Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Allah rizasi için yardim et
Telefon 5130 7.95 yüklü onu 7.91 e yüklemeye çalışıyomda.7.95 sürümü çok sorunlu yavaş ve taracıyıcı açamıyom telden
-----------------------------------------
NOKIA 5130XM RM-495
0571567 EURASIA-AD2 TR BLUE -benimki
0571577 EURASIA-AD2 TR RED
0578997 EURASIA-AD2 TR SILVER
-----------------------------------------
İşte bu hatayı alıyorum yardım et lütfen:

eski sürüm atılamaz.

mahmut-kys

mahmut-kys

Üye
tüh neyse saulasın kardeş.Allah Razi olsun ilgilendiğin için.
Peki format atsam sonrada Nokia software uptader veya phoneix ile 7.95 yüklesem olmaz mı kardeş.
Daha yeni sürümü yokmu bunun 7.95 den sonra olan bulabilirmisin sana zahmet olmassa
Yada Bulamassan 7.95 i tekrar yükleyim onun flashının linkini nerde bulabilirim bilgisayarda sadece 7.91 var?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tüh neyse saulasın kardeş.Allah Razi olsun ilgilendiğin için.
Peki format atsam sonrada Nokia software uptader veya phoneix ile 7.95 yüklesem olmaz mı kardeş.
Daha yeni sürümü yokmu bunun 7.95 den sonra olan bulabilirmisin sana zahmet olmassa
Yada Bulamassan 7.95 i tekrar yükleyim onun flashının linkini nerde bulabilirim bilgisayarda sadece 7.91 var?

1.sayfada var

5130XM RM 495_7.95 v18

veya navifirm ile indirin.

mahmut-kys

mahmut-kys

Üye
1.sayfada var

5130XM RM 495_7.95 v18

veya navifirm ile indirin.

Haa Tmm Rapid linki ilk sayfadaki çalışıyo pardon, burdaki verdiğine gerek yok kırık zaten saulasın:)
format atsam sonrada yüklesem olur mu?
Yani format atmak riskli mi phoneix ile?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Haa Tmm Rapid linki ilk sayfadaki çalışıyo pardon, burdaki verdiğine gerek yok kırık zaten saulasın:)
format atsam sonrada yüklesem olur mu?
Yani format atmak riskli mi phoneix ile?

telefona hard format atmak risli değil

vali_25

Üye
merhaba arkadaşım,saatlerdir e66 güncelleme ile uğraşıyorum.ama bir arpa boyu yol alamadık deyim yerindeyse.

telefonun dili ingilizce idi.ayrıca bir de cince dil özelliğide vardı.sadece ingilizce ve çince yüklüydü.
versiyonunu bilmiyorum ama versiyon tarihi aklımda.
versiyon tarihi 12 11 2008 idi.güncelleme yaptım türkçe olur diye.ama olmadı.hala ingilizce ve çince yüklü.
versiyon yeni..tarihi şu:28.05. 2010
rm 494 500.21.008 .
sonra türkçe dil kodundan birini namesis ile ayarladım.ama bu seferde cihazınız için yeni güncelleme yok diyor.
şimdi ben bu yolla yani phoneix ile türkçeleştirebilir miyim.
en son türkçe versiyon rm 343 gördüğüm kadarıyla.rm 343 ü yükleyebilir miyim phoneix ile.
acil cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ediyorum.

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bir konuda da yardıma ihtiyacım var.güncellemeden sonra ses tuşları çalışmıyor.mp3 lerin sesi çok kısık çıkıyor.yardım edermisiniz arkadaşlar

memoagaa

Üye
slm arkadasim güzel bir sunum yapmissin tesekkürler bende nokia c5 var rm 645 tam yüklerken usb baglantisi koptu gösterdi yükledigim türkce programininda serverde bulamadigini yazdi tekrarla yaptim bir ise yaramadi bende iptal ettim simdi telefon hic acilmiyor neyapabilirim telefonu tekrar acabilmek icin sadece acma dügmesine basinca titreme yapiyor ama ne usb baglantisi var nede telefon aciliyor yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadasim güzel bir sunum yapmissin tesekkürler bende nokia c5 var rm 645 tam yüklerken usb baglantisi koptu gösterdi yükledigim türkce programininda serverde bulamadigini yazdi tekrarla yaptim bir ise yaramadi bende iptal ettim simdi telefon hic acilmiyor neyapabilirim telefonu tekrar acabilmek icin sadece acma dügmesine basinca titreme yapiyor ama ne usb baglantisi var nede telefon aciliyor yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkürler

hard format atın ve benim diğer konularıma bakın.aa-tolga isminin üzerine gelip farenin sol tusuna tılayın cıkar

merhaba arkadaşım,saatlerdir e66 güncelleme ile uğraşıyorum.ama bir arpa boyu yol alamadık deyim yerindeyse.

