gentlement39
Üye
yüklersin ama telefona ölü flash atabilirsin
Merhaba arkadaşım. Öncelkle emeğin için teşekkürler. Bende amerikadan getirttiğim N 97 Black var ve RM 507 12.2.024.C01.01 versiyonlu. RM 507 için Türkçe dil desteği yok demişsin. Telefonun RM kodu değiştirilemiyormu? Yada Bu telefona RM 505 flash atarsak ne olur? Kısaca bu telefonu türkçeleştirmemiz mümkünmü? Şimdiden teşekkürler.
Olu flash nasil atacagimi anlata bilirmisin veya anlatan bir link versen
tsk ederim
N97 Beyaz
aa-tolga kardes bu bilgilerin icin cok tesekkurler ama ne yaptimsa bir turlu versiyon guncelleyemedim yani firmware.
Soyle anlatayim ben nokia n97 rm 505 aldim fransadan tr dil yuklemek ve versiyon yazilim guncellemek istedim ama hem snein dediklerini hemde telefonu aldigimda verdikleri nokia ovi pc suit ile de denesemde hep su hatayi aldim.
"USB baglantiniz koptu yeniden baglanmayi deneyin.Sarj aletini bataryayi cikarip yeniden baglanmayi deneyin diye hep hata aldim yazilim guncellerken hep yarida kaldi bi ilerletip yazilimi yukluyemedim.Lutfen bi yardimci olurmusun.Tesekkurler
bendede ayni sorun var dostum.
Telefonum
N97 RM-505_EMEA_11.0.021_v2.0 versiyonu yuklu yabanci dil turkce yapmak istiyorum versiyon guncellemede devamli usb baglntisi koptu diyor yeniden dene diyorum 15 dk var diyor ve 1 saat geciyor hep ayni sorun yeniden baslat vs vs biktim yani adam akilli bi baitce turkceyi yukluyemiycezmi buna.Lutfen bi yardimci olun herseyi denedim ama olmuyor.
6300 RM-217_DP20_9.00__sw-07.30Nokia 6300 modeli icin ru-tr dil paketi varmi?
saolasin arkadas 5800 basarili sekilde oldu
TESEKÜRLER
N78 RM-235_EUROPE_30.011_v7.0 bu dosyayı indirdim. fakat dosya bozuk linki yenilermisin!!!!!
halledersen çok sevinirim!!!
--------------- Ekleme ---------------
N78 RM-235_EUROPE_30.011_v7.0 bu dosyayı indirdim. fakat dosya bozuk linki yenilermisin!!!!!
halledersen çok sevinirim!!!
merhaba arkadasım ban n86 8mp 20.115 v3.02 yi bulup ekleyebilirmisin?şimdiden sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?