Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

HAYZUN

Üye
ya arkadaşlar 3230 teli usb den pc ye gösteremiyorum. pc suite görüyor ama phonix görmüyor ne yapmam gerek??

onurakbudak

Üye
Gerçekten çok teşekkürler

dEs_

dEs_

Üye
Olur ve yüklenir ,çalışmasında hiçbir problem olmaz dil kodu plum dil kodu olarak değişir ve temalarda ilk açılışta plum rengi seçili olarak açılır başka farkı yok...

Eyvallah... Benim plum istememin sebebi mesajlardaki sorun... Kimse denememiş... Aklıma geldi deneyim bari...

uscelena

uscelena

Üye
version N82 RMR 313 rusca ve turkce olarak ikisinin bulundugu kod varmi ve varsa hangisidir?

ihsan08

ihsan08

Üye
lütfen yardım 6680 telefonuma phoenx ile version atıyorum telefonun ekranında test mod yazıyordu tam version atıp telefonum türkçe olucak diye sevinirken phonex hata verdi bende pc ye reset attım tekrar deniemek için ama telefonum şimdi açılmıyoraçma tuşuna bastığım zaman ekranda nokia yazıdı çıkıyor ve kayboluyor başkada bişey olmuyor.sizden ricam telefonuma nasıl dead flash atabilirim programların yukleniş sırasını bana tam olarak anlatırmısınz. phonex.fls4(ne olduğunu anlayamadım konunun başında uninstal yaması yazıyor ama uninstal yani program kaldırmayla ne alakası var)bide telefonun RM-36_50440_6680 bunu ne zaman yuklemem lazım pc suitten oncemi yoksa nsu sonramıı hangisini ilk sırada yuklemem lazım yardımcı olursanız sevinirim diğer ölü format yapma işlemlerini biraz öğrendim non connektion sonra telefonun yazılımını falan seçiyoz sonrada deadı işareleyipo en alttaki flaşı yukleme düğmesine basıyoruz.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım 6680 telefonuma phoenx ile version atıyorum telefonun ekranında test mod yazıyordu tam version atıp telefonum türkçe olucak diye sevinirken phonex hata verdi bende pc ye reset attım tekrar deniemek için ama telefonum şimdi açılmıyoraçma tuşuna bastığım zaman ekranda nokia yazıdı çıkıyor ve kayboluyor başkada bişey olmuyor.sizden ricam telefonuma nasıl dead flash atabilirim programların yukleniş sırasını bana tam olarak anlatırmısınz. phonex.fls4(ne olduğunu anlayamadım konunun başında uninstal yaması yazıyor ama uninstal yani program kaldırmayla ne alakası var)bide telefonun RM-36_50440_6680 bunu ne zaman yuklemem lazım pc suitten oncemi yoksa nsu sonramıı hangisini ilk sırada yuklemem lazım yardımcı olursanız sevinirim diğer ölü format yapma işlemlerini biraz öğrendim non connektion sonra telefonun yazılımını falan seçiyoz sonrada deadı işareleyipo en alttaki flaşı yukleme düğmesine basıyoruz.

telefon kapalı iken * 3 yes ve power tusuna basarak ülke isimleri yazana kadar bekle hard format at.

ihsan08

ihsan08

Üye
hard soft hepsini denedim sonuç alamadım.

cureshot71

Üye
Allah razı olsun kadeşim 1 seneyi aşkın zamandır ingilizce kullanıyodum 6500 slide telefonumu düşün güncelleme senin neyine diye alay bile ettiler:D ama bu gece basardım sayende valla telefonda dilinde degilimde yapabildigime sevindim Allaha emanet ol

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun kadeşim 1 seneyi aşkın zamandır ingilizce kullanıyodum 6500 slide telefonumu düşün güncelleme senin neyine diye alay bile ettiler:D ama bu gece basardım sayende valla telefonda dilinde degilimde yapabildigime sevindim Allaha emanet ol

Sağolun sizin dualarınız bize yeter.

dersimli nöder

Üye
ellerine sağlık

dEs_

dEs_

Üye
plum denedim ve yine aynı...

Tansel5

Üye
Slm Nokia N81 8Gb var. Güncelleme yaptım ve türkçe dil gitti.Yukarı bahsettiğiniz şekildemi yüklemem lazım. N81 8Gb dil kodu yok orda Dil kondu nedir açaba

--------------- Ekleme ---------------

Nokia N81 8gb Var Gücelleme yaptım. Türkçe dil Seçeneği gitti. Anlattığız işlemlerimi yapmam lazım. Bide N81 8 gb Dil kodu Yok orda Dil kodu nedir. Acaba İMDAATT

ihsan08

ihsan08

Üye
arkadaşım lütfen şu ölü flash atma olayındaki yüklenecek programların sırasını söylermisin.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım lütfen şu ölü flash atma olayındaki yüklenecek programların sırasını söylermisin.

manage connectionda no connectionu secin sonra open productten telefonunuzun RM kodunu secin.
sonra flashing firmware updateden dil kodunu secin dead phone kutucugunu işaretleyin ve refurbishe basın işlem bitene kadar bekleyin telefon sonunda acılır.kolay gelsin..

BEKİRBİRİM mevzu ile alakasız birsürü lüzumsuz resim yerleştirmişsin.Sorun varsa sor cevaplayalım .
Lütfen mevzu dışı kalabalık yapmayın....

Slm Nokia N81 8Gb var. Güncelleme yaptım ve türkçe dil gitti.Yukarı bahsettiğiniz şekildemi yüklemem lazım. N81 8Gb dil kodu yok orda Dil kondu nedir açaba

Nokia N81 8gb Var Gücelleme yaptım. Türkçe dil Seçeneği gitti. Anlattığız işlemlerimi yapmam lazım. Bide N81 8 gb Dil kodu Yok orda Dil kodu nedir. Acaba İMDAATT

1.sayfaya RM 179 flashını yerleştirdim onu indir.ve kur.anlatıldıgı gibi yükleme yaparken aşagıdaki türkçe dil kodlarından birini secerek yükle.

NOKIA N81-8GB RM-179
0545849 Turkey
0557893 Turkey

sorej_1985

Üye
sagol kardes tşk ederım ya valla varya kac gundur kullanamıyorum tlf

alki58

alki58

Üye
plum denedim ve yine aynı...
kardeşim sorma herkeste aynı sorun var sabır belki yakınlarda cıkar yeni bir yazılım daha yoksa düzelmeyecek bu mesaj sorunu ne yapsak olmuyo....

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
tolga arkdaşımız herşeyi dört dörtlük anlattı kendisi bana çok yardımcı oldu tşk ederim 5 dk iş çok kolay sunu size sölim phoneix programını kurduktan sonra bilgisayarı baştan başlatın ben önce bunu yapmamıştım başarılı olamadım ama reset attıktan sonra her şey çözüldü

dEs_

dEs_

Üye
kardeşim sorma herkeste aynı sorun var sabır belki yakınlarda cıkar yeni bir yazılım daha yoksa düzelmeyecek bu mesaj sorunu ne yapsak olmuyo....
Valla öyle... Ben şimdilik not defteri ile yazma yolundayım... Çokta iyi oluyor tavsiye ederim...
Kısayol tuşuna notlar menüsünü yerleştir ve normal mesajını yaz gönder :oke:

ihsan08

ihsan08

Üye
tolga arkadaşım karşılaştığım hatalar şunlar acaba nerde sorun var yardımcı olursan sevinirim.
ilk olarak açılışta şu hatayı veriyo.[a href=http://urlal.com/bn]

Üst Alt