yaaa ben hepsini yaptım tam oluyordu eletirikler qitti simdi ekranı siyah sadece bi ısık var altta acılmıyor napmam gerek n96
evet seratonin kardes telefonunuza bu programla secerek istediğiniz dil paketi ile yazılım atabiliyoruz.
Herkezin şimdiden
Beraat Kandiliniz Mübarek olsun
arkadaşlar.
--------------- Ekleme ---------------
ups veya laptopla yapmadın mı kardes ...
simdi telefonuna hard format at
telefon kapalı iken
* 3 yes ve power tuslarına aynı anda bas
telefon nokia yazısı gelene kadar bekle
bu care olmazsa dead flash denemeniz lazım önceki sayfalarda anlatmıştım oraya bak resimli pdf dosyasıda var.gecmiş olsun.
bi cağresi yok mu yardım edin qitti 900 tl :Sya ne bilim aklma gelmedibi cağresi yok mu yardım edin qitti 900 tl :S
caresini yazdım abicim ilk önce hard format bu büyük ihtimal cözer .
cözmezse dead flash yani ölü flash atacaksın onuda önceki mesajlarda var simdi tekrar yazamıyacagım kusura bakma acele cıkmam lazım.
hard olmadı ya:S dead flas no connetın modunda bağlancam peki bişi sorcam ben buna en sonu yüklemeye çalısıyordum şimdi ne nasıl yapcam
--------------- Ekleme ---------------
YA BÖLE OLUYOR DEAD FLAS TIKLAYAMIYORUM PHONİXDE

aynen birader bnde 150 tl bayıldım telefon acıldı :S@ aa-tolga
hatırlarsan N96 için sıkıntılarımdan bahsetmiştim.
N96 yı birkaç telefoncuya götürmüştüm yapamamışlardı. Son olarak KVK ya götürüp teslim ettim. 15 gün sonunda 150 TL fatura çıkardılar tamirat için. Henüz onay vermedim ama başka da çare yok görünüyor.
Çok tuzluya maloldu bu iş bana maalesef. Tel.i yurt dışından getirdiğim için garanti dışı haliyle.
Anlatımlarınızı uygulamaya çalıştım ama olmamıştı ne yazık ki. en son dead flash denedik oda olmadı.
Şimdi merak ettiğim, başka yol var mıydı acaba. Bu parayı vermeden yapamaz mıydık.
kardeş şöyle açık alana ve uydunun rahatlıkla yakalanabileceği bir yere çık..ilk yakalamasında biraz uzun sürer bende de öyle olmuştu nerdeyse yeni aldığım telefonumu satacaktım ama yakaladıktan sonra şimdi otobüste bile 2-3 saniye gibi bir sürede yakalıyor..ilk yakalaması uzun sürüyor gerçekten...kaçkere denedim. sarı çizgiler yeşil olmuyor. kendi programı olan GPS Verisi"nde bile bulamıyor. poff.
kardeş bende nokıa 5130 xressMusic var *#0000# yapınca 5130c-2 v 05.80 18-12-08 rm 495 variant 255.01 bilgileri çıkıyor buna göre hangi yazılımı yükleyecem yukarda göremedim yardım edersen seviinirim şimdiden teşekkürler
HEEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPPPP

üstad çok sağolasın sayende ing kullanmaktan kurtuldum n97 kullanıyorum ve türkçe yaptım allah razı olsun bu insanlarda aldığın dua sana yeter selametle...
YURT DIŞINDAN GELEN E 71 TELEFONUMA YÜKLEME YAPARKEN "FAİLED TO SET PHONE TO FLASHMODE " DİYE BİR HATA VERİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM