Hafıza kartına kurma konusunda kesinlikle mumla arıyorum.Hayatımda kullandığım en sorunsuz sistemdi symbian.İnternete bağlanacak olsa bana sorar,arka planda uygulama açmaz,uygulama izini istemez,uygulamaların tamamını hafıza kartına kurar,gizli kapaklı işler yapmaz.Ama ne yazıkki onunda sonu geldi ve öldü.Keşke nokia güncel symbian lı bir telefon çıkarsada alsak...
android kodları beni bozuyor ancak meego yada symbian kodu altındaki android iyidir gerisi size kalmışHayatımda kullandığım en sorunsuz sistemdi symbian.İnternete bağlanacak olsa bana sorar,arka planda uygulama açmaz,uygulama izini istemez,uygulamaların tamamını hafıza kartına kurar,gizli kapaklı işler yapmaz.Ama ne yazıkki onunda sonu geldi ve öldü.Keşke nokia güncel symbian lı bir telefon çıkarsada alsak...
badaya öl dedim tizen doğuduÖl dedim öldü.

Ne mübarek adamsın emreandroid kodları beni bozuyor ancak meego yada symbian kodu altındaki android iyidir gerisi size kalmış
badaya öl dedim tizen doğudu![]()

kaynak kodlarını acıklasa bile yeterli donanım olmadıgı icin işletim sistemi kuralamaz boyle birsey olmuyacaknokia symbiana dönerse süper olur.dönmese de bari kaynak kodlarını açıklasın.Ben c7 den hala vazgeçmedim ve vazgeçmeyi düşünmüyorum.
bende de nokıa n8 duruyor oylece diyorum belki birgun nokia bunlara bişeyler yapar ama sadece hayalde kalacagını biliyorum
artık symbian neo cıksa da eskisi gibi olmayacktır cunku alısılmıslıktan vazgecmek zor olsa gerek kullanıcılar için. bizim gibi nokıa sevenler ancak ugraşırlar. yeni nesiller symbianı bilmeyeckler malesef. yine de nokıanın öne cıkmasını beklıyorum. iyi forumlar.Bu yorumu "Asıl Marketini de kaliteli tutarlarsa başarıyı sağlar" şeklinde düzeltebilir miyiz?Öyle sadece işletim sistemii yapmak yetmiyor. Asıl marketini kaliteli tutarlarsa başarıyı sağlar.
markezi ne demek arkadaş çok güzel ifade etmiş araya bilinmeyen yabancı cisimlerin girmesine gerek yokBu yorumu "Asıl markezini de kaliteli tutarlarsa başarıyı sağlar" şeklinde düzeltebilir miyiz?
Çünkü hem işletim sistemi, hem market, hem reklam-pazarlama gibi şeyler bir masanın ayakları gibidir.. Birisi olmaz ise masa çöker : ) )
Oradaki hatalı yazdığım markezi kelimesini Marketi olarak değiştiriyorum.markezi ne demek arkadaş çok güzel ifade etmiş araya bilinmeyen yabancı cisimlerin girmesine gerek yok
tüm desteğini kesmiş bir nokia ve bu nedenle de tüm yapımcılar gitmiş yapımcı olmadıktan sonra neyleyim marketiOradaki hatalı yazdığım markezi kelimesini Marketi olarak değiştiriyorum.
Lütfen bu duruma göre oraya yazdığımı yeniden okuyunuz.
Orada sadece Marketle yetinilmemesi diğer hususlara da(işletim sistemi ile reklam-pazarlama) önem verilmesini ifade ediyorum.

konu
konuyu açıyorum ikili tartışma içinde bulunmayın
aksi durumda uyarı cezası alırsınız![]()