yok 3110c yi de düzelttim bunda da sorun yokproblem kalmadı degil mi?
ama verdiğin yazılımda türkçe yok sanırım hint versiyonu ben 6.65 versiyonunu web den bulup yükledimmerhaba arkadaşlar bu işlemi aptıktan sonra n97 ile ğ,ü,ş,i,ö,ç gibi harfleri yazabilirmiyiz??
merhaba arkadaşlar bu işlemi aptıktan sonra n97 ile ğ,ü,ş,i,ö,ç gibi harfleri yazabilirmiyiz??
saol. E71 i versiyon update ile 210 lu versiyona geçirdim ama gps hala uydu bulamıyoragla
![]()
yok 3110c yi de düzelttim bunda da sorun yokama verdiğin yazılımda türkçe yok sanırım hint versiyonu ben 6.65 versiyonunu web den bulup yükledim
Online yazılım güncellerken (<a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a> ile) Nokia Sim Kart takılı ( Profilin mutlaka "GENEL") olmasını şart koşar.Oysa siz "sim kartı mutlaka sökün" diyorsunuz.Yazılım güncelleme için bu koşullarda telefonumuzun şarjı tam ve kapalı mı olması gerekiyor.Yok durum böyle değil de telefon açıkken (ama Simkartsız) herhangi bir profilde mi güncellem yapacağız?Açıklık getirirseniz sevinirim.Teşekkürler.Saygılarımla...
çok ama çok teşekkür ederim telefonu garatiye gönderme derdinden kurtardın beni Allah'ta seni dertlerinden kurtarsın...
en az 10 dk bekledim. en üst katta oturuyorum. çevrem açık. hiç bina yok ve balkonun mermerlerine koyuyorum. bulmuyo. acaba gps cihazımı bozuldu ya. bu arada sadece tümleşik gps seçili.
abimin 6220c evin içinden bile 4-5 uydu buluyor yani.
Açıklamalar için teşekkürler. Benim telefonum Nokia3120 V.09.41 güncllenmiş RM-364 bir türklü Türkçe yapamıyorum. Lütfen yardım.
şimdiden Teşekkürler.Verdiğiniz bu bilgiler (soruma verdiğiniz yanıt) için sonsuz teşekkürlerevet sim kart sökülü hafıza kartı yok sarjı tam ve garanti olsun sarj kablosu takılı.profil zaten hatsızda olacak mecburen.VE telefon acık kabloyu baglayıncada Pc suit modu secşlerek baglanacak.kolay gelsin.
Sağ olun, Var olun.--------------- Ekleme ---------------
3120c (RM-364) Major 10.00 v14 (EURO)
bu versiyonu indirin bas sayfaya yerleştirdim.
anlatıldığı sekilde yükleyin kolay gelsin.