Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

RZG

Üye
ben bugüne kadar normal usb kablo ile yüzlerce telefona flash attım ve hiç göçürmedim....
ama anlatımın için sağol...

--------------- Ekleme ---------------
sonuna kadar beklemediniz mi?

evet sıfıra kadar saydı sonra hata çıkardı

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

Diğer bir alternatif yazılım J.A.F. sayesinde Nokia cep telefonlarına
tüm BB5 ve DCT4 firmware dosyalarını yükleyebilirsiniz. UFS boxlarda kullanılan J.A.F. yazılımının standart USB kablosu dışında ayrıca FBUS kablosu desteği de mevcuttur. FBUS data kablosu desteği sayesinde downgrade (geri yükleme) işlemi yapılabilmektedir. USB data kablosu üzerinden ölü flaşlar onarılabilmektedir. J.A.F. yazılıımı ayrıca güvenlik kodu, sertifika oluşturma ve yedekleme özelliğine de sahiptir.

bununla ölü flash atın.

qaMbLer

Üye
E71 r m 493 turkce flash varmı ? Cok lazım :/ yardımcı olan herkese tesekkurler

RZG

Üye
Diğer bir alternatif yazılım J.A.F. sayesinde Nokia cep telefonlarına
tüm BB5 ve DCT4 firmware dosyalarını yükleyebilirsiniz. UFS boxlarda kullanılan J.A.F. yazılımının standart USB kablosu dışında ayrıca FBUS kablosu desteği de mevcuttur. FBUS data kablosu desteği sayesinde downgrade (geri yükleme) işlemi yapılabilmektedir. USB data kablosu üzerinden ölü flaşlar onarılabilmektedir. J.A.F. yazılıımı ayrıca güvenlik kodu, sertifika oluşturma ve yedekleme özelliğine de sahiptir.

bununla ölü flash atın.

programı nasıl kullanıcaz bi anlatırmısın

SlashBaby

Üye
N81 8gb RM-179 versiyon atıcam ama bulamadım Yardımcı Olabilirmisiniz

gitars

Üye
benim telim RM-132 V 10.0.88 buna uygun flas varmı elinde

arkee

arkee

Üye
RM 346 ama version 100 yada 110 la baslayan lazım bana nasıl bulacam yaaa bulduklarım turkce değil iyimi???

alki58

alki58

Üye
tolga kardeş ben de 6220 classic var son yazılımı yüledim memnunum fakat mesaj yazarken türkçe karakter kullandığımda harf sayısı fazla düşüyor bunu nasıl halledeceğim bir çok arkadaş yavaşlama sorunu var demiş ama bende şükür yok sadece türkçe karakter sorunum var yardım ederseniz sevinirim nokia software uploader ile yüklemiştim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
programı nasıl kullanıcaz bi anlatırmısın

ben de bilmiyorum bunu hiç kullanmadım ama bir arkadas acılmayan telefonunu jaf programıyla ölü flashı onardım demişti bastaki sayfalarda vardı. ama nasıl kullandığı yazmıyor.

benim telim RM-132 V 10.0.88 buna uygun flas varmı elinde

telefonun modeli n73 ve amerika için üretilen model türkçe flashı yoktur.buna RM 133 flashı atman lazım.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-5800-gibi-telefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html
bu linkteki gibi

RM 346 ama version 100 yada 110 la baslayan lazım bana nasıl bulacam yaaa bulduklarım turkce değil iyimi???

100- ve 110 versiyon var iyide son versiyon 300 eskisini ne yapacaksınız?100 versiyon 5 parcadır.

450 MB falan tamamı buyrun..

110 versiyon

buda 450 MB kadar...

ersans

ersans

Üye
nokia phonix programı hata veriyo:
0x80040154 (-2147221164)

nasıl çözebilirim

ncemil

Üye
çok sağol kardeş 2 yıldır telefonu tr yapmaya uğraşıyodum allah tuttuğunu altın etsin

masterpach

Üye
arkadaşım nokia n81 8gb rm 179 flaşını bulamıyorum yardımcı olursan sevinirim

denizlili_fatih

Üye
Kardeş N72 nin son versiyonu kaç?Son versiyonun Linkini Verirmisin?

ersans

ersans

Üye
Amin...

kaldırın your uninstaller programıyla ve yeniden kurun.

yaptım ama hala devam diyo:agla

Vista sp2 kullanıyorum.sorunu çözdüm uygulamayı yönetici olarak çalıştırınca hiç hata çıkarmadan çalıştı

ariana

Üye
ya bişi dicem gerçekten çok güzel alatmışsın ama benim kafa inatla almıyo yaa !! inan hiç anlamam bu işlerden ve kafayı yicem!!

dediğin tek bişiyi yapabildim! *#0000# tuşladım bunlar çıktı,
nokia 5610 d-1
V- 08.30
03-07-08
RM 242
variant 00:00
M1

bu ne demek ve ben naapıcam?? sadece türkçe dil yüklemek istiyorum ve bi hata yapmak istemiyorum lütfen çok zahmet olcak yardım edermisin ??? aman içinden küfür etme ama hee :D bu kadar mal olunurmu falan diye :D nağim anlamıyorum :(

sonkral55

sonkral55

Üye
bunu paylasıpda emek verenlerden allah razı olsun n97 yı yenı aldım ama hemen buradan guncel yazılımını yukledım saolun.tlf da bıraz hız vardı dahada hızlandı menusu dokunma hassaslıgı .tsk ederım

Üst Alt