siz telefona phoenix ile türkçe dil kodunu secerek rm-343 türkçe yazılımını atacaksınız
metodu böyle
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...elefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html
--------------- Ekleme ---------------
şimdi dediğiniz şekilde yaptım.yine aynı hatayı verdi.en baştaki hatanın aynısı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hata reimdeki gibi.yorumunuz nedir
--------------- Ekleme ---------------
rm 343 türkçe versiyonunu phoenix yüklemiyor.hep aynı hatayı veriyor.yani resimlerdeki hatayı veriyor.
ama phenix rm 494 türkçe olmayan versiyonunu yüklüyor,kabul ediyor.hata vermiyor.
şimdi phoeix ile rm 494 ü yükledim belki bu sefer sim karı kabul eder diye ama yine kabul etmedi.
bütün seçenekleri kullandım galiba.tek son seçenek servse götürmek kaldı.
telefon kapalı iken yükleme yapalım
Aşağıda belirtilen adımları uygulayın:
1] Bilgisayarınızın USB portuna USB Data Kablosunu Takın, ama henüz telefonu bağlamıyoruz
2]Phoenix'i patchlerini ve Nokia Pc Suite yazılımlarını sisteminize kurun.
3] RM-343 Firmware'i bilgisayarınıza kurun.
4] Phoenix Servis Yazılımını açın
5] Phoenix File menüsü/Manage connction a tıklayıp bağlantı şeklini no connections olarak ayarlayın
6] File menüsünden Open Product u seçin, gelen menüden yüklemek istediğiniz RM-343 kodunu seçin ve okeyleyin.
7] Şimdi Flasing menüsünden Frimware update i seçin. (Telefon bağlı olmadığı için işlem oldukça uzun sürecektir makinanızın kitlendiğini düşünmeyin)
8] İşlem tamamlandıktan sonra, Prodact Code un yanındaki kutucuğa tıklayın ve uygun RM-343 ve türkçe dil kodlarındanbirin seçin ve OK tıklayın. (Telefon bağlı olmadığından yüklemek için biraz zaman alacak.)
9] Şimdi dead phone flashing kutucugunu işaretleyin.Telefonu Data Kablosuna bağlayın.
10] Refurbish e tıklayın, Firmware inizde eksik dosya var türünden mesajlar verebilir ciddiye almayıp devam edin. Yükleme yapılırken bir takım donanımları bulup yüklemeye çalışacaktır, paniklemeyin engel olmaya çalışmayın cihazları kapatmayın.power tusuna basın mesajı gelince kısa süreli basıp bırakın.(uzun süreli basmayın) İşlem bittikten sonra artık RM kodunuz değişmiş olacaktır.