışsın senin sayende annemin suriyeden gelen 6600 slide'ını türkçeye çevirebildim bikaç gündir bunu araştrıyordum gerçekten cok teşekkürler :) :):yuru

twisterpolat

Üye
selam arkadasım benım telefonum n86 8mp yeni versiyonu buradan indirdim kurdum 20.115

fakat cok kotu bir versiyon cıktı,ekran sensörü tema efektlerini açınca takılma yapıyor,telefonu sola yatırınca takılıyor 10 sanıye sonra ekran yana dönüyor,tekrar dik konuma getirirkende aynı bekliyorum,şimdi eski 11.043 versiyona geri dönmek istiyorum nasıl olucak phoenix ten sw downgrade seçiyorum refurbısh tıklıyorum 15 sanıye kadar sonra bu hatayı alıyorum.

[HRESULT 0x8401227a (-2080300422)

Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.

--------------- Ekleme ---------------

N86 8MP RM-484 EURO_20.115 v3
1.sayfada var zaten.

selam dostum ben v3.02 yi istiyorum 1. sayfadakı v3.0

efekentli361

Üye
nokia 6670 flash dosyası var mı.lütfen yardım

erenakil

Üye
arkadaşlar ben borpa dan sertifika almaya çalıştım ama alamadım o çince siteye emel numaramı girdim kayıt oldum sadece.heralde ondan ama tam olarakta bilmiyorum bu ay telefon faturamı incelediğimde otomatik olarak 05338124918 nolu telefona ve bir ingiltere numarasına mesaj atılmış.bu bununlamı ilgili yoksa virüs falanmı girdi anlayamadım ki zaten sertifikada alamadım emeı lim de o sitede kayıtlı onunla ilgili olmuş olmasın.ben o emel mi o siteden sildirebilirmiyim lütfen anlayanlar beni bilgilendirsin.

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Eline Sağlık Arkadaşım ALLAH Razı Olsun.Bir Sorum Olacak bende 5310 ExpressMusik v 05.81 RM-303 var Bu 5310 RM-303 10.10 v8.5yazılım Kendisine uyarmı..saygılarımla

cilingirkaan

Üye
slm üstadlar biri bana yardım etsin n97 aldım turkcekk den v11 yüklü v12 çıkmış okuyorum güncelleme yapıyorum olmuyor yok diyor facebook taki videoları izliyo millet benim versiyon eski izleyemiyorum acil yardım lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!

zeyire

Üye
tsekkr

forumclick

Üye
teşekkürler millet...
nokia e75-2 modeli elimde mevcut yalnız türkçe menü yükleyemedik...ve şu an telefon açılmıyor... bana yardımcı olurmusunuz,

ank06ank

Üye
ne yaptimsa ne ettimse bir turlu n97 ye firmware guncellemesini yaptiramadim bi bilgisayara format atmadigim kaldi onuda yapacam heralde.
Telefona soft ardindan hard format attim butun dediklerini sil bastan 10 kere yaptim gene olmadi bu isi yapan varsa nasil yaptigini anlatsada su telefonu turkceye cevirsek lutfen.

Bu arada phoneix 2009 yuklu ve su sekilde yapiyor ve kaliyor.

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Getting product info...
Loading flashing files...
Failed to set device inforamtion!
Opening RAW connection...
Waiting for USB device...
--- Press phone's power button! ---
Connection opened to BootCode successfully
Failed to send wait request!
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Getting product info...
Loading flashing files...
Failed to set device inforamtion!
Opening RAW connection...
Waiting for USB device...
--- Press phone's power button! ---
Connection opened to BootCode successfully
Failed to send wait request!

bu hatadan sonra 1-2 dk sonra asagidaki resimdeki hatayi veriyor. ve kaliyor o sekil.Lutfen arkadasim su ise bi el at bu turklce olayini baska hangi turde yapabilirim onun bi yolunu gosterirsen sevinirim. cevap bekliyorum saygilarimla.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Pc suit yardım menusunden Lütfen Pc suiti telefona guncelleyin ve sonra tekrar yüklemeyi deneyin.

Eline Sağlık Arkadaşım ALLAH Razı Olsun.Bir Sorum Olacak bende 5310 ExpressMusik v 05.81 RM-303 var Bu 5310 RM-303 10.10 v8.5yazılım Kendisine uyarmı..saygılarımla

ikiside RM 303 olduğu için uyar

selam arkadasım benım telefonum n86 8mp yeni versiyonu buradan indirdim kurdum 20.115

fakat cok kotu bir versiyon cıktı,ekran sensörü tema efektlerini açınca takılma yapıyor,telefonu sola yatırınca takılıyor 10 sanıye sonra ekran yana dönüyor,tekrar dik konuma getirirkende aynı bekliyorum,şimdi eski 11.043 versiyona geri dönmek istiyorum nasıl olucak phoenix ten sw downgrade seçiyorum refurbısh tıklıyorum 15 sanıye kadar sonra bu hatayı alıyorum.

[HRESULT 0x8401227a (-2080300422)

Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.

selam dostum ben v3.02 yi istiyorum 1. sayfadakı v3.0

Hayır son v 3.0 olan

slm üstadlar biri bana yardım etsin n97 aldım turkcekk den v11 yüklü v12 çıkmış okuyorum güncelleme yapıyorum olmuyor yok diyor facebook taki videoları izliyo millet benim versiyon eski izleyemiyorum acil yardım lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.sayfada anlattiğimiz gibiyapın olmazsa telefona hard format cekin ve pc suit desteğini telefona tekrar guncelleyin.

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Teşşekürler aa-tolga Abi...ALLAH Razı Olsun

metin110

Üye
detaylı anlatım için teşekkürler..şu vereceğim linkteki flashlar türkçe desteğe sahipmidir...şimdiden teşekkür..

Üst Alt