Nokia Telefonlara Versiyon Atma Ve Türkçe Dil Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

rukeyna

rukeyna

Üye
ellerine saglik

07kink07

07kink07

Üye
Eywallah kardeşim..
Ama bazı telefonlar zaten türkçe seçenegi vardır ve onu ayarlaman gerekir onuda belirtsen güzel olur

karakoch

Üye
nokia x6 için oluyormu yardımcı olursanız sevinirim

m5c4

m5c4

Üye
Abi ben telefonu güncelliyodum birden bağlantı kesildi servise götürmeden nasıl halledebiliriz acaba!.Acil cevap verirseniz sevinirim

dj_aglamaz

dj_aglamaz

Üye

ByHaCkO

ByHaCkO

Üye
arkdaslar kimse bir birlgi paylasmiyor basdan sona kadar okudum

nemesis programini acdıkdan sonra infoya basınca hic bir sey cıkmıyor hata veriyor defamlı neden lütfen yardımlaırnızı bekliyorum

BrainFree

BrainFree

Üye
Kardeş Azerice yok ya işime yaramaz :) yine de sağol
:tşk:

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Güzel ve faydalı bir paylaşım :good:

beyto bademli

Üye
eyvallah

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
harika paylaşım teşekkür

mehmethakkulu

Üye
arkadaşlar ben yurt dışından nokia x2-00 almıştım bunun türkçe olması için çalıştım ama yapamadım bu sitede kod bakımından x2-00 ,için türkçe kod yoktu programı kurdum ama kodsuz bir işe yaramıyor sanırım başka modellerin kodlarıda uyum sağlamadı lütfen bana acil yardımcı olur musunuz ?

ColdRevenqE

ColdRevenqE

Üye
işime yarayabilir sanırım teşekkürler

BrainFree

BrainFree

Üye
:oke: :tşk:

kemalnursoy

Üye
yurtdışından getirdiğim c5-03 nokıa telefonuma telefoncuda türkçe dil programı yükledim,dün telefonu günceledikten sonra türkçe dili yok oldu yardımcı olursanız sevinirim ,teşekkürler

nec2002

Üye
6120 c ye güncelleme yaptım,Türkçe dile çeviremiyorum.Yardım ederseniz sevinirim.Tşk ler.

imaj32

Üye
tesekkur

--------------- Ekleme ---------------

tesekkur

arkadaşlar bende sony ericcsan u1i satıo var işletim sistemi symbian s60 5th ben bu telefonda flash player yükleyemiyorum sertifika hatası diyor çözen varmı yükleniyormu bilgisi olan yardım etsin teşekkürler

asparesai

Üye
elıne saglık

REAKYOL

Üye
Slm, benim telefonum Nokia C6-01 Belle yükleyince dil yabancı oldu ürün kodu 059C386 yardımcı olun arkadaşlar.

dozdar

Üye
s.a kardes ben rusyadan telefon aldim bikere denedim tlefon coktu ve bidaha yapmaya cekiniyom yardimci olursaniz sevinirim

holywar95

Üye
NaviFirmPlus_1.3.zip bu programı yükle telefon model ve markanı yükle

Üst Alt