Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

ilhan1979

ilhan1979

Üye
mrb zaten tus takimi hic calismiyo galiba en son care servise vermekneyse.bide kill flash nasil oluyor resimle anlatilan bir link yokmu acaba cok saolun.

--------------- Ekleme ---------------

yapamiyorum cunku tus takimini zaten kullanamiyorum sadece power tusu calisiyo basili tutunca sadece nokia yazisi geliyo ekran yanik kaliyo braktigim zaman sonuyor kendiliginden sarja da taksam nokia yazisi geliyo sarj oldugunuda gostermiyor nokia yazisi ile duruyo cikardigim zaman hersey kayboluyor yardim pls.

hell_54_

Üye
arkadaslar lınkte kırık var ınmıyor sonda dosya eksık dıyor 5800 park 1 ınde 99da hata veriyor yardım pls

dus40

Üye
:oke:n96 flash istiyorum

darkpoet

Üye
Merhaba...

Telefonum Siyah N97 *#0000# ile baktığımda RM-507 görünüyor kodu. Cihaz Türkçe dil sorunu da yok. Yazılım versiyonu 10.2.012 olarak görünüyor. Fakat pili söküp baktığım zaman RM-505 görünüyor. Bu cihazı tekrar RM-505 e çevirmem mümkün mü? Ya da cihazı sağlıklı kullanabilmek için neler yapmam gerekir.

Teşekkürler...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba...

Telefonum Siyah N97 *#0000# ile baktığımda RM-507 görünüyor kodu. Cihaz Türkçe dil sorunu da yok. Yazılım versiyonu 10.2.012 olarak görünüyor. Fakat pili söküp baktığım zaman RM-505 görünüyor. Bu cihazı tekrar RM-505 e çevirmem mümkün mü? Ya da cihazı sağlıklı kullanabilmek için neler yapmam gerekir.

Teşekkürler...

hayır 505 yapamazsın ve amerika için üretilen modeldir.

darkpoet

Üye
Cihazda 505 yazıp soft olarak 507 olması kafamı karıştırdı da o yüzden sordum. Teşekkür ederim cevabınız için. Bu arada sizin 1. sayfada verdiğiniz versiyon mu daha yeni yoksa telefonumda yüklü olan versiyon mu?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Cihazda 505 yazıp soft olarak 507 olması kafamı karıştırdı da o yüzden sordum. Teşekkür ederim cevabınız için. Bu arada sizin 1. sayfada verdiğiniz versiyon mu daha yeni yoksa telefonumda yüklü olan versiyon mu?

cihazın arkasında bataryanın altında 505 yazıyorsa o zaman orjinal yazılımı 505 ve 507 sonradan yüklenmiş demektir.tekrar 505 yapılır zannediyorum.ama tam emin değilim.yani phoenixle güncellemek istesen zaten arkada 505 yazıyorsa onu tanır diğerini görmez.Ama yazılımı kendin yüklemen riskli tabiii.Karar senin

sananesanan

Üye
arkadaşım çalışmaların için teşekkürler ama bende nokia e71-2 rm-357 var sorun şu amerika modeli olduğu için 3G yi desteklemiyor yani türkiyedeki 3G frekansı farklı bunun RM kodunu değiştirmek mümkünmü veya değiştirirsek türkiyede çalışırmı bu konuda yardımcı olursan bir çok arkadaşımında hayır duasını alacaksın çok sıkıntılı bir durumdayız şimdiden teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çalışmaların için teşekkürler ama bende nokia e71-2 rm-357 var sorun şu amerika modeli olduğu için 3G yi desteklemiyor yani türkiyedeki 3G frekansı farklı bunun RM kodunu değiştirmek mümkünmü veya değiştirirsek türkiyede çalışırmı bu konuda yardımcı olursan bir çok arkadaşımında hayır duasını alacaksın çok sıkıntılı bir durumdayız şimdiden teşekkürler

mümkün olabilir ama ben nasıl yapılabildiğini bilmiyorum.

emre_kalay

emre_kalay

Üye
arkadaşlar 6630 flaşını indiriyorum hata veriyo ya 100mb

arkadaşlar flahş yuklerken hata veriyo product flasing failed diye bide kodlar yazıyo lütfen bi el atın acil

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 6630 flaşını indiriyorum hata veriyo ya 100mb

arkadaşlar flahş yuklerken hata veriyo product flasing failed diye bide kodlar yazıyo lütfen bi el atın acil
6630 normal mi me olanımı indiriyorsunuz.
problem yok

tolga72

tolga72

Üye
Paylaşım çok güzel teşekkür ederim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bazı sorularım olacak cevaplarsan sevinriim.

1 - Phonex programı ve N70 in Flash dosyasını indirdkten sonra evdeki bilgisayarım ile internet hattı olmadan version yükleyebilirmiyim
2- Product code bir türlü ekleyemedim
3-Bilgisayarıma yeni format atmışım uninstall falan kulanmama gerek yok. sırasıyla hangi sürücü ve programları yüklemem gerektiyor (örneğin önce pc suitle mi yoksa phonex mi kurulacak)

önce phoenix sonra pc suit ,sonra telefona ait flash ve bilgisayarı kapat yeniden baslat tamam.
şimdi yüklemeye başlayabilirsin.

emre_kalay

emre_kalay

Üye
bazı sorularım olacak cevaplarsan sevinriim.

1 - Phonex programı ve N70 in Flash dosyasını indirdkten sonra evdeki bilgisayarım ile internet hattı olmadan version yükleyebilirmiyim
2- Product code bir türlü ekleyemedim
3-Bilgisayarıma yeni format atmışım uninstall falan kulanmama gerek yok. sırasıyla hangi sürücü ve programları yüklemem gerektiyor (örneğin önce pc suitle mi yoksa phonex mi kurulacak)

bendeki sorunun aynısı

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
internet olmadan bu dosyaları baska bilgisayara kurarsan yüklersin.

emre_kalay

emre_kalay

Üye
ne alaka

tolga72

tolga72

Üye
Bence bu payşaşım İnternetteki En Kral ve kapsamlı Paylaşımdır.
aa-tolga arkadaşıma Çok Çok Çok Teşekkür Ederim.:bigstar:

N70 e yeni version attım oldu.:oke:
Eski versiyonu : 5.0705.3.0.1 30.01.07 idi
Şimdi ise :5.0737.3.0.1 13.09.07 oldu

Bu dosyaların bir avantajı daha var internet hattı olmadanda versiyon Yüklenebiliyor.
daha evvel internettten güncelleme yapıyordum güncelleme esnasnıda hat giderse telefonum bir daha açılmamamak üzere kapanacak korkusu yaşıyordum. ARTIK BU KORKU YOK .:oke::coold:

kartal076

kartal076

Üye
N73 ME çalışıyoyor sağol kanka :oke:

tolga72

tolga72

Üye
N70 e Yüklemdim versionu 5.0737.3.0.1 13.09.07 oldu
ilerde daha yeni version çıkabilirmi çıkarsa paylaşırmısın.?

Üst Alt