program telefonu öldürdü açılmıyor tel ERROR sending AlgorithmUnable to set to phone flashmode unable to flashdiyor..
dostum yaptım sayende.bi sorum olacak format attıktan sonra türkçe diil gidermi.*3yes açma tuşu ile atılan formatta gidermi türkçe dil?

kerdeş cook sğol paylaşım için bir çok kişi faydalanmıs bende e 66 var onu turkçe yapmaya uğrasıyorum fakat scan dedikden sonra altta no product yazıyor sanırım bulamıyor teli lütfen yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor
tesekurler n 97 icin winrar dosyasi acmiyor napabilirim
dosyayı eksik indirmiş de olabilirsiniz.tesekurler n 97 icin winrar dosyasi acmiyor napabilirim
ben pc suit bağlantısında hata yapıyormusum tekrar denedim scan yaptım telefonu bulunca heycan yaptımyour unistaller programıyla herseyi kaldır ,yeniden tarif ettiğim gibi yükle nokia driverlarında problem olmus telefonunla bağlantı kurmuyor ve telefonunu pc suit modunda bağlayıp telefondaki mesajada evet de telefonuna ait olan flashıda indirmeyi unutma. kolay gelsin.takılırsan yine yardımcı olurum.
) şarjım bitti şimdi şarj oluyor şarj olunca sonucu bildiririm tekrardan tesekkürlerbenim tel turkçeye döndü cok sağaol karedş allah razı olsunben pc suit bağlantısında hata yapıyormusum tekrar denedim scan yaptım telefonu bulunca heycan yaptım) şarjım bitti şimdi şarj oluyor şarj olunca sonucu bildiririm tekrardan tesekkürler