Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

ufukcekici

Üye
yaaa ben hepsini yaptım tam oluyordu eletirikler qitti simdi ekranı siyah sadece bi ısık var altta acılmıyor napmam gerek n96

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
evet seratonin kardes telefonunuza bu programla secerek istediğiniz dil paketi ile yazılım atabiliyoruz.
Herkezin şimdiden
Beraat Kandiliniz Mübarek olsun
arkadaşlar.

--------------- Ekleme ---------------

yaaa ben hepsini yaptım tam oluyordu eletirikler qitti simdi ekranı siyah sadece bi ısık var altta acılmıyor napmam gerek n96

ups veya laptopla yapmadın mı kardes ...
simdi telefonuna hard format at
telefon kapalı iken
* 3 yes ve power tuslarına aynı anda bas
telefon nokia yazısı gelene kadar bekle

bu care olmazsa dead flash denemeniz lazım önceki sayfalarda anlatmıştım oraya bak resimli pdf dosyasıda var.gecmiş olsun.

ufukcekici

Üye
evet seratonin kardes telefonunuza bu programla secerek istediğiniz dil paketi ile yazılım atabiliyoruz.
Herkezin şimdiden
Beraat Kandiliniz Mübarek olsun
arkadaşlar.

ups veya laptopla yapmadın mı kardes ...
simdi telefonuna hard format at
telefon kapalı iken
* 3 yes ve power tuslarına aynı anda bas
telefon nokia yazısı gelene kadar bekle

bu care olmazsa dead flash denemeniz lazım önceki sayfalarda anlatmıştım oraya bak resimli pdf dosyasıda var.gecmiş olsun.

ya ne bilim aklma gelmedi :( bi cağresi yok mu yardım edin qitti 900 tl :S

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ya ne bilim aklma gelmedi :( bi cağresi yok mu yardım edin qitti 900 tl :S

caresini yazdım abicim ilk önce hard format bu büyük ihtimal cözer .
cözmezse dead flash yani ölü flash atacaksın onuda önceki mesajlarda var simdi tekrar yazamıyacagım kusura bakma acele cıkmam lazım.

ufukcekici

Üye
caresini yazdım abicim ilk önce hard format bu büyük ihtimal cözer .
cözmezse dead flash yani ölü flash atacaksın onuda önceki mesajlarda var simdi tekrar yazamıyacagım kusura bakma acele cıkmam lazım.

hard olmadı ya:S dead flas no connetın modunda bağlancam peki bişi sorcam ben buna en sonu yüklemeye çalısıyordum şimdi ne nasıl yapcam

YA BÖLE OLUYOR DEAD FLAS TIKLAYAMIYORUM PHONİXDE

hard olmadı ya:S dead flas no connetın modunda bağlancam peki bişi sorcam ben buna en sonu yüklemeye çalısıyordum şimdi ne nasıl yapcam

YA BÖLE OLUYOR DEAD FLAS TIKLAYAMIYORUM PHONİXDE

eSKİ VERSİYONU BUYDU N96 12.043

khytr89

khytr89

Üye
bende phoenix hata veriyor install a nokia dongle gibi bişeyler.Vista sp2 kurulu.

tugay91

tugay91

Üye
kardeş bende nokıa 5130 xressMusic var *#0000# yapınca 5130c-2 v 05.80 18-12-08 rm 495 variant 255.01 bilgileri çıkıyor buna göre hangi yazılımı yükleyecem yukarda göremedim yardım edersen seviinirim şimdiden teşekkürler :)

serotonin

serotonin

Üye
E50-1 RM-170_073600
flashın install dosyaları sanırım zarar görmüş aa-tolga kardeş.N70 ve N73'ü indirip kurdum,sorun yok.Ancak E50 flashı rapidden üç kez indirip kurmak istedim ancak başarılı olamadım.Çünkü kurulum sırasında E50 (E50-1 RM-170_073600) dosyası kurulmayı red ediyor."CRC eror" hatası verip "cab"dosyalarının zarar görmüş olduğundan bahsediyor.Sağlam bir E50 flash'ı rapid'e yeniden upload edebilir misin??Şimdiden teşekkürler:oke:

tuzlalı

tuzlalı

Üye
@ aa-tolga

hatırlarsan N96 için sıkıntılarımdan bahsetmiştim.

N96 yı birkaç telefoncuya götürmüştüm yapamamışlardı. Son olarak KVK ya götürüp teslim ettim. 15 gün sonunda 150 TL fatura çıkardılar tamirat için. Henüz onay vermedim ama başka da çare yok görünüyor.

