Haber Nokia-symbian neden öldü

Sponsorlu Bağlantılar

apex2121

apex2121

Üye
Nokia unutulacak bi marka değil inşaallah iyi bir işletim sistemi ve yeni güçlü telefonlarla eski çıkışını yakalar.

isamey

Üye
Her canlının bir sonu var, bu canlı bile değil.

• Beğen
Tepkiler: RedMaker
ByKatre

ByKatre

Üye
yazık oldu deve en çok acıdığım 2 telefon var 808 ve n9 ikiside bahtsız

ARM_TR

ARM_TR

Üye
@muhammed4949 Symbian'ı kurtarmak ve kaynak kodlarının dağıtılması için bir imza kampanyası varmış :D
Alın: Düzenleme: Symbian kaynak kodları yayınlanmıştır!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dereck, Silinen Üye 2480407 ve RetaXter
ByKatre

ByKatre

Üye
yeni portlar yapılır mi acaba ;)

MaxWheel

MaxWheel

Üye
Bari bootloader kırıkaydı da bi şeyler yapaydık :)

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
@muhammed4949 Symbian'ı kurtarmak ve kaynak kodlarının dağıtılması için bir imza kampanyası varmış :D
%100 gerçek kaynak kodlarıysa biri mutlaka yapmaya çalışır ama 3% başarılı olur.
%100 gerçek kaynak kodlarıysa biri mutlaka yapmaya çalışır ama 3% başarılı olur.

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
bu kodların yayınlanmasının symbian a ne gibi yararları olacakki? Yarardan çok zararı olcak gibi duruyoda

RedMaker

RedMaker

Üye
bu kodların yayınlanmasının symbian a ne gibi yararları olacakki? Yarardan çok zararı olcak gibi duruyoda
hackerlar sarar çevremizi en iyi android ya da lumia ben lumia ya geçtim derdi yok tasasası yok ama nokia da bunu bırakacak gibi yakın zamana da zaten android de geçmeyi düşünüyorum

Emre

Üye
Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
kodu geliştirip androidi symbiana portlayacaklar ;)
ve sistem devam edecek
valla minecraft pe çalışsın başka bişey istemem ama dediğiniz gibi inşallah iyi bişeyler bekleriz :)
hackerlar sarar çevremizi en iyi android ya da lumia ben lumia ya geçtim derdi yok tasasası yok ama nokia da bunu bırakacak gibi yakın zamana da zaten android de geçmeyi düşünüyorum
android tartışmasız en iyisi ama ben hala symbiandan da bişeyler bekliyom şahsen :)

Son düzenleme:
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
kodu geliştirip androidi symbiana portlayacaklar ;)
ve sistem devam edecek
hiç sanmam :) symbiana android portlansa ne olcak portlanmasa ne olcak androidi hiç kaldırmaz ki bu emektarlar :( geliştirici de kalmadı zaten inşAllah dediğin gibi olur

Emre

Üye
hiç sanmam :) symbiana android portlansa ne olcak portlanmasa ne olcak androidi hiç kaldırmaz ki bu emektarlar :( geliştirici de kalmadı zaten inşAllah dediğin gibi olur
htc hd2 gibi düşün kaldırsa anna ve belle kaldrır s60v5 kaldırmaz cpu yok birde ortada resmi proje yok hayırlısı symdroid gibi olmasında

MaxipmaN

Üye

konuyu saptırmak gibi olmasın iyi temsil ettim Symbian'ı :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve asigsasi
fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
monitör 1366*768 ama oyun en fazla 1024*768 oluyor resim 1024
Widescreen tiki vardı sanırım ona bir bakarsan görebilirsin. Ve oyunun performansı yeterince iyi değilse D3d modunda oyna eğer performans sıkıntısı yoksa Opengl modunda oynarsan daha çok verim alırsın. Ama ne olursa olsun Software modunda oynama.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Widescreen tiki vardı sanırım ona bir bakarsan görebilirsin. Ve oyunun performansı yeterince iyi değilse D3d modunda oyna eğer performans sıkıntısı yoksa Opengl modunda oynarsan daha çok verim alırsın. Ama ne olursa olsun Software modunda oynama.
Hep opengl modunda sistem yeni degil ama 100fpsden şaşmıyor

Üst Alt