Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

denizci5757

Üye
TELEFONUN RM KODU "RM 346 210.21.006 NOKİA E71-1" YAZIYOR YÜKLEDİĞİM PROGRAMDA RM-346_EURO_210.21.006_v4.0_E71-1

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
TELEFONUN RM KODU "RM 346 210.21.006 NOKİA E71-1" YAZIYOR YÜKLEDİĞİM PROGRAMDA RM-346_EURO_210.21.006_v4.0_E71-1

son versiyon bu E71-1 RM-346_EURO_300.21.012_v5.0 bunu deneyin.
hata verirse phoenix programının diğer versiyonunun deneyin bazı versiyonlar eski phoenixle yüklenebiliyor 2008.44 olanla yeni versiyonlarda yenisini istiyor.Tabi bu her model için değil bazı modellerde E71 hiçgüncellemedim gelmedi elime sonucunu bekliyorum.Ama ben eski 210 versiyonu yüklemek istiyorum diyorsan your uninstaller programıyla herpsinşi kaldır pc sut vs dahil tekrar kur .bir iki sefer basıma geldi baska yüklediğim programlar bu programın driver larını bozdu.

--------------- Ekleme ---------------

telefonu düzelttim program için çok sağol telefonu kendime göre ayarladım hatta java uygulama izinlerini bile bu programla iptal ettim telefon izin istemiyor isterseniz nasıl yaptığımı anlatabilirim..

konu üst konu olmalı bence..

BU önemli anlatatın nasıl imtal ettiniz java oyunlarının uygulama izinlerini

trencher

Üye
Merhaba,
Bugün bana yurtdışından bir tane Nokia E66 Grey steel telefon geldi. Telefona *#0000# yapınca "110.21.006 06-03-2009 RM-494" yazıyor. Bataryasını çıkardığımda ise IMEI numarasının altında 0568538 yazıyor. Ben bu telefonu türkçe yapmak için neler yapmam gerekir? Yardımcı olabilir misiniz?
Syg,

achie

achie

Üye
N81 RM-223 versiyonunu yükledim telefonuma, gayet başarılı bir yükleme oldu.Teşekkürler :)

serotonin

serotonin

Üye
E 50 Flash'ın install'i hatalı!!
Bu E50 flash'ın installi hatalı,flashın install dosyaları sanırım zarar görmüş.E50 flashı rapidden üç kez indirip kurmak istedim ancak başarılı olamadım.Çünkü kurulum sırasında E50 (E50-1 RM-170_073600) dosyası kurulmayı red ediyor."CRC eror" hatası verip "cab"dosyalarının zarar görmüş olduğundan bahsediyor.Sağlam bir E50 flash'ı rapid'e yeniden upload edebilir misin??

yakupmert

Üye
slm üstad konuyu yeni görüyorum. şuan 5610 xpress music telefonuma kurdum yeni güncellemeyi . fakat product kodu yanlış seçmişim ingilizce oldu nasıl düzeltebilirim ? türkçe product kod yok orda :S

halukkulak

Üye
Emeğinize sağlık.Yardımınız için teşekkürler.

trencher

Üye
Telefona phonix ile işlem yapmaya çalıştım. En son aşamada "Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the Product cannot be identified" uyarısı çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Problemi nasıl çözebilirim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
slm üstad konuyu yeni görüyorum. şuan 5610 xpress music telefonuma kurdum yeni güncellemeyi . fakat product kodu yanlış seçmişim ingilizce oldu nasıl düzeltebilirim ? türkçe product kod yok orda :S

NOKIA 5610XM RM-242
0559891 EURO-C TURKEY Pink
0552217 EURO-C TURKEY Sakura Red
0552286 EURO-C TURKEY Warrior Blue
0565338 EURO-C TURKEY White
bunlardan birini secerek yükleyeceksin

