Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

ElİSa_1

Üye
Merhaba ...
Benim de telefonumda sorun çıktı :( Dün şarjı az kalmıştı kendiliyinden kapanmış actıyımda ing. olarak açıldı. Ben bunu nasıl düzelte bilirim :S yeniden format attım ama olmadı. N73 ü aldığıma çok pişmanım:( Sürekli sorun çıkarıyor! Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba ...
Benim de telefonumda sorun çıktı :( Dün şarjı az kalmıştı kendiliyinden kapanmış actıyımda ing. olarak açıldı. Ben bunu nasıl düzelte bilirim :S yeniden format attım ama olmadı. N73 ü aldığıma çok pişmanım:( Sürekli sorun çıkarıyor! Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler..

ayarlardan dil türkçe yok mu?

ElİSa_1

Üye
Ayarlarından yaptım türkçe ama olmuyor? :S

gokhancy

gokhancy

Üye
eline sağlik benim en n73 var ingilizce oldu bi deniyim inş olur

ElİSa_1

Üye
teşekkürler

gokhancy

gokhancy

Üye
lütfen yardım ben tefona flash atarken yarıda kesildi hata vermeye başladı terar dene kaç sefer tıkladım ginede fayda etmedi şimdi hard format çekiyorum yemiyor hiç açılmıyor şaj almıyor yardım helpp tolga bey lütfen

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım ben tefona flash atarken yarıda kesildi hata vermeye başladı terar dene kaç sefer tıkladım ginede fayda etmedi şimdi hard format çekiyorum yemiyor hiç açılmıyor şaj almıyor yardım helpp tolga bey lütfen

kablonuzda problem varmıydı,veya kabloyamı dokundunuzda baglantı kesildi...

gokhancy

gokhancy

Üye
kablonuzda problem varmıydı,veya kabloyamı dokundunuzda baglantı kesildi...

yarısından fazlasını yükledi sonra bir anda kesti hata vermeye başladı ne yaptımsa devam etmedi şu anda telefonda acılmıyor :agla:sukur:

zeytinn

Üye
N95 8 gb iççin exe dosyasını indirdim. Pc suıtlerı kaldırıp yukledim ama poınexı çalıştıracak exe dosyası yok indirdigim yerde lütfen yardımcı olurmusunuz

teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
N95 8 gb iççin exe dosyasını indirdim. Pc suıtlerı kaldırıp yukledim ama poınexı çalıştıracak exe dosyası yok indirdigim yerde lütfen yardımcı olurmusunuz

teşekkürler

RM kodunuz aynımıdır RM 320 yoksa farklı ise görmez

--------------- Ekleme ---------------

yarısından fazlasını yükledi sonra bir anda kesti hata vermeye başladı ne yaptımsa devam etmedi şu anda telefonda acılmıyor :agla:sukur:

hiç açılmıyorsa ölü flash atacaksınız.
telefonu usb kablosu ile bağlayın.
phoenixi açın.
manage connection a basın no connectin yukarı cıkarıp uygula deyin.
open product basın.Telefonunuzun RM kodu neyse onu seçin ve tamam deyin.
firmware update kısmına basın.telefonunuzun dil kodunu secin.dead phone kutucuğunu işaretlefin ve refurbishe basın işlem tamamdır.Kabloyu kesinlikle oynatmayın.
N73 kablo bağlantıları problemli olduğu için gerekirse elinizle telefon kablosunu bastırarak tutun işlem bitinceye kadar ki bağlantı yine kopmasın.

real67

Üye
Özür Dilerim Kaç gundur Pc'e Giremiyorum Benim N70 de Music Edition Product u yüklü. Phoenix ile N70 ime Bu Flashları Atarsam N70 Music Edition Olur Mu?

Abicim Sana Çok Teşekkür Ederim :) Telefon Hem Turkce Oldu Hemde Music Edition Ne Kadar Teşekkür etsem Az !

Telefon Ucuyor Neredeyse :D Normalden Daha Hızlı :)

Birde Bişey Sorucam Bu Nokia tr nin sitesinde n70 Music Edition un Resmi war Onda Bi Tane Muzik player war Onu Bulabilir Miyim sence? :)

gokhancy

gokhancy

Üye
RM kodunuz aynımıdır RM 320 yoksa farklı ise görmez

hiç açılmıyorsa ölü flash atacaksınız.
telefonu usb kablosu ile bağlayın.
phoenixi açın.
manage connection a basın no connectin yukarı cıkarıp uygula deyin.
open product basın.Telefonunuzun RM kodu neyse onu seçin ve tamam deyin.
firmware update kısmına basın.telefonunuzun dil kodunu secin.dead phone kutucuğunu işaretlefin ve refurbishe basın işlem tamamdır.Kabloyu kesinlikle oynatmayın.
N73 kablo bağlantıları problemli olduğu için gerekirse elinizle telefon kablosunu bastırarak tutun işlem bitinceye kadar ki bağlantı yine kopmasın.

dediklerini yaptım bu seferde böyle bir hata verdi telefonu açma tuşuna baş Press phone's power button! --- bende bastım ne yattımsa ilerlemedi:agla

thiery703

Üye
Hocam Senden Allh razi olsun bende N97 wardi yurt dısından almıstım orda 20 $ werip dil yuklemiştim Bugun de versiyon yukledim Turkce gitti telefon arapca oldu dediklerini aynen uyguladım turkce oldu ama yanlıslıkla black sectim benim telefonum white bi sorun olurmu tesekkur butonuna da basıyorum dostum emegine saglık

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Senden Allh razi olsun bende N97 wardi yurt dısından almıstım orda 20 $ werip dil yuklemiştim Bugun de versiyon yukledim Turkce gitti telefon arapca oldu dediklerini aynen uyguladım turkce oldu ama yanlıslıkla black sectim benim telefonum white bi sorun olurmu tesekkur butonuna da basıyorum dostum emegine saglık

hayır black sectiğin zaman sadece ilk acıldıgında black teması secer okadar sende onu sonradan değiştir.Artık telefondan versiyon güncellesende türkçe gitme çünkü kodu türkçeye değiştirmiş oldun.Kolay gelsin.

dediklerini yaptım bu seferde böyle bir hata verdi telefonu açma tuşuna baş Press phone's power button! --- bende bastım ne yattımsa ilerlemedi:agla

Hard format dene * 3 yes ve güç tuslarına el sıkma ekranı gelinceye kadar bas.

fernandito

Üye
Nokia N76 RM-135
bunu nasıl
Türkçe'ye çevireceğim

gokhancy

gokhancy

Üye
hayır black sectiğin zaman sadece ilk acıldıgında black teması secer okadar sende onu sonradan değiştir.Artık telefondan versiyon güncellesende türkçe gitme çünkü kodu türkçeye değiştirmiş oldun.Kolay gelsin.

Hard format dene * 3 yes ve güç tuslarına el sıkma ekranı gelinceye kadar bas.

onuda denedim hard formatta olmadı lütfen yardım ed:agla

maxisiom

Üye
merhaba elimde n73 var *#0000# yaptığımda :

V 3.0638.0.0.2
30-10-2006
RM-133
Nokia N73(C6.03)

Aynen bunlar yazıyor, RM tamam ikisindede 133 o uyuyor ama ME olayını anlayamadım...
N73 RM-133_EMEA_4.0839.42.0.1_v22.0
N73 ME RM-133_ME_EMEA_4.0839.42.2.1_v11.0
hangisini kurmam lazım şimdi ? bir yardım etseniz ???

Üst Alt