aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım benim sorunum telefonumu usb ile pc ye bağlayınca pc telefonumu önce görüyor sonra driveri update etmeye çalışırken telefon çıkarıldı hatası alıyorum. sonra işlem yarıda kalıyor tabili bunu jafta da phoneix tede aynı hatayı veriyor.
bana telefonu pc ye nasıl gösterebileceğimi açıklarmısınız bu arada telefonum ölü hiçbir şekilde açılmıyor.
allah razıı olsun 5 saat uğraştık çaba verdik ama olduuu allahh tutttunu altın etsin sevdiğine kavuştursunn kardeşşşş
Konuyu açan arkadaşım lütfen bana da yardımcı olur musunuz ? Telefonum NOKIA 6300. Telefonum açılmıyo, yandaki mavi ışıklar yanıp sönüyo 3 kere. Sonra kapanıyor. Daha önce de aynı sorunla karşılaşmıştım. Telefoncuya 35 liraya yaptırmıştım... Şu an hiç param yok, kendim uğraşıyorum günlerdirSizden ricam bana bana yardımcı olmanız.
Benim bu konularda hiç bi bilgim yok malesef...
''telefon kapalı iken usb kablosunu bağlayı phoenix programını çalıştırın. manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.Şimdi open product kısmına tıklayın ve''
Buraya kadar dediklerinizi uyguladım. Ancak open product kısmına tıkladıktan sonra onca çıkan şeyden hangisini seçeceğimi bilemedim) Şuraya kadarki kısımdan sonra attığınız o mavi linklerden de hiç bi şey anlamadım. Bir sürü şey yükledim karmakarışık oldu her şey..
Lütfen biraz daha açıklayıcı bi şekilde takıldığım yerden sonrasını anlatır mısınız ? Nolur
diğer konularımın hepsinde ayrıntılı anlattım lütfen hepsini okuyun...
Ayyy okudum ama anlamıyorum çok karışık... Open producet kısmından neyi seçicez ? Gerisini çok karmaşık anlatmışsınız, hiç bilmeyenlerin uygulaması zor :S Allah rızası için biraz yardımcı olun lütfen
----------Eklendi @ 15:10:36 ---------- Yazıldı @ 13:25:55 ----------
Biraz yaptım ancak aksilik işte... Reburfish butonuna tıkladıktan sonra birazcık yüklüyo sonra bu hata çıkıyo;
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
Bişey söyleyin, nerde hata yaptım, ne yapmam gerekiyo şimdi ? Retry yazan yere tıkladım yine devam etmedi ve tekrar aynı hatayı verdi. Umutlanmıştım ufff(
kardeşim hiç bir işe yaramıyor, zaten üye olduğumdan beridir böyle konuları harfiyen uygulamama rağmen olmaz, ben yinede sorim olmicak ama telefonum N95 cls tel beyaz ekran kalıyor üstelik saat gibi çalışıyordu birden oldu,
phoenix i başlatmaya çalışırken 5800_SW_0634466_EURASIA_8G_3.0.fpsx <-- yok olduğunu söylüyor ama indirdiğim hiç bi fw de yok bu orjinalde falan nasıl olcak :S
arkadaşlar bende de nokia e55 var ama bir türlü yükleyemiyorum sürekli resimdeki hatayı veriyor konunun tüm sayfalarını okudum ama olmuyor acaba falsh atılan donanımı yanmış olabilir mi telefon kodları şunlar buna göre son sürüm yazılımı indirdim type: rm-482 model : nokia e55-1 code :0578272
hata şu : yardımlarınızı bekliyorum (jaf programınıda denedim ama onda da güç tuşuna basın seçeneği gelmiyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?