Merhaba,
Bugün bana yurtdışından bir tane Nokia E66 Grey steel telefon geldi. Telefona *#0000# yapınca "110.21.006 06-03-2009 RM-494" yazıyor. Bataryasını çıkardığımda ise IMEI numarasının altında 0568538 yazıyor. Ben bu telefonu türkçe yapmak için neler yapmam gerekir? Yardımcı olabilir misiniz?
Syg,

evet telefonunuz yurt dısından gelmiş
NOKIA E66 RM-343
0557932 EURO2 Turkey GREY STEEL
bu dil koduyla yükleyeceksiniz.
1. sayfada hepsi anlatılıyor.

trencher

Üye
Telefona phonix ile işlem yapmaya çalıştım. En son aşamada "Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the Product cannot be identified" uyarısı çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Problemi nasıl çözebilirim.

yakupmert

Üye
NOKIA 5610XM RM-242
0559891 EURO-C TURKEY Pink
0552217 EURO-C TURKEY Sakura Red
0552286 EURO-C TURKEY Warrior Blue
0565338 EURO-C TURKEY White
bunlardan birini secerek yükleyeceksin

kardeş o sayfada bunların hiçbiri yok :S rm242 nin dosyasını yükledim ama yine yok :S

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

telefonunuz nedir ve uygulamaları aynen yükleyip tamamladınız mı?

kardeş o sayfada bunların hiçbiri yok :S rm242 nin dosyasını yükledim ama yine yok :S

yukarı aşagı kursoru hareket ettirdiniz mi olması lazım bizim yuklediğimiz versiyonlarda hep var ama 5610 hiç yüklemedim

best_one_day

Üye
6280 telefonum var flashlar arasında TR dil seçeneğini bulamadım acilllllll yardım lütfen !

nurdan_fatih

Üye
teşekürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

trencher

Üye
telefonunuz nedir ve uygulamaları aynen yükleyip tamamladınız mı?

Telefon Nokia E66 Grey steel. Bütün uygulamaları denedim. Olması. Bu uyarıyı verdi. Daha sonra gn içinde pes edip Kadıköy'de 2 ayrı yere götürdüm. ama ikisi de bu telefona Türkçe dil seçeneği yükleyemedi. Neden olarak da product kodunun RM494 ile başlamasını gösterdi. Çözüm bulamadılar malesef. Sizce çözebilirmiyiz?

yakupmert

Üye
yukarı aşagı kursoru hareket ettirdiniz mi olması lazım bizim yuklediğimiz versiyonlarda hep var ama 5610 hiç yüklemedim

kardeş neyse ben onun product kodunu tekrar değiştirip pc suitden güncellemesini yaptım herşey eski halinde :]

sensboys

Üye
selam yüzbaşı verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim benimde n95 telefon yabancıydı türkçe oldu mükemmelsin Allah ne muradın varsa versin çok saollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
selam yüzbaşı verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim benimde n95 telefon yabancıydı türkçe oldu mükemmelsin Allah ne muradın varsa versin çok saollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Amin

Telefon Nokia E66 Grey steel. Bütün uygulamaları denedim. Olması. Bu uyarıyı verdi. Daha sonra gn içinde pes edip Kadıköy'de 2 ayrı yere götürdüm. ama ikisi de bu telefona Türkçe dil seçeneği yükleyemedi. Neden olarak da product kodunun RM494 ile başlamasını gösterdi. Çözüm bulamadılar malesef. Sizce çözebilirmiyiz?[/QUOTE]

E 66lar RM 343 ve RM 345 kodları vardır dediğin yoktur bu telefonu nereden aldın ve sonradan flash attırdın mı?Bu telefon çin modelidir ve türkçe olmaz tahminim wlan vs de calısmıyor?Nreden aldın bunu

kardeş neyse ben onun product kodunu tekrar değiştirip pc suitden güncellemesini yaptım herşey eski halinde :]

tamamdır.

drogba82

Üye
ya ben öksüz kaldım yaaaaaa herkezin cebi var benim 5310 flash mılaş yok

Üst Alt