Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aziz11

Üye
hallettim dostum çok teşekürler.meğer indirmem gerekiyodu.indirdim oldu.allah razı olsun.teşekürümü veriyorum hadır

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
İşlem tamamsa memnun oldum.
önemli olan yardımcı olabilmek.
kolay gelsin.

degerli43

degerli43

Üye
program telefonu öldürdü açılmıyor tel ERROR sending AlgorithmUnable to set to phone flashmode unable to flashdiyor..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
program telefonu öldürdü açılmıyor tel ERROR sending AlgorithmUnable to set to phone flashmode unable to flashdiyor..

Program telefonu öldürmez.
Telefonunuzun modeli nedir.ben 3110 c flashı 1 sayfaya koymadım nasıl yüklediniz?
Hangi modele yüklediniz anlattığım sekilde yapmadınız mı?
önceki sayfada bir seyler yazmıstınız.onuda anlamış değilim.

aziz11

Üye
dostum yaptım sayende.bi sorum olacak format attıktan sonra türkçe diil gidermi.*3yes açma tuşu ile atılan formatta gidermi türkçe dil?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
dostum yaptım sayende.bi sorum olacak format attıktan sonra türkçe diil gidermi.*3yes açma tuşu ile atılan formatta gidermi türkçe dil?

hayır kesinlikle gitmez artık telefonuna türkçe dil ile flash attın ve telefonun dil kodunuda türkçe yaptın.Telefonuna NSU ile bile güncelleme yapsan artık türkçe dil gitmez tabii artık phoenix gibi program varken bence baskasını kullanmazsın.:)

aziz11

Üye
sağol dostum allah ne muradın varsa versin

yargic2006

Üye
ben 6500slide kullanıyorum güncelleme yaptım telefonum ingilizce oldu son güncelleme deki *#0000# bilgileri bunlar bunlara göre bana flash verirsen sevinirim.

nokia 6500s-1
V 10.00
06-03-09
RM-240
(c)nokia
variant: 00.00
Vitrual variant:
No vitrual variant

bunlar çıkıyor bunlara göre flash paylaşır mısın rica etsem.

ronron

Üye
kerdeş cook sğol paylaşım için bir çok kişi faydalanmıs bende e 66 var onu turkçe yapmaya uğrasıyorum fakat scan dedikden sonra altta no product yazıyor sanırım bulamıyor teli lütfen yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kerdeş cook sğol paylaşım için bir çok kişi faydalanmıs bende e 66 var onu turkçe yapmaya uğrasıyorum fakat scan dedikden sonra altta no product yazıyor sanırım bulamıyor teli lütfen yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor

your unistaller programıyla herseyi kaldır ,yeniden tarif ettiğim gibi yükle nokia driverlarında problem olmus telefonunla bağlantı kurmuyor ve telefonunu pc suit modunda bağlayıp telefondaki mesajada evet de telefonuna ait olan flashıda indirmeyi unutma. kolay gelsin.takılırsan yine yardımcı olurum.

enola32

Üye
tesekkürler süper program

fatihdemir66

Üye
tesekurler n 97 icin winrar dosyasi acmiyor napabilirim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
N97 RM-505_EMEA_11.0.021_v2.0
bu versiyonu yüklediniz değil mi?

ronron

Üye
your unistaller programıyla herseyi kaldır ,yeniden tarif ettiğim gibi yükle nokia driverlarında problem olmus telefonunla bağlantı kurmuyor ve telefonunu pc suit modunda bağlayıp telefondaki mesajada evet de telefonuna ait olan flashıda indirmeyi unutma. kolay gelsin.takılırsan yine yardımcı olurum.
ben pc suit bağlantısında hata yapıyormusum tekrar denedim scan yaptım telefonu bulunca heycan yaptım:)) şarjım bitti şimdi şarj oluyor şarj olunca sonucu bildiririm tekrardan tesekkürler

degerli43

degerli43

Üye
öldürdü derken telefonun açılmadığını kastediyorum. işlem yarıda kalsa bile açma tuşuna basıldığında nokia yazısı geliyordu artık o da yok. dediklerini aynen yaptım hatta bu işi sen öğrettin msn den

ronron

Üye
ben pc suit bağlantısında hata yapıyormusum tekrar denedim scan yaptım telefonu bulunca heycan yaptım:)) şarjım bitti şimdi şarj oluyor şarj olunca sonucu bildiririm tekrardan tesekkürler
benim tel turkçeye döndü cok sağaol karedş allah razı olsun

mesut duzcu

Üye
hacı bu indirirken error veriyo 6300 güncellemesi indşrcektim yardımcı olurmusunuz

apo0666

Üye
selam benım n97 rm-507 v11.2.21 bunu nasıl turkceleştirecem kafayı yedım ya daha once turkceyi güncelleştirdim ingilizce oldu ben sureklı gıremıyorum [email protected] bana ulasırsan sevinirim

Üst Alt