slm bende n97 RM-507 10.0.012 var bunu yurt dışından aldım türkçe menü yüklemem için ne yapmam lazım yukarda verdiginiz n97 507 seçeneginde türkçe menü yok yazmışsınız türkçe menü olanını bulabilirmisiniz
Yazılımı yükledim Tolga kardeş ama yine aynı yaw. Mesaj dili Tr olunca yavaş... Ne iştir anlamadım gitti...
N70 e Yüklemdim versionu 5.0737.3.0.1 13.09.07 oldu
ilerde daha yeni version çıkabilirmi çıkarsa paylaşırmısın.?
N73 ME çalışıyoyor sağol kanka![]()
slm bende n97 RM-507 10.0.012 var bunu yurt dışından aldım türkçe menü yüklemem için ne yapmam lazım yukarda verdiginiz n97 507 seçeneginde türkçe menü yok yazmışsınız türkçe menü olanını bulabilirmisiniz
Aynı sorun ben de de vardı, aşağıdaki linkte anlattığım gibi çözdüm.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-5800-gibi-telefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-2-247998.html
usta patch dosyalarını başka bir klasöremi yoksa next next... finish mi diyecez![]()
Öncelikle ilgisinden dolayı Tolga arkadaşa teşekkür ederim. 1 haftadır yurtdışından yeni aldığım N97 telefonuma türkçe dil yazmaya yada yazdırmaya çalışıyorum. Forumda yazılanların hepsini yaptım ama kendi çabalarımla sonuç alamadım. Sürekli USB bağlantısı kesiliyordu ve bir türlü muaffak olamıyordum. En sonunda bu işi dışarıda yaptırmaya karar verdim. Dışarıda bu işi ücret karşılığı yapan profesyonel arkadaşlardan ve servisinden, kutudan çıkan USB kablo ile firmware atma işinin riskli olduğunu çünkü o kabloda voltaj uçlarının olmadığını bu sebeplede telefon kapanıp açıldığı sırada bağlantının kesileceğini ve işin yarım kalacağını söylediler. Kutudan çıkan USB kabloya benzeyen ancak pin sayısı ondan fazla olan kablo ile yapılabileceğini söylediler bana.Bende de aynı durum oluyordu zaten. Dışarıda FBUS kablo ile bizzat yanımda bu işi yaptırdım ve yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim. Cihaza türkçe dil ve 12.0.024 versiyon attılar FBUS kablo ile. Ancak cihaz açılmadı yanlız Local Mode da cihazın 12.0.024 verisyon olduğu gözüküyordu. Daha sonra tekrar atılan versiyon ile cihaz öldü. Artık ne Local moda geçiyor nede bağlantı kuruluyordu. Yani dışarıda bu işi yaptıralım dedik cihazdan olduk. Ölü flash felan hak getire hiç bir türlü sonuç yok. Neyseki bu işi yapanların çevresi genişmiş ki başka cihaz ve aparatlarla atıl duruma gelen cihazı 2 günde tekrar hayata döndürdüler. Hemde hem 12.0.024 versiyon hemde türkçe dil yüklenmiş durumda. Arkadaşlar daha önce kendi imkanlarım ile bir çok NOKIA cihaza firmware ve türkçe yüklemiş olmama rağmen bu N97 de farklı durumlar yaşadım herkes başka şeyler söylüyor. Aman DİKKAT diyorum benim yaşadığım gibi cihazınız atıl duruma gelmesin. Tekrar döndürmek hiç kolay bir iş değil. Bizzat yaşadım ve sizinle paylaşmak istedim. Üstelik bunu dışarıda yaptılar. NOKIA servisinde bile bana cihazını susabilir bu riski göze alıyorsanız türkçe ve firmware atabiliriz ancak dediler. Cihazı çökmüş yada buna benzer problem yaşayanlara yardımcı olabilirim Herkese kolay gelsin.
Waiting for communication response: 25
Waiting for communication response: 24
Waiting for communication response: 23
Waiting for communication response: 22
Waiting for communication response: 21
burda 0 a kadar saydı sonra hata çıkardı ve program kapandı şimdi telefonda açılmıyo bi yardım edermisin ???
Banada bir yardım eden çıkarmı acaba
55. sayfada sormuştum
Nokia 6230i ye CA-53 USB kablo ile flash atabiliyormuyuz ? varmı bilen
Tolga ben N70 telefonuma eski yazılımını yüklemek istiyorum. Mümkünmüdür. Sebebine gelince, yeni versiyon yüklemesi yaptıktan sonra telefonun zil sesi çağrı geldiğinde ilk önce normal çalıyor, daha sonra cızırtılı ve yavaşlamış şekilde devam ediyor. Sorun ne acaba?
Yüklediğim yeni versiyon 5.0737.3.0.1
Eski versiyon ve orjinali 5.0638. ... gibi birşeydi . Bu eski versiyonun flaş dosyasını nasıl bulabilirim? Yardımların için teşekkürler.