Haber Nokia-symbian neden öldü

Sponsorlu Bağlantılar

SirProNauth

Üye
Nokia androidden daha gelişmiş bir symbian 4 yaparsa işletim sistemleri biter. Tabii buna hayal gücünü eklersek

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

0343434

0343434

Üye
Öyle sadece işletim sistemii yapmak yetmiyor. Asıl marketini kaliteli tutarlarsa başarıyı sağlar.

skylinegti

skylinegti

Üye
Hayatımda kullandığım en sorunsuz sistemdi symbian.İnternete bağlanacak olsa bana sorar,arka planda uygulama açmaz,uygulama izini istemez,uygulamaların tamamını hafıza kartına kurar,gizli kapaklı işler yapmaz.Ama ne yazıkki onunda sonu geldi ve öldü.Keşke nokia güncel symbian lı bir telefon çıkarsada alsak...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Öl dedim öldü.

• Beğen
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Hayatımda kullandığım en sorunsuz sistemdi symbian.İnternete bağlanacak olsa bana sorar,arka planda uygulama açmaz,uygulama izini istemez,uygulamaların tamamını hafıza kartına kurar,gizli kapaklı işler yapmaz.Ama ne yazıkki onunda sonu geldi ve öldü.Keşke nokia güncel symbian lı bir telefon çıkarsada alsak...
Hafıza kartına kurma konusunda kesinlikle mumla arıyorum.

Emre

Üye
android kodları beni bozuyor ancak meego yada symbian kodu altındaki android iyidir gerisi size kalmış ;)
Öl dedim öldü.
badaya öl dedim tizen doğudu :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan ve B.A.R.O.N
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Vay be :(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter
Mcr21

Mcr21

Üye
nokia symbiana dönerse süper olur.dönmese de bari kaynak kodlarını açıklasın.Ben c7 den hala vazgeçmedim ve vazgeçmeyi düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2574464
Hasand.

Hasand.

Üye
nokia symbiana dönerse süper olur.dönmese de bari kaynak kodlarını açıklasın.Ben c7 den hala vazgeçmedim ve vazgeçmeyi düşünmüyorum.
kaynak kodlarını acıklasa bile yeterli donanım olmadıgı icin işletim sistemi kuralamaz boyle birsey olmuyacak

karadag63

karadag63

Üye
ölen symbian üzerine sanki hala dua ediyoruz gibi bir durum var. arada yorumlara bakıyorum :) bende de nokıa n8 duruyor oylece diyorum belki birgun nokia bunlara bişeyler yapar ama sadece hayalde kalacagını biliyorum :) artık symbian neo cıksa da eskisi gibi olmayacktır cunku alısılmıslıktan vazgecmek zor olsa gerek kullanıcılar için. bizim gibi nokıa sevenler ancak ugraşırlar. yeni nesiller symbianı bilmeyeckler malesef. yine de nokıanın öne cıkmasını beklıyorum. iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: 0343434
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Öyle sadece işletim sistemii yapmak yetmiyor. Asıl marketini kaliteli tutarlarsa başarıyı sağlar.
Bu yorumu "Asıl Marketini de kaliteli tutarlarsa başarıyı sağlar" şeklinde düzeltebilir miyiz?
Çünkü hem işletim sistemi, hem market, hem reklam-pazarlama gibi şeyler bir masanın ayakları gibidir.. Birisi olmaz ise masa çöker : ) )
NOT: markezini kelimesini Marketini olarak düzelttim..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0343434 ve karadag63
asigsasi

asigsasi

Üye
Bu yorumu "Asıl markezini de kaliteli tutarlarsa başarıyı sağlar" şeklinde düzeltebilir miyiz?
Çünkü hem işletim sistemi, hem market, hem reklam-pazarlama gibi şeyler bir masanın ayakları gibidir.. Birisi olmaz ise masa çöker : ) )
markezi ne demek arkadaş çok güzel ifade etmiş araya bilinmeyen yabancı cisimlerin girmesine gerek yok

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
markezi ne demek arkadaş çok güzel ifade etmiş araya bilinmeyen yabancı cisimlerin girmesine gerek yok
Oradaki hatalı yazdığım markezi kelimesini Marketi olarak değiştiriyorum.
Lütfen bu duruma göre oraya yazdığımı yeniden okuyunuz.

Orada sadece Marketle yetinilmemesi diğer hususlara da(işletim sistemi ile reklam-pazarlama) önem verilmesini ifade ediyorum.

asigsasi

asigsasi

Üye
Oradaki hatalı yazdığım markezi kelimesini Marketi olarak değiştiriyorum.
Lütfen bu duruma göre oraya yazdığımı yeniden okuyunuz.

Orada sadece Marketle yetinilmemesi diğer hususlara da(işletim sistemi ile reklam-pazarlama) önem verilmesini ifade ediyorum.
tüm desteğini kesmiş bir nokia ve bu nedenle de tüm yapımcılar gitmiş yapımcı olmadıktan sonra neyleyim marketi :)

• Beğen

Emre

Üye
fazla umutlanmayın derim Android üretecek :)

asigsasi

asigsasi

Üye
konu :locked:
konuyu açıyorum ikili tartışma içinde bulunmayın
aksi durumda uyarı cezası alırsınız :polis:

musti50

Üye
Ne derseniz deyin symbian bir efsaneydi 2009 da ilk kaliteli appleri buraya yayinlamistim hele su symbiansigned belasi vardi cin sayfasina girip certifika alirdik ne günlerdi

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
konu :locked:
konuyu açıyorum ikili tartışma içinde bulunmayın
aksi durumda uyarı cezası alırsınız :polis:

Tam da özelden mesaj atacaktım, konuyu kapatmaya değmez diye. :D
Çünkü bu konu üzerinde ne kadar konuşulsa az.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt