tapatalk
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia Lumia serisini Android ile çıkartsaydı mükemmel kara geçerdi. O tasarım o kamera androidde olsa mükemmel olur.
Nokia neden androidi seçmedi ki?
Herkes androide geçtikten sonra ne anlamı kalır ki telefon dünyasının, mesala ben HTC-SAMSUNG-SONY vs bunlar arasında pek bir fark göremiyorum, şeklini değiştir sür piyasaya gitsin ama NOKIA WP'li o beklenen çıkışı yaptığı vakit rekabet kızışacak ve herşey daha eğlenceli hale gelecek, ayrıca WP'un androidden daha şık olduğunu düşünüyorum. (şahsi fikirlerimdir.)
inadın sonu bataklık sanırım androidin arkasında google var
nokia,nında ardında microsoft var microsoft,a büyük ama google ile başa çıkamıyor
yanlış hatırlamıyorsam android 2009,da çıktı
çok büyük yol aldı ve hala almakta
nokia ne yaptı wp işletim sistemini seçti yeni ama kaç adım atabildi adım atmayı bir kenara koyalım emeklemeye bile başlamadı
şimdi birisi gelir konu sahibine kaynak göster der
etrafınıza bakarsanız kaynağı görmüş olursunuz
tanıdığım çok kişide hep nokia mevcuttu şimdi ise en fazla samsung telefonlar var ve de arkadaşlar arasında hep konuşulurdu
nokianın hangi modelini alsam diye
ama şuanki durumda samsung,mu sony,mi yada htc,mi nokianın adı bile geçmiyor
bill amcamı google amcamı
bence google amca
Wp neyi değiştirdi ? saçma sapan 2 kutucuk koydu okadar. kendine bi uygulama magzasi kurmaya calisiyo. birşeyler değiştirecek sistem bekliyosaniz Tizen Ubuntu ve Firefox OS u bekleyin
Nokianın izlediği yol çok iyi şu wpstore otursun millet rehbere 3 sn de giren androidleri atıp wpye geçecek emin olun
android 2den 4e kadar ne değişti
Nokianın izlediği yol çok iyi şu wpstore otursun millet rehbere 3 sn de giren androidleri atıp wpye geçecek emin olun
Tek sorun market şuan zaten ve o da hergün çok sayıda uygulama geliyo yakında markette tamamen yerleşecektir işte o zaman tadından yenmez WP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?