Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Telefonlara Versiyon Atma Ve Türkçe Dil Yükleme
Sponsorlu Bağlantılar
muhammet282828
Üye
çok sağol işime yaradı
gokcealan
Üye
kardeşim program çalışmıyor mail numarasını okumuyor program
ylmzbzkr
Üye
5800 için yok mu?
unusu
Üye
arkadaşlar nasıl kullancaz bunu bilen varmı?
yasariletisim
Üye
tşklerrr
DanqeRoun
Üye
güzel paylaşım eyw.
murti61
Üye
Merhaba arkadaşlar bende bugün n73 me modeline dil yükledim versiyonda yükselttim fakat cihazın kamerayı açtığımda kamera ayarlarına giremiyorum.birde kamera kapanıp açılıyor kendiliğinden nedeni ne olabilir?
happyhope
Üye
çok teşekkürler işe yaradı
enescebeci
Üye
teşekkür
By Kavak
Üye
teşekkürler
testere25
Üye
beyler n97 yi türkçeye çewiremedim bilen warsa bi yardım etsin lütfen
emice61tr
Üye
Arkadaslar ben yeni nokia c7 telefon aldim turkce dil yok yuklemek istiyom fakat burdan bulamadim bilen arkadas varsa yardim etsin saygilarimla ....
enescebeci
Üye
minti19
Üye
sagol güzel paylaşım ama telefon modelleri dahada çok olsaydı iyi olurdu!
karizma_007_07
Üye
Teşekkürler, Virüs var saka saka Eline Sağlık!
grkn_kndl
Üye
ya arkadaşlar n95 içinde olanı varmı lütfen yardım edin yeni versiyon yükledim dili ingilizce oldu ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN
MUKİM
Üye
Mrb arkadaşlar n73 flash da elektirik gitti ve cihaza tekrar flash atıyom ama düzelmiyor açılıyor görüntü gelmeden geri kapanıyor yardım lütfen
diagnos
Üye
arkadaşlar nakia6700 aldım ama mesajları türkeçe okumuyor ne yapmam lazım lütfen detaylı anlatırmısınız
suleymanbozdag
Üye
arkdaslar ben nemesis sevice suite programini yukledim ama ben tlf gormuyor alt kisimda error hatasi veriyor ne yapmaliyim lutfen acil yardim istiyorum