Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

1011101

Üye
saol. E71 i versiyon update ile 210 lu versiyona geçirdim ama gps hala uydu bulamıyor :agla:agla:agla

serotonin

serotonin

Üye
Online yazılım güncellerken (Nokia Software Updater ile) Nokia Sim Kart takılı ( Profilin mutlaka "GENEL") olmasını şart koşar.Oysa siz "sim kartı mutlaka sökün" diyorsunuz.Yazılım güncelleme için bu koşullarda telefonumuzun şarjı tam ve kapalı mı olması gerekiyor.Yok durum böyle değil de telefon açıkken (ama Simkartsız) herhangi bir profilde mi güncellem yapacağız?Açıklık getirirseniz sevinirim.Teşekkürler.Saygılarımla...

1011101

Üye
sim kart takılı ve yarım şarjda yaptım. sorun yok.

degerli43

degerli43

Üye

gultekin8

Üye
Cok Tesekkur ederim ellerine saglik,

blacku2

blacku2

Üye
tesekkurler

ultrazman

Üye
merhaba arkadaşlar bu işlemi aptıktan sonra n97 ile ğ,ü,ş,i,ö,ç gibi harfleri yazabilirmiyiz??

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar bu işlemi aptıktan sonra n97 ile ğ,ü,ş,i,ö,ç gibi harfleri yazabilirmiyiz??

telefon in gilizce iken yazmıyor mu?Ama türkçe iken yazacağı kesin.

--------------- Ekleme ---------------

N97 RM 505 de olur ancak RM 507 ise amerika modeli onun zaten türkçe dil paketi yok

saol. E71 i versiyon update ile 210 lu versiyona geçirdim ama gps hala uydu bulamıyor :agla:agla:agla

arkadaş konumlama yöntemlerinden sadece tümlesik gps yazısı işaretli olsun diğerlerinin yanındaki işaretleri kaldır.Ve ilk defa bağlanırken acık alanda yani yüksek bina arası olmasın,1 ila 5 dk arasında ancak bağlanıyor.

yok 3110c yi de düzelttim bunda da sorun yok:oke: ama verdiğin yazılımda türkçe yok sanırım hint versiyonu ben 6.65 versiyonunu web den bulup yükledim

ben 3110 c yazılımı vermedim. senin 6.65 hangisinin versiyonuydu?

Online yazılım güncellerken (<a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a> ile) Nokia Sim Kart takılı ( Profilin mutlaka "GENEL") olmasını şart koşar.Oysa siz "sim kartı mutlaka sökün" diyorsunuz.Yazılım güncelleme için bu koşullarda telefonumuzun şarjı tam ve kapalı mı olması gerekiyor.Yok durum böyle değil de telefon açıkken (ama Simkartsız) herhangi bir profilde mi güncellem yapacağız?Açıklık getirirseniz sevinirim.Teşekkürler.Saygılarımla...

evet sim kart sökülü hafıza kartı yok sarjı tam ve garanti olsun sarj kablosu takılı.profil zaten hatsızda olacak mecburen.VE telefon acık kabloyu baglayıncada Pc suit modu secşlerek baglanacak.kolay gelsin.

benhjk

benhjk

Üye
n73 me için verdiğiniz linkte sorun var tıkladığımda sayfa donuyor. kontrol eder misiniz?

hameln

Üye
aa- tolga kardesimgüzel anlatmissinda ben tam anlayamadim kusurubakma bende 6600var ve türkce degil bunu türkceye cevirmenin yolu ne RM kodu demissin bunu buldum bir kenara not ettim de birsürü modele göre vermissin sanki ben bana uygun olani bulamadim gibi bazi terimleri de anlayamiyorum zaten türkcem zayif detayli bir yardimin olursa sevinirim tesekkürler

turkotello

turkotello

Üye
çok ama çok teşekkür ederim telefonu garatiye gönderme derdinden kurtardın beni Allah'ta seni dertlerinden kurtarsın...

1011101

Üye
en az 10 dk bekledim. en üst katta oturuyorum. çevrem açık. hiç bina yok ve balkonun mermerlerine koyuyorum. bulmuyo. acaba gps cihazımı bozuldu ya. bu arada sadece tümleşik gps seçili.

abimin 6220c evin içinden bile 4-5 uydu buluyor yani.

yuemef

Üye
Teşekkürler. Arabistandan gelen N73'ümü Türkçe'ye çevirebildim nihayet.

Leoncio

Üye
Açıklamalar için teşekkürler. Benim telefonum Nokia3120 V.09.41 güncllenmiş RM-364 bir türklü Türkçe yapamıyorum. Lütfen yardım.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
en az 10 dk bekledim. en üst katta oturuyorum. çevrem açık. hiç bina yok ve balkonun mermerlerine koyuyorum. bulmuyo. acaba gps cihazımı bozuldu ya. bu arada sadece tümleşik gps seçili.

abimin 6220c evin içinden bile 4-5 uydu buluyor yani.

