TELEFONUN RM KODU "RM 346 210.21.006 NOKİA E71-1" YAZIYOR YÜKLEDİĞİM PROGRAMDA RM-346_EURO_210.21.006_v4.0_E71-1
telefonu düzelttim program için çok sağol telefonu kendime göre ayarladım hatta java uygulama izinlerini bile bu programla iptal ettim telefon izin istemiyor isterseniz nasıl yaptığımı anlatabilirim..
--------------- Ekleme ---------------
konu üst konu olmalı bence..
slm üstad konuyu yeni görüyorum. şuan 5610 xpress music telefonuma kurdum yeni güncellemeyi . fakat product kodu yanlış seçmişim ingilizce oldu nasıl düzeltebilirim ? türkçe product kod yok orda :S
Merhaba,
Bugün bana yurtdışından bir tane Nokia E66 Grey steel telefon geldi. Telefona *#0000# yapınca "110.21.006 06-03-2009 RM-494" yazıyor. Bataryasını çıkardığımda ise IMEI numarasının altında 0568538 yazıyor. Ben bu telefonu türkçe yapmak için neler yapmam gerekir? Yardımcı olabilir misiniz?
Syg,
NOKIA 5610XM RM-242
0559891 EURO-C TURKEY Pink
0552217 EURO-C TURKEY Sakura Red
0552286 EURO-C TURKEY Warrior Blue
0565338 EURO-C TURKEY White
bunlardan birini secerek yükleyeceksin
Telefona phonix ile işlem yapmaya çalıştım. En son aşamada "Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the Product cannot be identified" uyarısı çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Problemi nasıl çözebilirim.
kardeş o sayfada bunların hiçbiri yok :S rm242 nin dosyasını yükledim ama yine yok :S
telefonunuz nedir ve uygulamaları aynen yükleyip tamamladınız mı?
--------------- Ekleme ---------------
Telefon Nokia E66 Grey steel. Bütün uygulamaları denedim. Olması. Bu uyarıyı verdi. Daha sonra gn içinde pes edip Kadıköy'de 2 ayrı yere götürdüm. ama ikisi de bu telefona Türkçe dil seçeneği yükleyemedi. Neden olarak da product kodunun RM494 ile başlamasını gösterdi. Çözüm bulamadılar malesef. Sizce çözebilirmiyiz?
yukarı aşagı kursoru hareket ettirdiniz mi olması lazım bizim yuklediğimiz versiyonlarda hep var ama 5610 hiç yüklemedim
selam yüzbaşı verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim benimde n95 telefon yabancıydı türkçe oldu mükemmelsin Allah ne muradın varsa versin çok saollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kardeş neyse ben onun product kodunu tekrar değiştirip pc suitden güncellemesini yaptım herşey eski halinde :]