ne kadar sistem çıkarsa çıksın symbian hep kral sistem olacaktır benim gözümden serisi ile ne hava yakalamıştı nokia n95 1500 tl idi![]()
7610 kullanmistim ondan6670 di deglmi en ustte sagdan 2. Olan. Lisede onu alamamıştm param yetmemşti 6630 almıstm ne cok uzulmustm be
yanlış hatırladıgmi farkettm7610 kullanmistim ondan
ben kullanamadm
Bu arada elops öbür dünyada görüşürük :\
İyi ama "Gazoz olma efsane ol" demişlerayfon al kafan rahat olsun![]()

Şuan Nokia'yı Sırf android için terk ettiler tam donanımlı bir android telefon çıkarsa eskisinden daha üst olur android bile satın alır o gelirleBenim fikrim suydu symbiani hepimiz seviyoz 256 mb ramli tlfda bile hic kasmadan calisiyo belle bi ayri guzel ama zamaninda nokia google teklifini kabul etseydi symbian +1 gb ram s5 gibi uff yemede yaninda yat

Bence symbianın artık yüzüne bile bakmazlar.Şuan Nokia'yı Sırf android için terk ettiler tam donanımlı bir android telefon çıkarsa eskisinden daha üst olur android bile satın alır o gelirle![]()
10 yıl sonra kim öle kim kala hey gidi heyAnlaşma gereğ 10 yıl boyunca saf Nokia(yani Microsoft'un elinde olan bölümü değil) sadece alt seviye java işletim sistemli telefonlar çıkarabilecek yani akıllı telefon çıkarma yasağ var Microsoft tarafından. Ancak Nokia alt segmentte bişeyler yapabilirse yani satış grafiği düzgün giderse Microsoft ile yapılan anlaşmadan itibaren geçen 10 yılın sonunda yasak kalkıcak. O zamanın sonunda Symbian'lı telefonlar tekrardan piyasaya çıkabilir belki de çıkmaz belli olmaz.

@muhammed4949 Symbian'ı kurtarmak ve kaynak kodlarının dağıtılması için bir imza kampanyası varmış
Alın:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızDüzenleme: Symbian kaynak kodları yayınlanmıştır!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia 2016'da geliyor...symbian öldü ama on numara sistemdi valla coğu kisi androidden bu zevki almadı bende lumia520 var nokia n8le takas edecem