Garmin acıkken uydu göstergesi sol üste oraya gel tıkla ,
devre dısı tamam de simdi gösterge üzerinde sarı engel işareti oldu,
tekrar oraya gir etkinleştir tamam de simdi tekrar gösterge geldi.
ben bazen problem olunca ben bunu yapıyorum ve baglanmıyan telefon tık diye uyduya bağlanıyor.
Birde telefonun simkart batarya ne varsa sök ve yeniden tak.

Açıklamalar için teşekkürler. Benim telefonum Nokia3120 V.09.41 güncllenmiş RM-364 bir türklü Türkçe yapamıyorum. Lütfen yardım.

3120c (RM-364) Major 10.00 v14 (EURO)
bu versiyonu indirin bas sayfaya yerleştirdim.
anlatıldığı sekilde yükleyin kolay gelsin.

Dj.mic_HopE

Üye
slm phoenix den telefonun kodunu nasıl değiştiriyoruz ben benim eski n73 ME nin kodunu yazmak istiyorum şimdiki kodu 0539256 benim eski ME nin kodu ise 0547565,production data edit e girdim zannedersem oradan oluyor orada da(order number) diye bir kutu boş duruyo yani şipariş numarasını soruyo nemesis benim telefonu görmediği için phoenix ten yapayım diyorum birde şu hard flash nasıl oluyor onu bir anlatabilirmisin kardeş sana zahmet:)şimdiden Teşekkürler.

Leoncio

Üye

anlatıldığı sekilde yükleyin kolay gelsin.[/QUOTE]

Teşekkürler. 2 Part halinde verilen dosyaları indiriyorum. Bir sorum daha olacak;

Phoneix programı 2008 versiyonu

Phoenix programı 2009 versiyonu

Phoenix programı 2009.20.10.39068 versiyonu

Uninstall (Kaldırma) Yaması

Bunlardan herhangi birini daha indirmeme gerek var mı?

serotonin

serotonin

Üye
evet sim kart sökülü hafıza kartı yok sarjı tam ve garanti olsun sarj kablosu takılı.profil zaten hatsızda olacak mecburen.VE telefon acık kabloyu baglayıncada Pc suit modu secşlerek baglanacak.kolay gelsin.

Verdiğiniz bu bilgiler (soruma verdiğiniz yanıt) için sonsuz teşekkürler:oke:Sağ olun, Var olun.

Nokia Software Updater bir dönem yeniden aynı yazılımı yükleme seçeneğini iptal etmişti.Şimdilerde yeniden bu özelliği yazılım güncelleştirme menüsüne eklemiş ama yarının ne olacağı belli değil.Ani bir kararla yeniden "Nokia Software Updater" üzerindeki yeniden aynı yazılımı yükleme seçeneğini iptal edebilir.Sürekli Symbian yazılımları" kurup daha sonra işletim sistemi üzerinden silenler için bir gün telefonun işletim sistemi (aynı pc'lerde olduğu gibi) yeniden yüklenmeyi gerektirir.İşte bu noktada aa-tolga kardeşim sunmuş olduğun çözüm istediğimiz zaman telefonumuzun işletim sistemini (reinstall) fabrikasyon hale getirebilmek senin çözümünle mümkün.Bu sebeple binlerce kez teşekkürler.Sağ ol Var ol

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

anlatıldığı sekilde yükleyin kolay gelsin.

Teşekkürler. 2 Part halinde verilen dosyaları indiriyorum. Bir sorum daha olacak;

Phoneix programı 2008 versiyonu

Phoenix programı 2009 versiyonu

Phoenix programı 2009.20.10.39068 versiyonu

Uninstall (Kaldırma) Yaması

Bunlardan herhangi birini daha indirmeme gerek var mı?[/QUOTE]

evet var.

ilk indirdiğin telefonun flash yazılımı bundan önce phoenix yazılımı verdiklerim 3 tane ayrı ayrı versiyonlar sen son 2009 versiyonu yükle calışmazsa ve problem olursa o zaman your uninstaller programıyla kladır ve diğer versiyonu kur kaldırma yamasını simdilik kurmasanda olur.bilgisayarından programı tamamen kaldırmak istediğinde kurman gerekir.phoenix ve pc suit son versiyonu kurduktan sonra telefon modeline ait flash dosyasını ,yani 2 partlık exe dosyasını kur .artık telefonunu baglayıp yeni yazılımı anlatıldıgı gibi lütfen yazdıgım yazının tamamını okuyup öyle kuruluma baslayın.

Üst Alt