Nokia Symbian (S60) Sertifika Alma Yeni !! [Ağustos 2011] ÇALIŞIYOR

Sponsorlu Bağlantılar

EMİN FB

Üye
buradaki ımeıl noyu nasıl silecez peki

glsh142

Üye
arkadaşlar bu şekilde yaptım ama status kısmı boş görünüyo.pending ya da başka bişey yazmıyo.

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
zaten ımei numaramızı her siteye verdik :ehe bunada vercez ne olcak ki :)

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
sağol eline koluna sağlık

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
.D ayda yılda bi hack yapak dedik onuda elimize gözümüze bulastırdık he :D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
yaptık bakem hadi hayırlısı eyw :)

tozi1

tozi1

Üye
4 gün oldu pendig diyor acaba pandigmi atmak lazım bunlara :D

Symbianist

Symbianist

Üye
artık sertifika vermiyor o site. bir tek nokioteca kaldı. gerçi sertifikaya da gerek kalmadı.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
benimde işime yarar :D tşk ettim

seyyahao

Üye
paylaşım için çok sagol dostm:)

JoGa

Üye
dostum 1haftadır bekliyorum dosyalar yok :S

mussem99

Üye
81220 kişi var biraz uzun sürer gibi geliyor ama
210000 kişininkide onaylanmışş hiç yoktan iyidir

Symbianist

Symbianist

Üye
Eskiden olsa başka yöntemler işe yaramadığı için tamam sertifika alın derdim. Ama geçti o sertifika dönemleri. ne güzel güvenli yöntemler yayıldı forumda gidip hack yapın. Hala anlamıyorum bu imei verme işini ne kadar seviyor bazıları. Yahu yazıktır telefonunuza tamam opda güvenli diyoruz ama ya değilse ya oraya da birisi dalıp imeileri takip edip çalıyorsa. Sonuçta iyi para var bu işte adam imeileri bir sürü telefona çakarak para kazanacak. Klonlandığınız zaman garantili değilse telefon bir bardak soğuk su içersiniz üstüne (soğuk suyun kış günü hasta etmesi de cabası) garantili ise de tek şebekeye mahkum olursunuz. Seçim sizin.

mcmgrant

Üye
paylaşımı göremiyorum

----------Eklendi @ 01:12:55 ---------- Yazıldı @ 01:10:44 ----------

bu siteye başvurdum 10 gün oldu hala cevap yok

buldog

buldog

Üye
paylaşımı göremiyorum

----------Eklendi @ 01:12:55 ---------- Yazıldı @ 01:10:44 ----------

bu siteye başvurdum 10 gün oldu hala cevap yok
yahu arkadaşlar artık sertifika sorunu kalmadı,sertifika sitelerini forumda yazmayın belirtmeyin deniyor siz halen sertifika vermeyen IME hırsızlığına açık sitelerle uğraşıyorsunuz.Yukarıda paylaştım.25 saniyede hack olayı.Adminlere sesleniyorum.Kullanıcılarımızı neidüğü belirsiz sertifika vermeyen sitelere yönlendirmeyelim.Bu konuları kilitleyelim istirham ediyorum

Yukarıdaki olmaz ise birde burdan deneyin umu paralı olmuş diyorlar

http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-yine-hacklendi-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html

a
rkadaşlar yine forumda bulduğum bir paylaşımı size vereceğim.Daha yeni yani bir dakika önce Nokıa 5230 V11 yazılımlı telefonuma bu uygulama ile hack yaparak Ndrıve V10 Unsigned uygulamasını kurdum buyrun

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/norton-security-ile-hackleme-islemi-559770.html

year_one_26

year_one_26

Üye
ben 13 kasımda gönderdim hala gelmedi 87,725 bekleyen var

Üst Alt