Nokia Heart, 5.2 inç Ekran ve Android Nuogat ile Çok Yakında Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Heart, 5.2 inç Ekran ve Android Nuogat ile Çok Yakında Gelebilir
Nokia'nın yeni bir Android akıllı telefonu çok yakında piyasaya çıkacak. Nokia Heart kod adını taşıyan 5.2 inç ekran ve Android Nuogat ile GFXBench'te göründü.





Bir kaç hafta önce bu yıl en düşük seviyeden en üst seviyeye kadar en az 6-7 Nokia markasını taşıyan Android akıllı telefonun piyasaya çıkacağı ortaya çıkmıştı. Üst seviyede ye alan modellerden birinin Snapdragon 835 yonga setinden güç alan Nokia P1 olacağını olacağı ortaya çıkmıştı. Bugün ise serinin bir diğer cihazının "Nokia Heart" kod adını taşıdığı ancak cihazın final adı henüz netleşmedi.

Grafik testi programı GFXBench üzerinde Nokia Heart'ın şaşırtıcı olmayan bir şekilde, tıpkı bu ay Çin'de piyasaya sürülen Nokia 6 gibi Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile çalıştığı bilgisi ortaya çıktı.



Nokia Heart ve Nokia 6'nın ortak bir başka özelliği ise her ikisinin de 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 430 yonga setinden güç alıyor olmaları. Ancak Nokia Heart'ın Nokia 6'nın 5.5 inçlik 1080p ekranının aksine 5.2 inçlik 720p ekran, 2GB RAM ve 16GB dahili hafızaya sahip olması nedeni ile benzerlikler burada sona eriyor. GFXBench'in testleri Nokia Heart'ın 12 MP arka kameraya ve 7 MP ön kameraya sahip olduğunu ortaya koyuyor; ancak gerçek Megapiksel sayısı muhtemelen 13 MP ve 8 MP olacak.

Nokia markalı akıllı telefonların yeni evi olan HMD Global, Şubat ayında MWC 2017'de yeni nesil Android akıllı telefonlarını duyurmayı planlıyor. Nokia Heart'ın aralarında olup olmadığını görmek için ise bu duyuruyu beklemek zorundayız.


Nokia Heart, 5.2 inç Ekran ve Android Nuogat ile Çok Yakında Gelebilir
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR


Üst Alt