telefonun dili ingilizce idi.ayrıca bir de cince dil özelliğide vardı.sadece ingilizce ve çince yüklüydü.
versiyonunu bilmiyorum ama versiyon tarihi aklımda.
versiyon tarihi 12 11 2008 idi.güncelleme yaptım türkçe olur diye.ama olmadı.hala ingilizce ve çince yüklü.
versiyon yeni..tarihi şu:28.05. 2010
rm 494 500.21.008 .
sonra türkçe dil kodundan birini namesis ile ayarladım.ama bu seferde cihazınız için yeni güncelleme yok diyor.
şimdi ben bu yolla yani phoneix ile türkçeleştirebilir miyim.
en son türkçe versiyon rm 343 gördüğüm kadarıyla.rm 343 ü yükleyebilir miyim phoneix ile.
acil cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ediyorum.

ayrıca bir konuda da yardıma ihtiyacım var.güncellemeden sonra ses tuşları çalışmıyor.mp3 lerin sesi çok kısık çıkıyor.yardım edermisiniz arkadaşlar

evet 1.sayfadan bunu yükleyin

E66 -1 RM-343 500.21.009 v11 (EURO)

yükleme şeklide

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...elefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html

vali_25

Üye
hard format atın ve benim diğer konularıma bakın.aa-tolga isminin üzerine gelip farenin sol tusuna tılayın cıkar

evet 1.sayfadan bunu yükleyin

E66 -1 RM-343 500.21.009 v11 (EURO)

yükleme şeklide

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...elefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html

tolga arkadaşım peki ben navifirm indirdiim türkçe dil kodlu olan rm 343 500.21.009 verisyonunu yüklesem olmaz mı.bu siteden yavaş iniyor.Ayrıca cevap verdiin için çok çok sağol.

mrtbrc6378

Üye
Bende bir N73 var. 4.839.42.0.1 versiyonuna sahip.Phoenix ile Music Edition yapabilirim,biliyorum fakat M.E. yaptıktan sonra normal versiyona dönebilir miyim?

memoozbay

Üye
Kardes E63 Um Var Flash Baslarken PC Suite Baglatıyı Koparıyor Ve Hata Alıyorum Flasha Baslarken Alıorum Hatayı Bıde Yanlıslıkla Bluenokıadan Yanlıs Versıon Yuklemısım Onla Alakalı Olabılırmı En Son Versıonunu Yuklemısım Dıl Ingılızce Olunca Senın Yayınladıgın Flashı Denıorum Ama SUreklı Hata ALıyorum... Yardım Edın...............

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tolga arkadaşım peki ben navifirm indirdiim türkçe dil kodlu olan rm 343 500.21.009 verisyonunu yüklesem olmaz mı.bu siteden yavaş iniyor.Ayrıca cevap verdiin için çok çok sağol.

olur farketmez...

Kardes E63 Um Var Flash Baslarken PC Suite Baglatıyı Koparıyor Ve Hata Alıyorum Flasha Baslarken Alıorum Hatayı Bıde Yanlıslıkla Bluenokıadan Yanlıs Versıon Yuklemısım Onla Alakalı Olabılırmı En Son Versıonunu Yuklemısım Dıl Ingılızce Olunca Senın Yayınladıgın Flashı Denıorum Ama SUreklı Hata ALıyorum... Yardım Edın...............

eski versiyona dönmeye calısıyorsanız dönemezsiniz.

Bende bir N73 var. 4.839.42.0.1 versiyonuna sahip.Phoenix ile Music Edition yapabilirim,biliyorum fakat M.E. yaptıktan sonra normal versiyona dönebilir miyim?

evet dil kodunu farklı secerek aynı versiyonu atarsanız olur.

memoozbay

Üye
Pekı Arkadasım Ne Yapmam Gerekıor E63 Icın Son Flash Paketınde Turkce Dili Desteklemiyor Lutfen Yarıdm Edın Ingılız Olcam Yakında...:S

Flood Yapmak Istemıom Ama Yokmu Bı Allahın Kulu Yardımcı Olacakkkkkkk

speedyx1

speedyx1

Üye
slm cok tesekkur ederim biraz ugrastirdi ama sonunda nokia n8 imide turkceye cevirdim emegine saglik

vali_25

Üye
olur farketmez...

başıma gelenleri anlatayım.
arkadaşım phoenix ile yaparken flash ile firmware yaparken son anda hata verdi...mavi çizgiden bahsediyorum.dolmasına az kalmıştı.sonra telefon açılmadı.hard format da çare olmadı.

jafı kurdum ve denedim.sonunda jaf ile flash yazıldı.ama türkçe versiyonu yani rm 343 versiyonunu kabul etmmdi.yazılmadı.fakat rm 494 versiyonunu yazdı kabul etti.

telefonu açtığımda sim card not valid yazıyordu.
galiba telefon yurt dışından gelmiş gibi oldu.ben öyle anladım.bu nasıl oldu bir türlü anlamadık.

rm 494 yani cince ve ingilizce dil desttği olan versiyonu yükledikten sonra yine jaf ile prod.manager ve service kısmından telefonu dil kodunu türkçe ayarladım.belki o zaman türkçe dil kodlu olan rm 343 versiyonunu kabul eder diye.namesis ile yapamamıştım çünkü.

yani rm 494 versiyonunun 0568538 olan dil kodunu rm 343 0557932 olarak değiştirdim.
acaba bu sebeple m sim kart görmüyor telefon.yoksa başka bir sebebi olabilir mi.

bu olay geriye dönüş mü.yani önceki versiyonu yüklemek mi oluyor.bu sebeple mi sim kartı kabul etmiyor yoksa dil kodunu değiştirdiğim için mi.

şu an 0557932 türkçe dil kodu yüklü telefona.ama versiyon olarak rm 494.yani türkçe değil telefon hala.türkçe olmasından vazgeçtik telefon sim kartı bir görse şükür diyecem.

eğer siz ardım ederseniz kendim yapıcam.yoksa servise götürücem telefonu.

gaddar_gaffur

Üye
N97 Mini RM-555 12.0.110 v4 (EMEA) dosya silinmiş bir daha yenilermisin

N97 Mini RM-555 12.0.110 v4 (EMEA) dosya silinmiş bir daha yenilermisin

tamam hallettim navifirmle teşk.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
olur farketmez...

başıma gelenleri anlatayım.
arkadaşım phoenix ile yaparken flash ile firmware yaparken son anda hata verdi...mavi çizgiden bahsediyorum.dolmasına az kalmıştı.sonra telefon açılmadı.hard format da çare olmadı.

jafı kurdum ve denedim.sonunda jaf ile flash yazıldı.ama türkçe versiyonu yani rm 343 versiyonunu kabul etmmdi.yazılmadı.fakat rm 494 versiyonunu yazdı kabul etti.

telefonu açtığımda sim card not valid yazıyordu.
galiba telefon yurt dışından gelmiş gibi oldu.ben öyle anladım.bu nasıl oldu bir türlü anlamadık.

rm 494 yani cince ve ingilizce dil desttği olan versiyonu yükledikten sonra yine jaf ile prod.manager ve service kısmından telefonu dil kodunu türkçe ayarladım.belki o zaman türkçe dil kodlu olan rm 343 versiyonunu kabul eder diye.namesis ile yapamamıştım çünkü.

yani rm 494 versiyonunun 0568538 olan dil kodunu rm 343 0557932 olarak değiştirdim.
acaba bu sebeple m sim kart görmüyor telefon.yoksa başka bir sebebi olabilir mi.

bu olay geriye dönüş mü.yani önceki versiyonu yüklemek mi oluyor.bu sebeple mi sim kartı kabul etmiyor yoksa dil kodunu değiştirdiğim için mi.

şu an 0557932 türkçe dil kodu yüklü telefona.ama versiyon olarak rm 494.yani türkçe değil telefon hala.türkçe olmasından vazgeçtik telefon sim kartı bir görse şükür diyecem.

eğer siz ardım ederseniz kendim yapıcam.yoksa servise götürücem telefonu.

siz telefona phoenix ile türkçe dil kodunu secerek rm-343 türkçe yazılımını atacaksınız
metodu böyle

Pekı Arkadasım Ne Yapmam Gerekıor E63 Icın Son Flash Paketınde Turkce Dili Desteklemiyor Lutfen Yarıdm Edın Ingılız Olcam Yakında...:S

Flood Yapmak Istemıom Ama Yokmu Bı Allahın Kulu Yardımcı Olacakkkkkkk

e63 türkce yükleyebileceğiniz son versiyon

E63 RM-437 500.21.009 v10 (EURO) budur.
eski versiyonada dönemeyeceğiniz için 2 şık var ya yeni versiyonun türkçesini bekleyeceksiniz,yada nokia servisinde eski versiyon atacaksınız.

slm cok tesekkur ederim biraz ugrastirdi ama sonunda nokia n8 imide turkceye cevirdim emegine saglik

sağolun...

vali_25

Üye
siz telefona phoenix ile türkçe dil kodunu secerek rm-343 türkçe yazılımını atacaksınız
metodu böyle

mesajda da belirmiştim.en başta phenix ile yapmaya çalışıyordum son anda hata verdi.daha sonra ise hep aynı hatayı verdi.

şimdi yeniden phoenix ile rm 343 yüklemeye çalıştım.yine ayı hatayı verdi.son anlarda.bir yerde eksiklik mi yapıyoruz anlamadım.

hatalar bu şekilde.yorumlarınız nedir

metodu böyle

şimdi dediğiniz şekilde yaptım.yine aynı hatayı verdi.en baştaki hatanın aynısı.

hata reimdeki gibi.yorumunuz nedir

rm 343 türkçe versiyonunu phoenix yüklemiyor.hep aynı hatayı veriyor.yani resimlerdeki hatayı veriyor.

ama phenix rm 494 türkçe olmayan versiyonunu yüklüyor,kabul ediyor.hata vermiyor.

şimdi phoeix ile rm 494 ü yükledim belki bu sefer sim karı kabul eder diye ama yine kabul etmedi.

bütün seçenekleri kullandım galiba.tek son seçenek servse götürmek kaldı.

soner1234

Üye
6500s RM-240 10.00 v32 (EURO) linki yenilermisin

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
metodu böyle

mesajda da belirmiştim.en başta phenix ile yapmaya çalışıyordum son anda hata verdi.daha sonra ise hep aynı hatayı verdi.

şimdi yeniden phoenix ile rm 343 yüklemeye çalıştım.yine ayı hatayı verdi.son anlarda.bir yerde eksiklik mi yapıyoruz anlamadım.

hatalar bu şekilde.yorumlarınız nedir

metodu böyle

şimdi dediğiniz şekilde yaptım.yine aynı hatayı verdi.en baştaki hatanın aynısı.

hata reimdeki gibi.yorumunuz nedir

rm 343 türkçe versiyonunu phoenix yüklemiyor.hep aynı hatayı veriyor.yani resimlerdeki hatayı veriyor.

ama phenix rm 494 türkçe olmayan versiyonunu yüklüyor,kabul ediyor.hata vermiyor.

şimdi phoeix ile rm 494 ü yükledim belki bu sefer sim karı kabul eder diye ama yine kabul etmedi.

bütün seçenekleri kullandım galiba.tek son seçenek servse götürmek kaldı.

telefon kapalı iken yükleme yapalım
Aşağıda belirtilen adımları uygulayın:

1] Bilgisayarınızın USB portuna USB Data Kablosunu Takın, ama henüz telefonu bağlamıyoruz

2]Phoenix'i patchlerini ve Nokia Pc Suite yazılımlarını sisteminize kurun.

3] RM-343 Firmware'i bilgisayarınıza kurun.

4] Phoenix Servis Yazılımını açın

5] Phoenix File menüsü/Manage connction a tıklayıp bağlantı şeklini no connections olarak ayarlayın

6] File menüsünden Open Product u seçin, gelen menüden yüklemek istediğiniz RM-343 kodunu seçin ve okeyleyin.

7] Şimdi Flasing menüsünden Frimware update i seçin. (Telefon bağlı olmadığı için işlem oldukça uzun sürecektir makinanızın kitlendiğini düşünmeyin)

8] İşlem tamamlandıktan sonra, Prodact Code un yanındaki kutucuğa tıklayın ve uygun RM-343 ve türkçe dil kodlarındanbirin seçin ve OK tıklayın. (Telefon bağlı olmadığından yüklemek için biraz zaman alacak.)

9] Şimdi dead phone flashing kutucugunu işaretleyin.Telefonu Data Kablosuna bağlayın.

10] Refurbish e tıklayın, Firmware inizde eksik dosya var türünden mesajlar verebilir ciddiye almayıp devam edin. Yükleme yapılırken bir takım donanımları bulup yüklemeye çalışacaktır, paniklemeyin engel olmaya çalışmayın cihazları kapatmayın.power tusuna basın mesajı gelince kısa süreli basıp bırakın.(uzun süreli basmayın) İşlem bittikten sonra artık RM kodunuz değişmiş olacaktır.

Üst Alt