Nokia Symbian'dan vazgeçmiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Symbian'dan vazgeçmiyor!
"Symbian'ın sonu geldi" diyenlere Nokia'dan tokat gibi bir cevap... İçeride...

Symbian'ın yeni yüzü olacak...

Nokia'nın Windows Phone 7'ye geçişiyle beraber Symbian için sancılı bir dönem başladı. Dev telefon firması önümüzdeki yıllarda 150 milyon Symbian cihazın piyasaya sürüleceğini söylese de, bu tam olarak kesin bir açıklama değil aksine bir amaç veya hedef.

Piyasada Symbian geliştiricilerinde ve çalışanlarında soğuk rüzgarlar eserken, Nokia Forum ve Geliştiriciler Birliği başkanı Purnima Kochikar'dan geliştiricilere açık mektup yayınlandı. Bu mektupta 2011 ve 2012 yıllarında daha yüksek işlemcilerle ve grafik performanslarıyla piyasada daha güçlü Symbian'ların olacağını söyleyen Purnima, geliştiricilere hazır olmalarını belirtti.

Symbian'ın ülkemizde, Çin'de, Hindistan'da ve Rusya'da akıllı telefon piyasasını halen elinde tutttuğunu düşünürsek, firmanın en azından bu piyasalarda işletim sistemini tamamen kapatmak gibi bir amacı olmadığını söyleyebiliriz. Ayrıca Purnima bu yaz gelecek olan Symbian güncellemesine ve telefonlara yeni bir soluk getirecek olan değişimlere de dikkati çekiyor. Bu güncellemede yukarıda da gördüğünüz gibi yeni bir ana ekran, ikonlar, tarayıcı ve birçok özellik bulunuyor.

kaynak:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve ozggurr

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Vaay güzel haber.....!

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
ss06

ss06

Üye
sonunda milleti canlandıracak bi haber oh bee..

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
artık bırakın karamsarlığı n8 güzel bir telefon ve bu kadar özelliği var onları kullanmaya devam edin şuan ben 2 sorun görüyorum:

1. web tarayısınının iyileştirilmesi
2. de daha fazla oyun çıkarılması ki bu da gameloft un elinde olan bişey

bunun haricinde yok yok telefonda

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
hayırlısı olsun bakalım hangi sistem olacak ve getirileri ne olacak symbian güncellemelerinde hepimiz memnun kalırız umarım...iyi forumlar...

kolera87

Üye
yakında T7-00 da çıkacak bakalım o nasıl olacak seneyede 1 ghz işlemcili symbianlar geliyo

uMTOku

Üye
Bende görmüştüm iyi ki erken davranmışsın güzel bi haber herkesin bilmeye hakkı var :D

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
evet herkezi umutlandırıyor :)

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Bence symbian çok güzel bi sistem sadece biraz geliştirilmeye ihtiyacı var nokia biraz symbianım arkasında durursa hiç bir sorun kalmaz.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
şu haberleri duydukça insanın içi kıpır kıpır oluyor :D

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
aynen cok iyi bu insanin ici rahatliyor

kolera87

Üye
eminmisin vazgeçmediğine şimdi bunlar aralarında anlaşıp windows mobile geçmesinler

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yemezler bugün 1 nisan bu video olsa olsa şakadır şaka :ehe:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt