Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Telefonlara Versiyon Atma Ve Türkçe Dil Yükleme
Sponsorlu Bağlantılar
Mertolozzi
Üye
Teşekkürler...
robert34
Üye
olmuyor be kardeşim error) hata
veriyor
tveyas
Üye
bende 5800 güncel versiyonu attım ondan sonra sürekli kapanmaya başladı bunun sebebi benir acaba yardımcı olursanız sevinirim
frat06
Üye
slm arkadaşlar benim tlf nokia6700classk dili ingilizce menüde türkçe yok nasıl türçeye çevire bilirim lütfen yadımcı olurmusunuz
baycompet
Üye
tebrıkler
cerkez1994
Üye
Abi ben yapamadım yaw hep error veriyor ne yapmam lazım
memoklc
Üye
teşekkrler
sam-imam
Üye
teşekkür
eyyubtezcan
Üye
bu dil atma işlemini yaptıktan sonra telefon garanti dışı kalırmı bide ne gibi problemler ile karşılaşabilirim telefon nokia x6 16 gb italyadan aldım. Fakat Türkçe yok uluslar arası garantisi varmış.
sashs
Üye
Sağol
yildizlimemet
Üye
Arkdaslar benm 6303 kndı kndne uygulama oyunları kndı muzklrni felan siliyor nasıl duzeltebılrm.cok sagolun
yusuf868
Üye
teşekkürler çok işime yaradı
facebook2107
Üye
ya benim arte var orj. nasıl türkçe yazılım atabiliriz
kralmali
Üye
teşekkürlerr
AsCoRbAt
Üye
tşk
saymiin
Üye
tüm nokia teller 10tl ye türkçe yapılır nokia servisinde calışıordum teknık servıs sefı ıdım version yükseltilir tel numaram 05556140805 aydın
ft38
Üye
slm arkadaşlar dedem mekkeden n96 getirdi ingilizce ve arapça dilleri var sadece nasıl türkçe yapabilirim yardımlarınız için şimdiden çook teşekkürler...
ertezca
Üye
Arkadaşlar, Yurtdışından N97 mini getirtim.Fakat telefon sim kartı tanımıyor. N 97 mini nin sim lock nasıl karabilirm veya kırdırabilirim ?
TheDarKinq
Üye
teşekkürler.
coolhawk
Üye
merhaba arkadaşlar bende çakma x6 var buna tr yükleyebilirmiyim ve kaydettirmem gerek bilgilendirirseniz sevinirim...