Çok tuzluya maloldu bu iş bana maalesef. Tel.i yurt dışından getirdiğim için garanti dışı haliyle.
Anlatımlarınızı uygulamaya çalıştım ama olmamıştı ne yazık ki. en son dead flash denedik oda olmadı.
Şimdi merak ettiğim, başka yol var mıydı acaba. Bu parayı vermeden yapamaz mıydık.

ufukcekici

Üye
@ aa-tolga

hatırlarsan N96 için sıkıntılarımdan bahsetmiştim.

N96 yı birkaç telefoncuya götürmüştüm yapamamışlardı. Son olarak KVK ya götürüp teslim ettim. 15 gün sonunda 150 TL fatura çıkardılar tamirat için. Henüz onay vermedim ama başka da çare yok görünüyor.

Çok tuzluya maloldu bu iş bana maalesef. Tel.i yurt dışından getirdiğim için garanti dışı haliyle.
Anlatımlarınızı uygulamaya çalıştım ama olmamıştı ne yazık ki. en son dead flash denedik oda olmadı.
Şimdi merak ettiğim, başka yol var mıydı acaba. Bu parayı vermeden yapamaz mıydık.
aynen birader bnde 150 tl bayıldım telefon acıldı :S

1011101

Üye
kaçkere denedim. sarı çizgiler yeşil olmuyor. kendi programı olan GPS Verisi"nde bile bulamıyor. poff.

tugay91

tugay91

Üye
kardeş bende nokıa 5130 xressMusic var *#0000# yapınca 5130c-2 v 05.80 18-12-08 rm 495 variant 255.01 bilgileri çıkıyor buna göre hangi yazılımı yükleyecem yukarda göremedim yardım edersen seviinirim şimdiden teşekkürler :)

HEEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPPPP

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kaçkere denedim. sarı çizgiler yeşil olmuyor. kendi programı olan GPS Verisi"nde bile bulamıyor. poff.
kardeş şöyle açık alana ve uydunun rahatlıkla yakalanabileceği bir yere çık..ilk yakalamasında biraz uzun sürer bende de öyle olmuştu nerdeyse yeni aldığım telefonumu satacaktım ama yakaladıktan sonra şimdi otobüste bile 2-3 saniye gibi bir sürede yakalıyor..ilk yakalaması uzun sürüyor gerçekten...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

HEEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPPPP

5130XM RM 495_CareDP_13.0_06.93

5130XM RM-495_CareDP_11.0_06.65

iki adet yazılım var bu son versiyon v 13 6 93 bunu yükle

serotonin

serotonin

Üye
E 50 Flash'ın install'i hatalı!!
flashın install dosyaları sanırım zarar görmüş aa-tolga kardeş.N70 ve N73'ü indirip kurdum,sorun yok.Ancak E50 flashı rapidden üç kez indirip kurmak istedim ancak başarılı olamadım.Çünkü kurulum sırasında E50 (E50-1 RM-170_073600) dosyası kurulmayı red ediyor."CRC eror" hatası verip "cab"dosyalarının zarar görmüş olduğundan bahsediyor.Sağlam bir E50 flash'ı rapid'e yeniden upload edebilir misin??Şimdiden teşekkürler:oke:

ali_horzum

Üye
:sn::)

rallici_28

Üye
üstad çok sağolasın sayende ing kullanmaktan kurtuldum n97 kullanıyorum ve türkçe yaptım allah razı olsun bu insanlarda aldığın dua sana yeter selametle...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
üstad çok sağolasın sayende ing kullanmaktan kurtuldum n97 kullanıyorum ve türkçe yaptım allah razı olsun bu insanlarda aldığın dua sana yeter selametle...

Allah yar ve yardımcımız olsun.Zaten duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var ki..
Her zaman yardımcı olmaya çalışıyoruz.Nasıl telefondan memnunmusun birde su terazisi çalışıyor mu?
Link burada:http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-ve-n96-n97-icin-su-terazisi-programi-233549.html

denizci5757

Üye
YURT DIŞINDAN GELEN E 71 TELEFONUMA YÜKLEME YAPARKEN "FAİLED TO SET PHONE TO FLASHMODE " DİYE BİR HATA VERİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
YURT DIŞINDAN GELEN E 71 TELEFONUMA YÜKLEME YAPARKEN "FAİLED TO SET PHONE TO FLASHMODE " DİYE BİR HATA VERİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

telefonunuzun RM kodu nedir ve yüklemey calıştıgınız hangisi?

Üst Alt