Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

ac20

Üye
ustalar 5530 a turkce menu yuklemek isterken telefon simdi hic ama hic acilmiyor..
bunu eski haline getirmeme yardimci olur musunuz

ihsan08

Üye
arkadaşım bütün söylediklerini yaptım ilk baştaki hatayı artık almıyorumancak en sonda refrubish e tıkladığım zaman bu hatayı alıyorum.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
anlatılanları en bastan yapın

Tansel5

Üye
Slm Bende N81 8gb var dil kodunu yükledim.N81-1 8GB RM-179 21.0.010 v7 EURO phoenix ile söylediğiniz gibi kurdum en sonda bir hata mesaj verdi. ve telefon şu an açılmıyor. İMDAAAAT

ac20

Üye
rapidshare den indirdigim rm 504.exe dosyasini phoenix ile nasl calistirabilirim..

--------------- Ekleme ---------------

kardes gerekli bilgiye sahipsen yardimini bekliyorum.. nokia 5530 a tr yuklerken kilitlendi acilmiyor
bokia 5530 rm504.exe dosyasi indirdim ama phoenix ile nasil kullanacagimi bilmiyorum

flash nasil kurtaririm

paylasimin icin tesekkurler

N97 RM-505 12.0.026 v3 EMEA yerine ayni versiyon EURO nereden bulabiliriz ?
Elinde varsa eklersen sevinirim...

ihsan08

Üye
fls4 ü ne zaman yüklemem gerekiyo uninstalle bütün programları kaldırıp fls4 ü yükleyip tekrar fls4 ü kaldırmam mı lazım ben bu fls 4 ü anlıyamadım pc suiti en sonmu yüklemem lazım.

[/QUOTE]
scan produck dedim sonra yukarıdaki gibi geldi gözat dedim ve içinde hiç bişey yok yardımcı olabilrimisin ? telfon 6280 carbon black v 03.60 RM-78 ve indrdiğim paket ise 6280 / 6288 (RM-78) 6.43 acaba ne yapmam lazım ???

ac20

Üye
arkadaslar nokia 5530 a olu flash attigimda bu hata raporu geliyor
bu konuda fikir verebilecek arkdaslarin yardimini bekliyorum

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.

acil nokıa 6270 en son yazılım arkadaslar

erjsonn

Üye
Vallahi ürkütücü bir şekile yüklüyorum ve yükledi

grkngzhn

Üye
n97 kullanıyorum

yuzde yuz turkce olmuyor.birde son güncellemeyi pc suite olmadan nasıl yükleriz.yanı yazılımı myuklemek ıstıyorum orjınal yazılımını

dadar22

Üye
Slm bende nokia 5130c-2 V 06.65 RM-495 var
bu telefona nasil turkçe dil paketini kurabilirim acaba ?
payla$im için te$ekurler
serdar

berkoxy

Üye
5800XM 13/09/2009 31.0.008 v.8 çıktı kardeş bunun download seçeneğini bulamadım

kardeş bende nokia n95 8gb var bende güncelelrken beyaz ışık hatası veriyo güç düğmesine basınca kapanmıyo ve bilgisayarda usbden görmüyo ne yapmam lazım lütfenb acil yardımm

Merhaba, çok gerekli bu çalışma için teşekkür ederim. Yalnız sormak istediğim birşey var: Ana başlıkta büyük punto ile belirttiğiniz Nokia E63 için olan firmware hangi tarihli acaba? Benim E63'ümde RM-437 200.21.012 versiyonu yüklü. Fakat Haziran 2009 dan kalma. Şu durumda güncelleme yapmam gerekmiyor gibi görünüyor. Fakat nette Eylül sonu çıkışlı 200.21.012 V4.07 versiyonuda mevcut. Acaba sizin upload ettiğiniz firmware bu mu? Tekrar teşekkürler.

dsilence

Üye
elinize sağlık çok güzel anlatmışsınız

Tansel5

Üye
[Slm Bende N81 8gb var dil kodunu yükledim.N81-1 8GB RM-179 21.0.010 v7 EURO verdiğiniz phoenix ile söylediğiniz gibi kurdum en sonda bir hata mesaj verdi. ve telefon şu an açılmıyor. İMDAAAAT. Ve iki günden beri piyasada yoksu a-a-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

Hard format cekin * 3 yes power tuslarına nokia el sıkma ekranı ve ardından ülke ismi gelinceye kadar basın.Telefon acılır ve tekrar yazılım atın.

E63 RM-437_EURO_200.21.012_v4.0 benim yüklediğim budur.

n97 kullanıyorum

yuzde yuz turkce olmuyor.birde son güncellemeyi pc suite olmadan nasıl yükleriz.yanı yazılımı myuklemek ıstıyorum orjınal yazılımını

%100 türkçe oluyor.1.sayfada anlattıklarımı aynen yapın işlem tamam..

acil nokıa 6270 en son yazılım arkadaslar

1. sayfaya ekledim .Kolay gelsin...

5800XM 13/09/2009 31.0.008 v.8 çıktı kardeş bunun download seçeneğini bulamadım

o il satırdaki yeni cıkanları ilanı.

aşağıdaki satırlarda var,son versiyon oradan yükleyin.

kardeş bende nokia n95 8gb var bende güncelelrken beyaz ışık hatası veriyo güç düğmesine basınca kapanmıyo ve bilgisayarda usbden görmüyo ne yapmam lazım lütfenb acil yardımm

telefona hard format atın..
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html