N 86 8 mp için de bu program geçerli olurmu sayın kardeşim.Teşekkür ederim.
N 86 yazılımı göremedim bu da benim eksikliğim işte rica etsem linki eklermisin hayırlı ramazanlar.isviçreden selamlar.tabiki 1 .sayfada N86 8 mp yazılımıda var zaten 10 v ve sonra 11v cıktı siz 11 v yükleyin.işlem tamam
yükleme yapmadan önce rehber ve bilgilerinizi yedekleyin.hafıza kartını cıkarın ve hafıza kartınada format cekin(bilgilerinizi yedekliyerek).
Telefona hard format cekin.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html
sonra 1 sayfada anlatılanların hepsini okuyun ve yükleme işlemine başlayın.
N 86 yazılımı göremedim bu da benim eksikliğim işte rica etsem linki eklermisin hayırlı ramazanlar.isviçreden selamlar.
Inanin kafam gazan oldu yapamdim her program var ama en son guncellestirecegim zzmn olmuyo hala english ben ne anladim bu isten.. Ben brukseldeyim su an ve ne fransica var bunda ne turkçe off bi yardimci olacak yokmu su hayir mubarek gunde allah rizasi için ?
benim e mail adresim [email protected] bana bu isten anlayan yardimci olsun yoksa eklemeyi kabul etmem once bana 2 dakikada anlatacak bir lazim ..
--------------- Ekleme ---------------
bana bi yardimci olsan abi
arkadaşlar ben teli yurdışından aldım ve ingilizce sürümü en son sürüm bunu tr nasıl yapabilirim daha doğrusu yeni update mi beklemem gerek
ardaşım dediklerini aynen yaptım dediğin gibi sonundada hata verdi pc yi kapayıp açtım ama açılan sadece pc oldu telefon mefta oldu
telefonunuz ne
Sevgili arkadaslar hemen hemen tum sayfaları okudum burda yazıldıgı gıbı n97 e versıyon yukledım 11.021.. rm 505 orda turkce dıl paketı secerek yukledım.hemen bıttı yuklenme ama tlf cok gec acıldı ve cok agır calısıyor dokunmaya ve ıslemlere cok gec cevap verıyor yarımdımcı olursanız sevınırım.
ve malasef n97 de E:KULLANILIYOR hafıza sorunu var.ıcıne gıremıyorum kullanılıyor dıyor.bır 4 gb kart taktım sıfır onuda 115 mb gosterıyor.ve cok agır calısıyor.yardım lutfen
nokia 6680
mrb bende n 73 var format atayim dedim phoenixle format yuklenmedi diye bir msj cikti sonra devam dedim yuklendi ama simdi telimi acmaya calisiyorum acilip kapaniyo.bide su dediginiz * 3 yes power basilimi tutmak lazim ve nekadar basiyorum yinede birsey olmuyor yardimci olursaniz sevinirim
tesekkurler
İlgilenen tüm kardeşlerime teşekkür ederim ama okuduklarımdan sonra cesaret edemedim N 86 (8 MP) telefonum türkçe menü arzu ediyordum ama almancaya devam edeceğim belki türkiyeye gelince yükletirim ilginize teşekkürler.
Not: Lütfen böyle konularda çok dikkatli olalım arkadaşlar mağdur olmasın yazıktır.bu işlerde ecir de var vebal de var)
powera basiyorum ekren yaniyor basili tutuyorum power tusunu tabiki sonra sarj aletini takiyorum nokia yazisi gitmiyor vede yanik kaliyo yada sarza taktigim zaman kendiliginden nokia yazisi cikiyor ekran yanmiyo yardim plsvalla deniyorum herhalde4 dakkikadir basili tutuyorum bir sey yok nokia yazisi duruyo arada sirada kararir gibi oluyo sonra yine nokia yazisi you tubede baktim b 1 dakka kadar suruyo ama bende olmuyo yardimci olursan sevinirim cok saol simdiden
selam dostum... benim sorunum telefonumu türkçe yapamadım..
telefonum nokia E71. fakat benimki latin amerika için üretilmiş..
flash,ı ise nokia E71-2 RM-357.. bunu nasıl türkçe yapabilirim.. yardımcı olursan sevinirim..
bu arada telefonu servise gönderdim onlarda yapamadı)
valla deniyorum herhalde4 dakkikadir basili tutuyorum bir sey yok nokia yazisi duruyo arada sirada kararir gibi oluyo sonra yine nokia yazisi you tubede baktim b 1 dakka kadar suruyo ama bende olmuyo yardimci olursan sevinirim cok saol simdiden
powera basiyorum ekren yaniyor basili tutuyorum power tusunu tabiki sonra sarj aletini takiyorum nokia yazisi gitmiyor vede yanik kaliyo yada sarza taktigim zaman kendiliginden nokia yazisi cikiyor ekran yanmiyo yardim pls